It Flinkeboskje

It Flinkeboskje

, Hemelum, Friesland

Op nog geen uur rijden vanaf de Randstad waan je je in een andere wereld. Een wereld die wordt gekenmerkt door weidse vergezichten, overheersende rust en ongekende ruimte. Waar inspiratie iets is wat gewoon in de lucht zit. Waar nieuwe ideeën spontaan op komen zetten. Welkom in Friesland, welkom op de mooie boerderij van Rixt en Arjan Siersma!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   12 kamers
 •   24 bedden
 •   Hemelum, Friesland
 •   Kleinschalig vergaderlocatie
 •   Op 1 uur rijden vanaf de Randstad
 •   Een vleugje Curacao in Friesland
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Golfen, zeilen of sloepvaren
 • it Flinkeboskje, klein Curaçao tussen de Friese meren

  Rixt en Arjan zijn de trotse eigenaren van It Flinkeboskje, een verbouwde boerderij uit 1927. Na jarenlang op Curacao te hebben gewoond en gewerkt, verruilden zij enkele jaren geleden het Carbisch gebied voor hun favoriete plekje in Friesland; Hemelum. Hier werden zij eigenaar van It Flinkeboskje, een vergader- en trainingslocatie die het beste van deze twee werelden combineerd. De relaxte, ontspannen Caribische sfeer komt volledig terug op deze locatie. Lichte kleuren, natuurlijke materialen, veel hout, een sfeervolle inrichting. Het ontvangst is op z'n Hollands: goede koffie en een lekker stuk zelfgebakken taart.

  Vergaderlocatie in Friesland voor 25 personen

  De oude boerderij is het hart van it Flinkeboskje. De natuurlijke materialen en kleuren die gebruikt zijn in het interieur van de boerderij, scheppen een omgeving voor aandacht en concentratie. Het weidse uitzicht naar het bos of de landerijen zetten aan tot groots denken. Vergaderen kan aan de lange houten tafel, maar ook in de sfeervolle serre, buiten op het terras of in de gezellige zithoek op de voormalige deel. De boerderij biedt ruimte aan groepen tot ca. 20-25 personen. Kleinere gezelschappen kunnen desgewenst gebruik maken van het mooie Voorhuis (max. 6 personen). 

  Vergaderen en overnachten

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt de boerderij over 10 slaapkamers. In het Voorhuis bevinden zich 3 extra slaapkamers. Wanneer de gehele locatie gehuurd wordt, beschikt men over 13 slaapkamers, waarbij privacy gewaarborgd is tijdens een meerdaags verblijf. Alle slaapkamers zijn comfortabel ingericht met luxe tweepersoons boxsprings, hotelkwaliteit bedlinnen en handdoeken. Enkele kamers beschikken over eigen douche en toilet, de overige douches en toiletten bevinden zich op de gang.

  Genieten van streekfavorieten

  Arjan en Rixt zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens je verblijf. Lunch en diner met heerlijk streekproducten, zelfgebakken taart, een Fries kaasplankje; je wordt hoe dan ook in de watten gelegd! Liever zelf je lunch en/of diner bereiden? De locatie beschikt over een mooie keuken en voldoende ruimte om samen te koken en te eten. 

  Golfen, zeilen, sloepvaren

  Je kunt je verblijf naar wens combineren met een inspirerende (teambuilding)activiteit in de buitenlucht. Wat dacht je van een rondje golfen, zeilen, sloepvaren of skûtsjesilen op de Friese meren? Ook een (bos)wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving zijn van harte aan te bevelen. Daarnaast kunnen wij op deze locatie diverse inspirerende teambuildingactiviteiten of vergaderbreaks verzorgen. Kijk hiervoor onder het kopje "Activiteiten" of op onze activiteitenpagina.

  Ligging van It Flinkeboskje

  t Flinkeboskje ligt in Hemelum, een plaats in de streek Gaasterland in het zuidwesten van Friesland. Anders dan het overwegend platte weidekararkter van Friesland, is deze streek juist glooiend en bosrijk. Vanaf de Randstad ben je binnen een uur op deze locatie. En het belangrijkste is dat je er vrijwel filevrij naar toe rijdt! Wat ons betreft is deze prachtige locatie zeker de reistijd waard. 

  • 9
   Door:

   Wij mochten 2,5 dag vertoeven op de boerderij van Rixt en Arjan. Een bijzondere locatie om met het team (10 mensen) onze jaarlijkse meeting te houden. Bijzonder omdat het een mooie combinatie is van een zakelijke bijeenkomst in een warm huiselijk jasje. Een boerderij exclusief voor ons, ieder eigen kamer, veel eigen ruimte om te bewegen én te zijn. En bovenal in combinatie met de catering welke geheel door Rixt en Arjan is verzorgd van ontbijt tot lunch tot diner. Als in een luxe hotel, nu in It Flinkeboskje. De invulling is geheel vrij af te stemmen en is uitstekend geregeld. Ik kan it Flinkeboskje én de gastvrijheid van Rixt en Arjan van harte aanbevelen voor organisaties. Een prachtig alternatief om een bijeenkomst te organiseren!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *