Privé landhuis op "de berg"

The HillTop

, Barchem, Gelderland

Op de top van een heuvel, te midden van een kleurrijk bloemenveld en eeuwenoude eikenbomen, staat dit prachtige houten landhuis. Een exclusieve vergaderlocatie, privé voor jullie beschikbaar. Modern, eigentijds, trendy en uniek. The Hilltop is bijzonder door de plek: het landhuis ligt op een perceel van 8 hectare, grenzend aan een uitgestrekt natuurgebied. In een besloten en huiselijke sfeer ontsnap je even aan de waan van de dag en kun je in alle rust vergaderen of brainstormen.

          Luxe locatie
 •   0-14 personen
 •   7 kamers
 •   14 bedden
 •   Barchem, Gelderland
 •   Een zee aan ruimte, binnen en buiten
 •   Catering of zelf koken in de luxe keuken
 •   Overnachten in 7 prachtige gastenkamers
 •   Privé beschikbaar, geen anderen gasten
 •   Binnen 15 minuten bereikbaar vanaf de snelweg
 • The HillTop, een exclusieve vergaderlocatie in Gelderland

  Een slingerend landweggetje. De weg kruipt langzaam omhoog... Tussen de bomen, bloemenvelden en het dansende mais doemt een prachtig houten landhuis op, gelegen op de top van de Lochemse Berg. Het grote terrein (8 hectare) grenst direct aan 155 hectare bos, rust en privacy zijn gegarandeerd. Een geweldige plek voor een besloten vergadering, een inspirerende omgeving voor een training, teambuilding of brainstormsessie.

  Thuis weg van huis

  Zodra je het huis binnentreedt voel je een warme en huiselijke sfeer. Een thuis weg van huis, ingericht met lichte kleuren, zachte banken en mooie details. Modern, eigentijds, trendy en uniek. Je hebt de beschikking over een lichte en ruime vergaderruimte met een robuuste houten tafel, een sfeervolle zitkamer met open haard en een moderne keuken met kookeiland en eettafel. Het naastgelegen guesthouse beschikt over een vergadertafel, een zitje en een moderne keuken en is te gebruiken als extra ruimte tijdens je bijeenkomst. Het gehele landhuis, inclusief het guesthouse en de grote tuin, wordt exclusief voor jullie gezelschap gereserveerd. Er zijn geen andere gasten aanwezig, je beschikt over totale rust, privacy en ruimte voor inspiratie. The HillTop opens minds.

  Binnen is buiten

  Binnen vloeit hier naadloos over in buiten. Op mooie zomerdagen gaan de openslaande tuindeuren open en vergader je met een koel briesje en het gefluit van vogels op de achtergrond. Wil je letterlijk buiten vergaderen? Zoek een plekje in de enorme tuin of neem plaats op één van de twee veranda's bij het landhuis of het guesthouse. Lunchen aan lange tafels onder de ouden eik, borrelen midden in het bloemenveld of inspiratie opdoen rond een kampvuur? Het is allemaal mogelijk op deze exclusieve locatie op de top van de heuvel. Op mooie avonden is de vuurplaats een heerlijke plek om de dag af te sluiten... 

  Een vers kopje koffie...

  Een bijeenkomst op deze exclusieve vergaderlocatie gaat gepaard met een goede verzorging. Er wordt met veel aandacht een heerlijke lunch en/of een diner verzorgd, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van biologische- en streekproducten. Uiteraard is het ook mogelijk om in het kader van teambuilding zelf het eten te verzorgen. De moderne keuken met kookeiland is een droom voor hobbykoks. Tijdens je vergadering zet je zelf een espresso, cappuccino of verse muntthee, net als thuis... 

  In de Aap gelogeerd

  Het landhuis op de Lochemse Berg leent zich uitstekend voor een meerdaagse bijeenkomst. The HillTop beschikt over 7 prachtige gastenkamers, de één nog mooier dan de ander. In het landhuis bevinden zich 3 ruime slaapkamers, de overige 4 kamers bevinden zich in het naastgelegen guesthouse 'The Aap'. Alle gastenkamers bieden een weergaloos uitzicht over de velden en akkers. 's Ochtends word je gewekt door fluitende vogels en het ruisen van de bladeren, beter kan je dag toch niet beginnen? 

  Inspirerende activiteiten

  The HillTop ligt op 50 meter hoogte, op de top van de Lochemse Berg. Direct vanuit het huis wandel je het 155 ha natuurgebied in dat eigendom is van het Gelders Landschap. In de tuin van het landhuis zijn diverse vergaderbreaks mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Suggesties hiervoor zijn te vinden onder het tabblad "Vergaderbreaks" of op onze activiteitenpagina. Maar ook onderstaande activiteiten kunnen je verblijf op deze locatie net dat beetje extra geven: 

  • een yogales, work-out of bootcamp
  • een italiaans diner met live klassieke opera in de weelderig bloementuin
  • een wijnproeverij in het huis
  • een fietstocht of -rally
  • golfen op de dichtbij gelegen Lochemse Golf- en Countryclub “De Graafschap” (9,5 km)
  • het spelen van het altijd uitdagende “KUBB spel”

  Exclusieve vergaderlocatie Gelderland

  Deze exclusieve vergaderlocatie ligt op de top van de Lochemse Berg, in de provincie Gelderland, op de grens van de Achterhoek en Twente. The HillTop is goed bereikbaar vanuit omliggende steden als Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Winterswijk en Enschede. Er is genoeg parkeergelegenheid en vanaf de snelweg bereik je The HillTop binnen 15 minuten. De route naar het landhuis toe is een feestje opzich: al op weg naar het landhuis toe zal je de rust en schoonheid van de omgeving ervaren... 

  • 9
   Door:

   Wat mij betreft een prima locatie om met een klein team aan de slag te gaan. Sfeer van het pad is super alsmede de ontvangst en verzorging de gehele dag. Goede en lekker lunch en alles wat je maar nodig hebt is aanwezig.

  • 10
   Door:

   Wat een prachtige, unieke en inspirerende plek!

   De huiselijke, maar tegelijkertijd moderne omgeving draagt bij aan een open, intieme sfeer en maakt deze locatie zeer geschikt voor off site sessies gericht op team building.

   Ontvangst, lunch, ontbijt en andere faciliteiten zijn perfect.

   Komen zeker terug!

  • 10
   Door:

   Een zeer prettige plek om een off site te houden met uitstekende faciliteiten in een rustgevende groene omgeving!

   Een prettige, huiselijke omgeving waar je je eigen ritme bepaalt.

   Veel prettiger werken dan in een doorsnee hotel of conferentieoord.

   Gastvrije ontvangst en last but not least: een voortreffelijke lunch.

   Need we say more?

   Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *