Luciaz' vergaderruimte

Luciaz

, Echten, Friesland

Luciaz' vergaderruimte is een unieke vergaderlocatie in het hart van een authentieke stolpboerderij in Echten, Friesland. De locatie bestaat uit een grote zaal, ontvangstruimte, kookstudio en grote tuin. Alle ruimtes staan exclusief tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig. Na afloop kan ter plaatse een kookworkshop worden verzorgd door eigenaresse Lucia. Ook is er voldoende ruimte voor een inspirerende vergaderbreak of bijvoorbeeld een wandeling over de intieme en smalle paadjes naar de Commissiepolle of de Tjûkemar.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   3 kamers
 •   3 bedden
 •   Echten, Friesland
 •   De hele locatie exclusief, geen andere gasten
 •   Meerdere ruimtes beschikbaar
 •   Mogelijkheid voor kookworkshop
 •   Vergaderbreaks & teambuilding activiteiten
 •   Dagdeel huur vanaf € 150,--
 • Luciaz' vergaderruimte

  In het prachtige Friese dorp Echten ligt de stolpboerderij van Lucia, aan het water van de Middenvaart. Een deel van de boerderij is ingericht als Luciaz' vergaderruimte. Hier vind je de perfecte omgeving om in alle rust te vergaderen, trainen, teambuilden of brainstormen. De vergaderruimte en tuin wordt exclusief voor jullie gezelschap gereserveerd. Eigenaresse Lucia zorgt voor de culinaire omlijsting en nodigt jullie graag uit om de vergaderdag af te sluiten met een workshop in de kookstudio of bijvoorbeeld een pirzza uit de houtgestookte pizza-oven. 

  Inrichting van de vergaderruimte

  Luciaz' vergaderruimte bevindt zich in het hart van de boerderij. In deze middenzaal kun je in alle rust vergaderen, besprekingen voeren, presentaties geven en trainingen doen. Voor een productieve vergadersessie, inspirerende brainstorm of effectieve trainingsdag kan ook gebruik worden gemaakt van de ontvangstruimte die zich voor de middenzaal bevindt. Zo kun je in meerdere groepjes werken en de effectiviteit van de bijeenkomst vergroten. De praktische zaal, met groot LCD-scherm, kan ingericht worden op elke manier die jij wilt. Eén grote tafel waar iedereen omheen kan zitten? Een theateropstelling voor een presentatie? Een U-opstelling voor een training? De zaalindeling wordt aan jullie wensen aangepast.

  Culinaire lekkernijen van Lucia

  Je huurt de vergaderzaal mét culinaire verzorging van Lucia. Dat kan alleen koffie en thee met wat lekkers zijn. Dat kan echter ook een geheel verzorgde lunch of diner zijn. Eventueel in de vorm van een kookworkshop of pizza bakken in onze houtgestookte steenoven.

  Kookworkshops

  Hoe leuk is het om een intensieve vergaderdag af te sluiten met een verrassende kookworkshop. Kookworkshops zijn heel effectief als personeelsbijeenkomst of teamuitje. Je bent samen gezellig en informeel bezig en werkt toe naar een prachtig gezamenlijk resultaat. Een heerlijk gedekte tafel vol lekkernijen. Het seizoen en jouw voorkeur bepaalt hoe een menu er uiteindelijk uit komt te zien. Samen met Lucia bespreek je vooraf wat je zou willen maken.

  Teambuilding en vergaderbreaks

  Aan de achterzijde van de boerderij is een heerlijke tuin welke tijdens een break-out gebruikt kan worden voor verschillende teambuildingsactiviteiten. Met een wandeling over de intieme en smalle paadjes naar bijvoorbeeld de Commissiepolle of de Tjûkemar kunnen de zinnen prima worden verzet en de hoofden worden leeggemaakt. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  Voor nog meer activiteiten kijk op de activiteitenpagina

  Vergaderen en overnachten

  Aan de achterkant van de grote boerderij is een appartement gecreëerd met 3 slaapkamers. Ideaal voor trainers die al een dag eerder willen aankomen of voor mensen die van ver moeten komen. Het appartement heeft aan twee kanten fantastische vergezichten over de Friese velden. 

  Waar ligt Luciaz' vergaderruimte?

  Luciaz vergaderruimte ligt in Echten, in de Friese gemeente De Fryske Marren, bij het Tjeukemeer. Echten ligt tussen de plaatsen Lemmer, Wolvega, Heerenveen en Emmeloord. Luciaz ligt op 5 minuten van de A6 (afslag 18 Oosterzee), 10 minuten van Lemmer, 20 minuten van Sneek, 40 minuten van Leeuwarden, 45 minuten van Zwolle, 50 minuten van Almere en 70 minuten van Utrecht en Amsterdam.De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de A6 of A32 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook met het openbaar vervoer is Luciaz' goed bereikbaar, het is slechts 1 minuut lopen vanaf de bushalte.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *