Duurzaam zeilen op het wad

Iselmar

, Harlingen, Friesland

Zeilen en tevens CO2-neutraal vergaderen. Op het wad, het IJsselmeer of in de haven. Een bedrijfsuitje of een duurzame teambuilding op het water. Een prachtige, duurzame boot, bijzondere schipper en een boeiend verhaal.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-60 personen
 •   13 kamers
 •   34 bedden
 •   Harlingen, Friesland
 •   Vergaderen en zeilen
 •   Volledig duurzaam en CO2-neutraal
 •   Boeiende verhalen van de schipper
 •   Eén van de mooiste vaargebieden
 •   Overnachten op de zeilboot
 • Bedrijfsuitje op het water

  Welkom op deze bijzondere klipper/inspirerende vergaderlocatie in Friesland! Inspirerend vanwege de nautische ambiance, maar ook uniek vanwege het duurzame karakter van deze boot en de markante schipper en zijn vrouw. 

  Inspirerende vergaderlocatie in Friesland

  Dit authentieke zeilschip biedt vele mogelijkheden: je kunt vergaderen in de scheepssalon met uitzicht op het water, buiten op het dek of een combinatie van beiden. Je kunt zelf koken of het geheel laten verzorgen. Zelf zeilen of laten zeilen. Het gehele schip staat exclusief tot je beschikking, inclusief schipper en matroos.

  Scheepssalon with a view

  Vergaderen kan in de ruime en sfeervolle scheepssalon, met handgemaakt houten paneelwerk, koperen scheepslampen, glimmend lakwerk en rood fluwelen banken. Vanuit de salon heb je een geweldig uitzicht over het water. De schippersvrouw verwent je tijdens je verblijf met biologische producten en huisgemaakte lekkernijen.

  Overnachten op een zeilboot

  De schipper, tevens eigenaar van de boot, is een boeiende persoonlijkheid en helpt je graag bij het hijsen van de zeilen. Hij kan je veel vertellen over het gebied waarin je zeilt en combineert dit graag met een stukje natuur en milieueducatie. Ben je op zoek naar een originele teambuilding dan beschik je hier over een duurzame locatie, een teambuildingactiviteit in de buitenlucht en een schipper met een eigen visie inéén. Ook voor meerdaagse trainingen is dit een inspirerende locatie. Aan boord zijn 13 ruim-scheepse hutten met eigen wasgelegenheid. Totaal kunnen 34 personen op deze zeilboot overnachten. 

  Eén van de mooiste zeilgebieden

  Het Waddengebied is één van de mooiste gebieden om te zeilen in Nederland: er is altijd wel iets te zien en geen dag is hetzelfde. Je vaart door prachtige natuur, tijdens de tocht ontdek je de wadvogels,  de vogeltrek in het voor- en najaar, zeehonden en een enkele bruinvis. 

  Green Key, biologisch en duurzaam

  Deze zeilboot is green-key goud gecertificeerd en heeft o.a. een bijzonder zuinige emissie-arme motor ingebouwd. De resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd bij "trees for travel". De eigenaren hebben een voorliefde voor fairtrade en uiteraard wordt hier gewerkt met verse, biologische streekproducten.

  Ligging van deze vergaderlocatie in Friesland

  De boot ligt in de haven van Harlingen en vertrekt van hieruit voor Co2 neutrale zeiltochten over het Wad, het IJsselmeergebied (van Makkum tot Amsterdam) en de Friese binnenwateren. De boot vertrekt bij voorkeur vanuit Harlingen, maar kan desgewenst vanaf iedere (water-)locatie in Nederland varen.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *