De And're Ingang

De And're Ingang

, Lollum, Friesland

Rust en ruimte nodig voor jou, je team, je organisatie? Er is geen andere plek die dit zo biedt als De And're Ingang! Aan het eind van een doodlopende weg, tussen de weilanden ligt de woonboerderij van de eigenaren. De voormalige stallen zijn omgebouwd tot een grote centrale ruimte (110m2) voor groepen om samen te zijn, een training te volgen of te overleggen. Daar omheen bevinden zich diverse sub-ruimtes. Er heerst nagenoeg absolute stilte, op een rondrennende haas of ree na is er verder niets. Deze plek geeft optimale ondersteuning aan het verkrijgen van focus, goede ideeën, weer weten wat je werkelijk wilt.

          Luxe locatie
 •   0-12 personen
 •   1 kamers
 •   2 bedden
 •   Lollum, Friesland
 •   Uniek gelegen aan het einde van een doodlopende weg
 •   Grote ruimte en meerdere subruimtes
 •   Locatie exclusief voor jullie gezelschap
 •   Maatwerk en begeleiding mogelijk
 •   Instituut voor Magisch Leiderschap
 • De And're Ingang

  Te druk? Tijd voor wat anders? Een “heidag” met je (management)team? De And're Ingang biedt de ruimte, de stilte en indien gewenst ook de begeleiding voor een inspirerende heisessie. De slogan van deze inspirerende vergaderlocatie is "Heel Bewust Anders". Dat zul je hier ervaren: de locatie is uniek en exclusief voor jullie gezelschap en er kan maatwerk geleverd worden voor de invulling. Dat geldt zowel voor de catering, het dagprogramma als eventuele begeleiding of aanvullende activiteiten.

  Grote ruimte en meerdere subruimtes voor jullie alleen

  De And're Ingang ligt aan het einde van een doodlopende weg, stilte en rust zijn hier gegarandeerd. De eigenaren creëerden deze plek op basis van hun eigen ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van stevige leiderschapstrajecten, afgestemd op doelgroep, gewenste leiderschapsstijl en vooral gericht op het behalen van resultaten voor organisaties. De And're Ingang geeft optimale ondersteuning aan het verkrijgen van focus en goede ideeën en wordt exclusief voor jullie gereserveerd. Naast de grote centrale ruimte van 110 m2 zijn er ook diverse subruimtes beschikbaar. De locatie biedt ook de mogelijkheid om rond te wandelen en/of op diverse plekken buiten te zitten.

  Eten en drinken

  De catering wordt op maat ingevuld en kan bestaan uit een lunch, borrel of BBQ na afloop. Je kunt zelf naar wens koffie/thee en andere drankjes pakken.   

  Vergaderen en overnachten

  Voor een trainer, begeleider of deelnemer die vooraf of na afloop van de bijeenkomst wil overnachten is een "wellness mini appartement" beschikbaar. Dit appartement bestaat uit een slaapkamer met zitje, koelkast, 2-pits elektrische kookplaat en grote badkamer met, naast douche, toilet, wastafel en bad, ook een sauna en massagestoel. Aparte ingang, ook buiten zitten behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie op aanvraag.

  Instituut voor Magisch Leiderschap

  Al meer dan 20 jaar zijn de eigenaren professioneel, heel gericht bezig met leren en ontwikkelen. Het gaat daarbij altijd over (persoonlijk) leiderschap: regie. Uitstijgen boven het rationele, echte (eigen) wijsheid. Het Instituut voor Magisch Leiderschap staat voor het leiderschap dat NU nodig is. We redden het niet meer met verstand, kennis, leiderschapsstijl en managementcursussen. Er is méér nodig. Gevoel, emoties spelen steeds vaker een rol, maar niet altijd in positieve zin en/of versterkend aan het verstand. De (creatieve) kracht van gevoel erkennen en deze inzetten naast kennis en verstand is al een goede stap. En toch, dan is een portie extra… toeval, extra geluk vaak hard nodig om de invloed, het effect te hebben dat echt nodig is. Dat extra, dat noemen we de magie. Informeer naar de mogelijkheden om hiermee samen aan de slag te gaan.

  Natuurmomenten

  Vind je het leuk om op een andere manier te leren, te ontdekken en een bijdrage te leveren aan deze plek, dan zijn er unieke Natuurmomenten. Je bent welkom om een handje mee te helpen in de tuin, boomgaard of wei. Dit kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een leiderschaps- of team thema, ten behoeve van bewustwording. Gegarandeerd: plezier, samen werken, gezelligheid en inzichten!

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  In pauzes kun je binnen of buiten wandelen of een potje tafeltennissen op de hooizolder. Indien gewenst kan er een korte rondleiding worden gegeven, met daarbij het verhaal over het vinden van deze boerderij en de verbouwingen vanuit de visie “het creëren van vitaal en kleurrijk leven. Via BuitenBusiness kunnen diverse inspirerende vergaderbreaks en teambuilding activiteiten op deze locatie worden verzorgd.

  Bereikbaarheid

  De And're Ingang ligt net buiten het dorpje Lollum, Friesland, op circa 15 minuten rijden vanaf de kop van de Afsluitdijk, 8 minuten van Bolsward. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *