Vergaderen in een authentieke boerderijschuur

De Klevenhorst

, Hummelo, Gelderland

Welkom bij De Klevenhorst in Hummelo. Vergaderen in het groen bij dit voormalig melkveebedrijf in de Achterhoek. De monumentale boerderijschuur uit 1850 ligt op een prachtige plek op het mooie landgoed Engbergen. Je kunt hier terecht voor je zakelijke bijeenkomst of personeelsfeest met maximaal 60 personen. Vergaderen in een authentieke boerderijschuur, afgezonderd van afleiding en drukte, écht alleen met elkaar. Voor jouw vergadering of teamuitje ben je bij de Klevenhorst in Hummelo aan het juiste adres.

          Goed en goedkoop
 •   0-60 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Hummelo, Gelderland
 •   Vergaderen in een authentieke boerderijschuur
 •   Midden in het groen, volop privacy
 •   Zelfverzorging mogelijk
 •   Teambuilding activiteiten mogelijk
 •   Huifkartocht met Aaron, het trekpaard
 • Creatief vergaderen? Welkom bij De Klevenhorst!

  Zoek je een creatieve vergaderlocatie, dan is de Klevenhorst in Hummelo the place to be! De Klevenhorst is een monumentale boerderij op landgoed Enghuizen, een unieke plek in de Achterhoek. De authentieke boerderijschuur staat ter beschikking voor zakelijke gezelschappen die anders-dan-anders willen vergaderen. Hoewel alle faciliteiten aanwezig zijn, zul je hier telkens verrast worden door de creatieve back-to-basic vondsten van de eigenaar. Kunstzinnig, bijzonder en inspirerend. Laat je verrassen!

  Vergaderen in een monumentale boerderijschuur

  Op het verrassende erf van De Klevenhorst is de monumentale boerderijschuur omgebouwd tot een locatie voor zakelijke bijeenkomsten en feesten. Je kunt hier met maximaal 60 personen terecht voor je vergadering of bedrijfsuitje. In de schuur zijn de authentieke elementen bewaard gebleven, wat de ruimte een robuust uiterlijk geeft. Rondom de locatie bevindt zich een zee aan ruimte. Met mooi weer verplaats je de bijeenkomst gemakkelijk naar buiten. Er zijn geen andere gasten aanwezig, dus volop privacy bij De Klevenhorst.

  Levende stoelen, kunst en pannenkoeken uit de melkbus

  In de pauze neem je plaats op de levende stoelen. De grote hoogte zorgt voor een verrassend uitzicht. En extra leuk: het onderste gedeelte van de stoelen zijn levende bomen. De stoelen worden dus steeds hoger! Je kunt hier ook de kunst-wandelroute lopen. Vraag naar de mogelijkheden en verwonder je over de kunst die hier midden in de natuur geplaatst is. Typisch voor de Klevenhost zijn de gewone dingen die net even anders gedaan worden. Onze tip: bak tussen de middag jullie eigen pannenkoeken. Dat gebeurt hier vanaf ouderwetse melkbussen, een belevenis op zich. 

  Teambuilding en vergaderbreaks

  In de groene omgeving van de Klevenhorst zijn oneindig veel mogelijkheden voor een actieve onderbreking van je vergadering. Denk hierbij aan klootschieten (een traditionele werpsport met een verzwaarde kogel) of een huifkarrit. Door BuitenBusiness kunnen op deze locatie ook diverse spectaculaire teambuilding activiteiten georganiseerd worden:

  Van hard werken krijg je trek

  Op het gebied van eten en drinken ontbreekt het je hier aan niets. De Achterhoekse gastvrijheid staat garant voor goed en meer dan genoeg. Bij aankomst staat natuurlijk koffie en thee met iets lekkers voor jullie klaar. Tussendoor kan er een heerlijke lunch geserveerd worden. Als na de middag de vergadering of de teambuilding activiteit is afgelopen, kan je de dag afsluiten met een gezamenlijke borrel op het wilgenterras of in de authentieke schuur. Uiteraard kan je het vergaderarrangement ook afsluiten met een buffet. Wil je liever alles zelf verzorgen? Ook dat kan! De eigenaren horen graag jullie wensen en stellen aan de hand daarvan een arrangement op maat voor jullie samen.

  Hoe bereik ik De Klevenhorst in Hummelo?

  De Klevenhorst ligt op Landgoed Enghuizen in Hummelo, midden in het prachtige groene landschap van de Achterhoek. In de rust en ruimte die je hier vindt, laat je de hectiek en het lawaai van de stad snel achter je. Hummelo ligt tussen Doetinchem en Zutphen en is makkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *