Groen vergaderen aan het water

ANNAGE Vergaderen & Events

, Earnewald, Friesland

Met uitzicht op tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen, kun je bij Annage actief maar in alle rust vergaderen en trainen. Een splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie (bouw 2018) in Friesland, direct gelegen aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Er zijn drie schakelbare vergaderzalen, waardoor je hier uitstekend terecht kunt met kleine en grote groepen. Leuke tip: combineer je vergadering met Skutjesilen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-120 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Earnewald, Friesland
 •   Duurzame vergaderlocatie
 •   Prachtig gelegen aan privéhaven
 •   Drie geschakelde vergaderruimtes
 •   Tip: skûtjesilen als vergaderbreak
 •   15 minuten van Leeuwarden
 • Annage

  Diep verscholen in Nationaal Park De Alde Faenen vind je de meest groene vergader- en evenementenlocatie van Friesland. Annage is prachtig gelegen aan het water, op slechts 15 minuten rijden van Leeuwarden en Drachten. Deze vergaderlocatie in Friesland is niet alleen 'groen' vanwege het uitzicht, maar ook vanwege het feit dat het gebouw volledig energieneutraal is, o.a. met zonnepanelen en warmtepomp. Duurzaam vergaderen, dus! 

  Je kunt de windrichting niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen...

  Met uitzicht op de tuin en het meer waar skûtsjes aan de kade liggen, kun je bij Annage in alle rust vergaderen, brainstormen, trainen of een presentatie geven. Deze splinternieuwe en energieneutrale vergaderlocatie is gebouwd in 2018 en heeft een prettige sfeer. Door de aanwezigheid van drie schakelbare vergaderzalen kun je zowel met een klein gezelschap als een grotere groep terecht. De ruimtes zijn voorzien van de meest moderne vergaderfaciliteiten, zoals (touch)flatscreens, supersnelle WiFi, slimme verlichting (Hue) en flipovers. 

  Groen vergaderen in alle seizoenen

  Vergaderen bij Annage kan in alle seizoenen. In de winter neem je plaats rond de gezellige houtkachel, op zomerse dagen gaan de tuindeuren wagenwijd open. Met uitzicht op het water en het groen voel je de inspiratie vanzelf borrelen en worden creatieve processen gestimuleerd. 's Ochtends worden jullie ontvangen met koffie en Friese oranjekoek. Tussen de middag staat er een heerlijke huisgemaakte lunch met streekproducten voor jullie klaar. Je bijeenkomst afsluiten met een borrel, buffet of diner? Ook dat is mogelijk! 

  Bedrijfsfeest of (buiten)evenement

  Deze groene vergaderlocatie in Friesland leent zich ook uitstekend voor een bedrijfsfeest, evenement of jubileum. In de grote tuin aan het meer kunnen tenten worden geplaatst, waardoor het buiten heerlijk vertoeven is. Een scala aan mogelijkheden maken je feest of evenement compleet, zoals een wijnproeverij, barbecue, Fryske tapas of buffetten. 

  Skûtsjesilen en andere leuke activiteiten

  Je bijeenkomst combineren met een ontspannen of actieve vergaderbreak? Hiervoor hoef je niet van de locatie af! Annage is gespecialiseerd in het verzorgen van leuke (team)uitjes, zoals skûtsjesilen, e-sloepvaren, escape room, bubble voetbal, een survivaltrail of Treasure Island. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een teamtraining aan boord van een traditioneel zeilschip. Onder leiding van ervaren trainers en vakkundige schippers gaan jullie op zoek naar de essentie van jullie team. Met een teamtraining aan boord van het zeilschip kunnen jullie nieuwe kennis en vaardigheden opdoen, om veranderende situaties aan te kunnen. Meer weten hierover? De medewerkers van Annage informeren jullie graag. 

  Waar ligt Annage?

  Deze groene vergaderlocatie is prachtig gelegen aan het water, midden in het Nationaal Park De Alde Faenen. Annage ligt in Earnewâld (Eernewoude), in de provincie Friesland, op slechts 15 minuten rijden van Leeuwarden en Drachten en 35 minuten van de stad Groningen. Annage beschikt over een groot eigen parkeerterrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *