Goed en betaalbaar vergaderen en overnachten

De Tienhoeve

, Hengelo, Gelderland

In deze tijden van crisis besluiten steeds meer bedrijven om hun zakelijke bijeenkomst binnenshuis te laten plaatsvinden. Maar wist je dat juist een andere omgeving mensen aanzet tot nieuwe ideeën? Dat medewerkers nieuwe energie krijgen van werken in de buitenlucht, met uitzicht op niets anders dan groene natuur. Vergaderen op deze groene locatie is niet alleen heel betaalbaar, het is ook gewoon goed. Deze locatie wordt altijd aan één groep verhuurd, tijdens jullie verblijf zijn er dus geen andere gasten aanwezig. Alle faciliteiten zijn aanwezig om van je bijeenkomst een succes te maken.

          Goed en goedkoop
 •   0-45 personen
 •   16 kamers
 •   45 bedden
 •   Hengelo, Gelderland
 •   Betaalbare vergaderlocatie
 •   Midden in de natuur
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   Veel buitenruimte voor activiteiten
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €42,50
 • Een sfeervolle vergaderlocatie hoeft niet duur te zijn

  In deze tijden van crisis besluiten steeds meer bedrijven om hun zakelijke bijeenkomst binnenshuis te laten plaatsvinden. Maar wist je dat juist een andere omgeving mensen aanzet tot nieuwe ideeën? Dat er nieuwe inspiratie wordt opgedaan door even weg te zijn uit de dagelijkse werkomgeving? Dat medewerkers nieuwe energie krijgen van werken in de buitenlucht, met uitzicht op niets anders dan groene natuur...

  Goedkope vergaderlocatie in de natuur

  Dat buiten de deur vergaderen niet duur hoeft te zijn, bewijst deze betaalbare vergaderlocatie in het Achterhoekse Hengelo. Deze groene vergaderlocatie biedt alles wat je mag verwachten van een inspirerende vergaderlocatie: kleinschaligheid, privacy, rust en ruimte. En dat tegen een crisisbestendige prijs: een tweedaags vergaderarrangement inclusief verzorging bedraagt slechts € 135,-- per persoon! Hoe dit kan? Laten we het maar houden op Achterhoekse nuchterheid...

  Vergaderen en overnachten in het groen

  Vergaderen op deze groene locatie is niet alleen heel betaalbaar, het is ook gewoon goed. De locatie bestaat uit twee boerenhoeves, die met elkaar verbonden zijn. De grote hoeve bestaat uit een eetzaal met eigen bar (tot 45 personen), een woonkamer, een professionele keuken, een groot terras en 11 slaapkamers. De kleine hoeve beschikt over een vergaderruimte (tot 20 personen) en nog eens 5 slaapkamers, waardoor het totaal op 16 kamers uitkomt, allen met eigen sanitaire voorzieningen.

  Goedkoop vergaderen en overnachten

  Teambuilding, training, vergadering, cursus; deze sfeervolle locatie in de Achterhoek biedt ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Alle faciliteiten zijn aanwezig om van je bijeenkomst een succes te maken. Je kunt het verblijf net zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Je kunt hier verblijven op basis van zelfverzorging, maar je kunt er ook voor kiezen om het verblijf te laten verzorgen. Even weg met je team, op een groene locatie in de natuur, merk je dat vergaderen in de natuur zo zijn voordelen heeft.

  Inspirerende teambuildingactivteiten in de natuur

  Het voordeel van een goedkope locatie is dat er misschien nog wat budget overblijft voor een inspirerende activiteit. Wil je nóg iets extra's uit je bijeenkomst halen, dan kun je er voor kiezen om een inspirerende teambuildingactiviteit in de buitenlucht te laten plaatsvinden. Enkele suggesties:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina

  Ligging van deze groene vergaderlocatie in de Achterhoek

  Deze vergaderlocatie ligt in de Achterhoek, een streek ten oosten van de rivier de IJssel in de provincie Gelderland. Deze streek kenmerkt zich door bossen, landgoederen, kastelen, rivieren en kleine, pittoreske dorpjes. Het kleinschalige en gastvrije karakter van deze streek maken de Achterhoek tot een ideale plek om er 'even uit te zijn'. En hier hoef je niet eens zo ver voor te rijden: vanaf het centrum van Amsterdam ben je binnen 1,5 uur in het Achterhoekse Hengelo.

  • 8
   Door:

   Prima locatie, goede faciltiteiten. Zowel het hotel gedeelte als de vergaderfaciliteiten.

  • 10
   Door:

   Verwachtingen meer dan overtroffen. Mooie locatie aan de rand van een bos. Ruim opgezet huis, goede voorzieningen, huiskamer sfeervol, grote vergaderruimte vs eetruimte. Verzorging ontbijt/lunch goed en ruim voldoende. Door aanwezigheid gastvrouw op de juiste momenten het comfort van een hotel en de gezelligheid van een groepsaccomodatie. Ze denkt ook mee in oplossingen en kansen en is flexibel. Prijs/Kwaliteitverhouding is ruim voldoende.

  • 9
   Door:

   Uitstekende service, prima prijs/kwaliteit verhouding, flexibel en vriendelijk.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *