Vergaderen in een droomland

it Dreamlân groepsaccommodatie

, Kollumerpomp, Friesland

Bijzonder vergaderen in de Friese natuur bij it Dreamlân. De inspiratie ligt voor het oprapen in design-vergaderaccommodatie ‘Lân, Loft, Wetter, Waad’. Dit is Fries voor land, lucht, water en wad en dat is precies wat je hier vindt. Vanuit de kleurrijke vergaderruimte heb je een adembenemend uitzicht over de prachtige omgeving. Met één stap over de drempel sta je letterlijk in de Friese natuur. Bijzonder vergaderen, inspiratie opdoen in de buitenlucht, lekker uitwaaien, heerlijk slapen of een unieke outdoor activiteit: op deze droomlocatie is het allemaal mogelijk.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   18 bedden
 •   Kollumerpomp, Friesland
 •   Vergaderen in de natuur
 •   Inspirerende vergaderruimtes
 •   Fijne plek om te verblijven
 •   Activiteiten in NP Het Lauwersmeer
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 • Vergaderen tussen de wolken

  In het Friese Kollumerpomp ligt it Dreamlân, een droomlocatie voor zakelijke bijeenkomsten. De inspiratie ligt voor het oprapen in de design-vergaderaccommodatie ‘Lân, Loft, Wetter, Waad’. Dit is Fries voor land, lucht, water en wad en dat is ook direct alles wat je op deze locatie treft. Vergaderen in de natuur en brainstormen met uitzicht dus! Met één stap over de drempel sta je hier letterlijk midden in de Friese natuur. Inspiratie opdoen in de buitenlucht, even lekker uitwaaien of een outdoor activiteit als wadlopen, mountainbiken of wandelen: het is allemaal binnen handbereik. 

  Kleurrijke vergaderruimte voor 20 personen

  Onder het grote dak van de aantrekkelijke 'boerenschuur' vind je een grote vergaderruimte en 4 knusse appartementen. De vergaderruimte is stijlvol, kleurrijk en creatief ingericht en biedt plaats aan maximaal 20 personen. Door de enorme ramen aan de voor- en achterkant heb je een adembenemend weids uitzicht, de natuur komt bijna bij je aan tafel. Met mooi weer gaan de deuren open en kun je heerlijk buiten vergaderen in het gras of presenteren tussen de bomen. Op koelere dagen gaat de houtkachel aan en is het binnen warm en knus. De vergaderaccommodatie beschikt over een grote keuken waar gezamenlijk kan worden gekookt. Want wat is er nu leuker dan na een dag brainstormen of vergaderen samen met je collega's te koken en te eten? Uiteraard is het ook mogelijk om lekker achterover te leunen en je culinair in de watten te laten leggen door een kok. 

  Begeleiding van je brainstorm

  Zoek je iemand die jullie brainstormsessie (of een deel daarvan) professioneel en creatief kan begeleiden? Lijkt het jullie zinvol om met vernieuwende technieken en een frisse aanpak van buiten naar jullie uitdaging te kijken? Minke is niet alleen gastvrouw van deze vergaderlocatie maar ook professioneel begeleider van brainstorm- of innovatie sessies en gecertificeerd facilitator bij Gave Dingen Doen. Onder het tabblad "Tarieven" lees je hier meer over. 

  Overnachten in de Friese natuur

  De 4 appartementen kunnen tijdens je vergadering gebruikt worden om in kleine groepjes aan de slag te gaan. Blijf je meerdere dagen vergaderen dan vind je in deze appartemtenten ook een heerlijke slaapplek. Elk appartement beschikt over twee slaapkamers, in totaal zijn er 8 aparte slaapkamers en 20 bedden. Iedere slaapkamer heeft een wastafel en ieder appartement heeft een eigen badkamer, twee toiletten, een keuken en een gezellige zithoek. De appartementen hebben enorme ramen met een geweldig uitzicht, zodat je tussen het werken door even helemaal tot rust kunt komen. Liever voor iedere deelnemer een eigen slaapkamer? Ook dat kan! Verspreid over het terrein van it Dreamlân vind je een 10-persoons boerderij met 5 slaapkamers, een knus huisje met 2 slaapkamers en twee 4-persoons ecolodges, met elk twee 2-persoonsbedden. 

  Leuke dingen doen

  Geen snelwegen, massa’s mensen, luchtvervuiling of dichte bebouwing. Wel weidse wolkenluchten, natuur en ruimte. Op deze inspirerende vergaderlocatie ben je er écht even helemaal uit. Combineer je bijeenkomst met een bijzondere buitenactiviteit voor optimale beleving van de Friese natuur. Er zijn heel veel leuke dingen te doen; een unieke wadlooptocht, varen naar de Noordzee op een groot schip, kanoën over het Lauwersmeer, op pad met de boswachter, mountainbiken of een GPS-tocht door Nationaal park Lauwersmeer. Gastvrouw Minke vertelt je er graag meer over! Tevens zijn er unieke teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks mogelijk op deze locatie, georganiseerd door BuitenBusiness. Bekijk hier het complete aanbod. 

  Goed bereikbaar vanuit Groningen en Friesland

  it Dreamlân ligt in het Friese Kollumerpomp. Deze vergaderlocatie ligt dichtbij het Nationaal Park Lauwersmeer, een prachtig natuurgebied op de grens van Groningen en Friesland. Denk aan: een uitgestrekt landschap, groot open water en een ‘schone horizon’. Inspiratie gegarandeerd! Je bereikt deze locatie vanuit de stad Groningen binnen 35 minuten, vanuit Leeuwarden is het slechts 3 kwartier rijden. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *