Anders vergaderen en coachen

De Heerd

, Lochem, Gelderland

Een bijzondere vergaderruimte annex coachruimte midden in de natuur in Lochem. De ruimte is uitermate geschikt voor "anders dan anders" vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten. De voormalige boerderij is met veel aandacht en liefde verbouwd tot een sfeervolle en moderne vergaderlocatie. Gunstig gelegen op loopafstand van het station, zodat je hier ook met het openbaar vervoer goed kunt komen. Een anders dan anders locatie voor een inspirerend 'dagje op de hei'.

          Goed en goedkoop
 •   0-22 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Lochem, Gelderland
 •   Vergader- en trainingslocatie
 •   Goed bereikbaar met Openbaar Vervoer
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   Gelegen op een groot landgoed
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €25,- p.p.
 • Goed bereikbare vergaderlocatie in Lochem

  Een bijzondere en inspirerende vergaderruimte annex coachruimte midden in de natuur in Lochem. Gunstig gelegen op loopafstand van het station, zodat je hier ook met het Openbaar Vervoer goed kunt komen.

  Dagje op de hei

  Deze kleinschalige vergaderaccommodatie beschikt over een  centrale vergaderruimte, voorzien van loungehoek en keuken. De ruimte is uitermate geschikt voor "anders dan anders" vergaderingen, trainingen, retraite-bijeenkomsten of een inspirerend "dagje op de hei". Daarnaast is er een kleinere ruimte, te gebruiken als subruimte bij een vergadering of training, maar ook te huur als unieke, anders dan anders coachingsruimte. Vanuit de ruimte loopt je regelrecht de natuur in van het omringende landgoed Ampsen. Ideaal voor een korte vergaderbreak of voor een vleugje "natuurlijke inspiratie".

  Een plek om samen te komen, gesprekken te voeren en ideeën uit te wisselen

  De Heerd was vroeger de centrale ruimte in het woongedeelte van de voormalige boerderij. Hier kwamen de mensen samen rondom een vuur, werden de gesprekken gevoerd, ideeën uitgewisseld en was er gezelligheid. Dit is precies wat de eigenaren voor ogen hadden toen ze deze vergader- en trainingslocatie hebben opgezet. De boerderij is met veel aandacht en liefde verbouwd tot een sfeervol en modern conferentiecentrum, waarbij er veel authentieke elementen van de boerderij bewaard zijn gebleven. De vergaderruimte is professioneel ingericht en voorzien van alle moderne apparatuur en de locatie wordt klimaatvriendelijk verwarmd door middel van een warmtepomp.

  De hele locatie voor jezelf

  Onder de kapschuur vind je een halfopen lounge/relax ruimte, welke tevens tot je beschikking staat. Een geweldige plek om 's zomers anders te vergaderen!
  Eén van de kenmerken van De Heerd is de kleinschaligheid, je bent als gasten altijd de enige groep. Er heerst een sfeer van rust, ruimte en ontspanning. Een fijne plek voor een vergadering, training, teambuilding of coaching. 

  Vergaderbreaks op het landgoed

  De Heerd ligt op het Landgoed Ampsen. Dit landgoed is 700 ha groot en is opengesteld voor publiek. Het kasteel en het afwisselende landschap met oude loof- en naaldbomen en heideveldjes zijn heel bijzonder. Door de ligging zijn er uitstekende mogelijkheden om de dag te onderbreken. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling, of kies voor één van de inspirerende activiteiten die mogelijk zijn op deze locatie. Enkele suggesties:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Ligging in Gelderland

  Deze vergaderaccommodatie is gelegen op loopafstand van het station, midden in de natuur in Lochem, op landgoed Ampsen, nabij de steden Zutphen en Deventer.

  • 8
   Door:

   Deze locatie ligt in het buitengebied van Lochem. Rustig, maar toch makkelijk bereikbaar. Mooie praktijkruimte met wijds uitzicht. Van alle gemakken voorzien.

   Ik ben erg tevreden, de omgeving en inrichting werken rustgevend en inspirerend! Ook zeker aan te raden voor trainingen en vergaderingen.

  • 10
   Door:

   Perfecte locatie, ruim, licht, comfortable en efficiënt ingericht. Goede service, zeer tevreden! We komen zeker terug !!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *