Vergaderen bij de Kruudhof

De Kruudhof

, Halle, Gelderland

In het groene hart van de Achterhoek vind je de sfeervolle vergaderlocatie De Kruudhof. De rust, de ruimte en de prachtige tuinen rondom deze locatie in Halle, maken deze vergaderlocatie zo bijzonder. Vergader in een gebintengebouw van stro en leem en geniet van de weidse uitzichten. Leuk: je mag hier je eigen kruiden plukken voor de thee of lunch. Welkom bij De Kruudhof in Halle!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Halle, Gelderland
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Omgeven door mooie tuinen
 •   Zelfverzorging mogelijk
 •   Biologische maaltijden uit de moestuin
 •   Vergaderarrangement vanaf € 39,50 p.p.
 • De Kruudhof

  De Kruudhof is een sfeervolle vergaderlocatie, gelegen in het buitengebied van Halle. Bij De Kruudhof staat "leven van het land" met respect voor de natuur centraal. De rust, de ruimte en de prachtige tuinen maken deze vergaderlocatie zo bijzonder. Een gezonde bodem is noodzakelijk voor lekkere verse en gezonde groenten, maar ook essentieel voor ontwikkeling en groei van je onderneming.

  Vergaderen met weidse uitzichten

  Bij De Kruudhof staat de natuur centraal en dat merk je! Het bijzondere gebintengebouw is gebouwd van natuurlijke materialen zoals stro en leem. De vergaderruimte bevindt zich op de begaande grond. Tijdens je meeting geniet je van een weids uitzicht over de omringende tuinen en landerijen. De locatie is voorzien van alle moderne vergadergemakken zoals Wi-Fi en een beamer.

  Zelf koken uit de moestuin

  Op de begane grond ligt de sfeervolle kookstudio, die plaats biedt aan groepen tot maximaal 25 personen. Dankzij de ruime keuken die hier aanwezig is, is de ruimte uitermate geschikt voor groepen die kiezen voor zelfvoorziening. Wil je liever verzorgd worden? Dan kan De Kruudhof ook voor heerlijke biologische maaltijden zorgen. In de zomermaanden geven de openslaande deuren je toegang tot het terras dat grenst aan de boomgaard. Rondom het vergadergebouw liggen een hoogstam boomgaard, een kruidentuin, een bloementuin en een biologische moestuin met diverse groenten. Pluk kruiden voor je eigen kruidenthee, of verzamel groenten voor je pizza of stoofpot. Liever niet plukken? De tuin is ook heerlijk om in alle rust rond te dwalen en te genieten van de stilte om je heen.

  Inspirerende vergaderbreaks

  De natuurlijke omgeving nodigt uit tot een prachtige wandeling of een picknick op de weide. Bij De Kruudhof zelf kunnen via BuitenBusiness diverse inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten georganiseerd worden zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Bijzonder vergaderen in de Achterhoek

  De Kruudhof is gelegen in Halle op slechts 4 kilometer van de A-18. Halle ligt in de Achterhoek, provincie Gelderland. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Een inspirerende vergaderlocatie voor wie op zoek is naar rust, ruimte en privacy. Tel daarbij de thee met versgeplukte kruiden en heerlijke maaltijden uit de eigen moestuin en je bent verzekerd van een unieke vergader-beleving.

  Overnachten in de buurt

  Op wandelafstand van De Kruudhof zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden, van eenvoudige bed-en-breakfasts en vakantiehuisjes, tot luxe groepsverblijven tot 30 personen. De Kruudhof helpt graag met het zoeken naar een slaapplaats.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *