Het best bewaarde geheim van Friesland

Koetshuis - Landgoed Lauswolt

, Beetsterzwaag, Friesland

Zoek je rust, privacy en een warme sfeer? Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland. Dit historische Koetshuis uit 1868 op Landgoed Lauswolt is onlangs omgetoverd tot een meer dan inspirerende vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten. Het Koetshuis staat privé tot jullie beschikking, voor één of meerdere dagen. Perfect voor een boardmeeting, vergadering of teambuilding sessie. Het Koetshuis heeft volop privacy, is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een groot terras met een barbecueplaats. Tevens heb je de beschikbaarheid tot up to date audio-visuele middelen. Het hotel op Landgoed Lauswolt (loopafstand) biedt bovendien een scala aan mogelijkheden qua culinaire invulling, beauty behandelingen en fitness & sportfaciliteiten.

          Luxe locatie
 •   0-14 personen
 •   7 kamers
 •   14 bedden
 •   Beetsterzwaag, Friesland
 •   Historisch Koetshuis uit 1868
 •   Perfect voor een besloten bijeenkomst
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   7 luxe kamers en suites met eigen badkamer
 •   Befaamde Golf & Country Club naast de deur
 • Het Koetshuis

  Inspirerend vergaderen? Kom naar het best bewaarde geheim van Friesland! Te midden van een adembenemende omgeving vormt deze inspirerende vergaderlocatie een prachtig decor voor jullie bijeenkomst. Het historische Koetshuis is gelegen op Landgoed Lauswolt in het idyllische dorpje Beetsterzwaag. Het Koetshuis heeft in 2007 landelijke bekendheid gekregen door de kabinetsformatie van Kabinet Balkenende V wat daar is geformeerd. 

  Rust, ruimte en privacy

  Het prachtige Koetshuis uit 1868 staat voor één of meerdere dagen privé tot jullie beschikking. Het koetshuis biedt ruimte voor 2 tot 14 personen. Er zijn 7 luxe slaapkamers en suites met een eigen badkamer, optioneel kan er uitgebreid worden naar 18 personen. De ruime, gezellige en goed uitgeruste woonkeuken en comfortabele ‘living’ zijn uiterst geschikt om met collega’s te vertoeven. Er zijn bovendien uitstekende mogelijkheden om presentaties en team meetings te faciliteren met up-to-date audio visuele apparatuur.

  Landgoed Lauswolt

  Het Koetshuis heeft volop privacy, is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een groot terras met een barbecueplaats. Het hotel op Landgoed Lauswolt (loopafstand) biedt bovendien een scala aan mogelijkheden qua culinaire invulling, beauty behandelingen en fitness & sportfaciliteiten.

  Golfen, wandelen of sloepvaren

  Naast het Koetshuis ligt de befaamde Golf & Country Club Lauswolt aan de rand van het bos. Perfect om jullie zakelijke meeting af te wisselen met een ontspannen 9- of 18-holes golf. In de directe omgeving van Landgoed Lauswolt kun je heerlijk wandelen, fietsen of met een sloep met picknickmand het water op. De Veenhoop is namelijk maar 12 minuten van het landgoed rijden. Het landgoed leent zich ook uitstekend voor diverse teambuilding activiteiten, zoals een kookworkshop, cursus schilderen, kaatsclinic, outdoor activiteit, wijnproeverij, solex-tour of een huifkartocht.

  Teambuilding op het landgoed

  Via BuitenBusiness kunnen o.a. onderstaande programma's worden verzorgd op het landgoed:

  Bekijk een overzicht van alle activiteiten op onze activiteitenpagina. 

  Waar ligt dit Koetshuis?

  Dit Koetshuis ligt op Landgoed Lauswolt, een prachtig landgoed in de bossen van Beetsterzwaag. Zodra je het landgoed oprijdt ervaar je een enorm gevoel van rust, ruimte en privacy. Niet voor niets is dit landgoed het best bewaarde geheim van Friesland. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *