De Boerentempel

De Boerentempel

, Zelhem, Gelderland

De Boerentempel is een sfeervolle en informele vergaderlocatie op het Gelderse platteland. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen vind je hier de nodige rust om te kunnen vergaderen. Waar eerst de koeien op stal stonden, is nu een grote vergaderruimte ingericht voor 50 personen. Buiten is er volop ruimte voor een actieve vergaderbreak of een inspirerende teambuildingsactiviteit, zoals Koe-knuffelen of Spiegelen met koeien. En ben je op zoek naar een meer diepgang in je bijeenkomst? Met de workshops die gastvrouw Caroline aanbiedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling weet je het meest optimale uit je bijeenkomst te halen. Als je het hebt over de meest ideale combinatie!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Zelhem, Gelderland
 •   Informele en sfeervolle vergaderlocatie
 •   Rustig gelegen op de boerderij
 •   Unieke vergaderbreak: Spiegelen met koeien en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
 •   Ver weg van de dagelijkse hectiek
 •   Dichtbij Doetinchem, Zutphen en Arnhem
 • De Boerentempel

  In het landelijke buitengebied van Zelhem, provincie Gelderland, ligt De Boerentempel. Daar waar vroeger de koeien op stal stonden kun je nu terecht voor een inspirerende vergadering, brainstorm, presentatie of training, maar ook voor retraite of bezinning. Met De Boerentempel is een plek gecreëerd waar men rust kan vinden, ver weg van de waan van alledag. Gastvrouw Caroline Boenink ontvangt jullie graag op haar bijzondere plekje in de Achterhoek. En het mooiste? Caroline kan je ook alles leren op het gebied van levenskunst en staat je daardoor bij in je persoonlijke ontwikkeling. Dat helpt je niet alleen privé, maar ook zakelijk verder. 

  Vergaderen op de voormalige deel

  De vroegere koeienstal van deze boerderij in de Achterhoek is omgetoverd tot een prachtige vergaderlocatie. Authentieke elementen zoals de houten spanten mixen fantastisch met het eigentijdse meubilair en de frisse kleuren. Een strobaal hier en daar helpt je er aan herinneringen dat je je hier op de boerderij bevindt. De vergaderruimte is groot genoeg voor 50 personen, maar biedt ook voor kleinere gezelschappen een prettige plek. Door de verschillende zitjes en hoekjes heerst er een knusse sfeer. 

  Buiten vergaderen op de boerderij

  In de zomermaanden kun je heerlijk buiten vergaderen. Zoek een mooi plekje rondom de boerderij en laat je inspireren door de landelijke omgeving. Fijn: tijdens jullie bijeenkomst zijn er geen andere gasten aanwezig. 

  Spiegelen met koeien of Bokken voor bedrijven?

  Gastvrouw Caroline Boenink is trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wil je iets bijzonders ondernemen tijdens je bijeenkomst? Caroline neemt jullie graag mee het weiland in voor een bijzondere sessie Spiegelen met koeien. Uniek in Nederland en gegarandeerd een bijzondere herinnering aan jullie verblijf op de boerderij! Daarnaast zijn er op het boerenerf diverse andere activiteiten mogelijk, zoals:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden. 

  Waar vind je de Boerentempel?

  Deze informele vergaderlocatie op de boerderij is gelegen in het buitengebied van Zelhem, in de provincie Gelderland. Zelhem ligt op korte afstand van Doetinchem en is tevens goed bereikbaar vanuit omliggende steden Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en het Duitse Emmerich. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *