Groen vergaderen met een weids uitzicht

Het Vrije Schaep

, Delfstrahuizen, Friesland

Twee hectare rust en ruimte... dat is vergaderen bij Het Vrije Schaep. Vergader in de voormalige deel van de boerderij, welke een sfeervolle en authentieke uitstraling heeft. Of vergader in kleinere groepen op het erf met een prachtig uitzicht op de landerijen of op het water. Er is genoeg ruimte voor jou en je team voor een inspirerende vergadering!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   4 kamers
 •   12 bedden
 •   Delfstrahuizen, Friesland
 •   2 hectare rust en ruimte
 •   Overnacht in het Gastenhuis
 •   Gelegen in het waterrijke gebied rondom Tjeukemeer
 •   Boodschappen service
 •   Sfeervol vergaderen
 • Vergaderen bij het Vrije Schaep

  In de voormalige deel van deze Friese boerderij vind je een sfeervolle vergaderruimte. Een echte eye-catcher is de enorme Franse haard die een prominente plek in de ruimte heeft. Is het mooi weer en heb je zin om buiten te vergaderen? Ook dit is mogelijk! Je bent vrij om van het gehele terrein gebruik te maken.  Vergader deels binnen op deel en deels buiten aan het water of in het weiland! Je kunt hier vergaderen met groepen tot 25 personen. 

  Het Gastenhuis

  Met je team overnachten bij het Vrije Schaep? Het Gastenhuis is een prachtig deel van de boerderij waar je gezellig met elkaar samen kunt zijn. Het beschikt over een mooie keuken, een grote woon-eetkamer en 3 grote slaapkamers. Deze hebben elk hun eigen sanitaire voorzieningen. Er is in dit deel van de boerderij plek voor groepen tot 12 personen. Wanneer je met een grotere groep wilt overnachten, wordt er op loopafstand onderdak geregeld. 

  Boodschappen service

  Anne en Linda, de eigenaren van het Vrije Schaep, heten je van harte welkom op hun prachtige boerderij. Zij verzorgen graag jullie lunch en/of diner, maar geven je ook de vrijheid om deze zelf te regelen. Ook kun je ervoor kiezen om hen de boodschappen te laten doen, zodat jullie zelf zorgeloos aan de slag kunnen gaan in de keuken! 

  Varen op een van de vele Friese wateren

  Friesland is de provincie van de vele wateren. Zo ligt om de hoek van deze vergaderlocatie het Tjeukemeer, welke 22 vierkante kilometer groot is. Het is dan ook het grootse Friese binnenwater. Van oudsher wordt verteld dat dit meer is ontstaan door een grote brand, waarbij de veengrond en bossen weg zijn gebrand. Hierdoor werd een groot gat gecreëerd: het Tjeukemeer. Daarnaast is dit gebied natuurlijk prachtig om te voet of met je stalen ros te ontdekken! 

  Teambuilding met vrij uitzicht

  Ben je op zoek naar een echte teambuilding activiteit? Via BuitenBusiness kunnen diverse programma's rondom Het Vrije Schaep worden verzorgd. Een greep uit de mogelijkheden: 

  Bekijk het complete overzicht met alle mogelijkheden op onze activiteitenpagina

  Vergaderen in het groene Friesland

  Deze locatie vind je vlak bij de grens van Friesland met Overijssel en Flevoland, in het plaatsje Delfstrahuizen. Het bevindt zich in de prachtige groene omgeving van het Tjeukemeer. Deze vergaderlocatie is goed te bereiken via de A6 en A32 en beschikt over genoeg parkeerplaatsen. Vanuit Zwolle rijd je in 50 minuten naar deze prachtige locatie in Friesland en vanuit Emmeloord rijd je zelfs in een klein half uur naar Het Vrije Schaep. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *