Vergaderen in Nationaal Park de Alde Feanen

Hotel Princenhof

, Earnewald, Friesland

Wil je vergaderen op een uniek plekje in Nederland? Reis af naar Friesland en plan een heisessie, vergadering of congres bij Hotel Princenhof. Dit hotel is midden in Nationaal Park De Alde Feanen gelegen, wat zorgt voor prachtige uitzichten vanuit de verschillende vergaderzalen op deze locatie. Door de prachtige ligging leent deze locatie zich goed voor een buitenactiviteit: ontdek het natuurpark al lopend of met de fiets. Of kies voor een échte Friese activiteit: bekijk dit natuurgebied vanaf het water en ga skûtsjesilen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   41 kamers
 •   85 bedden
 •   Earnewald, Friesland
 •   Gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen
 •   Uitzicht over het water
 •   Volop buitenactiviteiten mogelijk
 •   Goed bereikbaar via de A7 en A12
 •   Geschikt voor zowel grote als kleine groepen
 • Vergaderen middenin een Nationaal Park

  Welke Nederlander houdt nou niet van water? Deze vergaderplek is bij uitstek geschikt voor de waterliefhebbende Nederlander. Je vergadert bij Hotel Princenhof namelijk aan het meer van Nationaal Park De Alde Feanen. Dit prachtig gelegen hotel heeft plaats voor groepen tot 200 personen. Er kan vergadert worden in verschillende zalen in dit sfeervolle hotel. Deze zalen kunnen naar wens worden ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een modern luchtcirculatiesysteem en airconditioning aanwezig. Geniet na de vergadering van het zonnetje op het terras of ga er op uit om het natuurgebied rondom Hotel Princenhof te verkennen. 

  Persoonlijke benadering

  Hotel Princenhof zorgt er graag voor dat jouw vergadering helemaal naar wens is. Zij maken daarom graag een offerte op maat voor je, zodat jouw vergadering er precies zo uit ziet als jij voor ogen had. Er wordt graag met je gekeken naar welke mogelijkheden het best passen bij de invulling van de vergadering en het beschikbare budget van de dag. De flexibiliteit en de persoonlijke benadering van de medewerkers van het hotel zorgen voor een extra dimensie aan jouw zakelijke meeting, cogres of heisessie. 

  Kamers met uitzicht op het meer

  Het hotel is gelegen op een rustig gelegen plek, direct aan het meer van natuurgebied De Alde Feanen. Een groot aantal kamers hebben uitzicht op dit prachtige meer, echter kun je ook voor kamers met een landuitzicht kiezen. Het hotel beschikt over 41 kamers en je kunt er met 85 personen overnachten. Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt en laat je in de avond verrassen door een 3-gangen menu van de chef. Je kunt er ook voor kiezen om 'gewoon' gerechten van de kaart te bestellen. 

  Nationaal Park De Alde Feanen

  Nationaal Park de Alde Feanen is één van de twintig Nationale Parken die Nederland telt. Het 4.000 hectare grote laagveenmoeras is ontstaan vanuit veenafgravingen, de geschiedenis van dit stukje natuur gaat duizenden jaren teurg in de tijd. Het ligt in het hart van Friesland, niet ver van de steden Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Het landschap is er gevarieerd: rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen wisselen elkaar af en zorgen voor een prachtig uitzicht. 

  Groepsactiviteiten in het Nationaal Park

  De ligging van Hotel Princenhof is perfect voor een tripje door het Natuurgebied De Alde Feanen. Ontdek dit prachtige stukje natuur op een tweewieler en fiets langs één van de routes die het natuurgebied doorkruisen. Ook zijn er verschillende wandelroutes die je door dit gebied leiden: van 5 kilometer tot wel 20 kilometer lang. Ben je op zoek naar een écht Fries uitje, ga dan Skûtsjesilen: praamzeilen. 

  Teambuilding activiteit

  Ben je geen natuurliefhebber maar wil je toch een frisse neus halen na een hele dag vergaderen? BuitenBusiness organiseert graag een teambuilding activiteit of vergaderbreak voor jou en je team! Een greep uit de mogelijkheden;

  Waar ligt deze mooie vergaderlocatie?

  Hotel Princenhof ligt in Earnewald, Friesland. Deze locatie is gelegen tussen de steden Leeuwarden en Drachten, in het midden van de provincie. Het hotel, dat in de kern van Nationaal Park De Alde Feanen ligt, is goed te bereiken via de A7 en de A12. Het hotel beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *