Privé vergaderlocatie aan het water

Vergaderplakje

, Gaastmeer, Friesland

Inspirerend vergaderen? Deze vergaderlocatie is direct gelegen aan het water, in het midden van het Friese Meren gebied. De vergaderlocatie staat voor één of meerdere dagen privé tot jullie beschikking, er zijn 8 luxe gastenkamers aanwezig. Over een vergaderbreak hoef je niet lang na te denken: voor de deur liggen luxe elektrische sloepen al voor jullie klaar. De vergaderlocatie ligt aan het uiteinde van een polder, waar autoverkeer niet meer aanwezig is. Aan rust en ruimte dus geen gebrek...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   20 bedden
 •   Gaastmeer, Friesland
 •   Privé locatie, geen andere gasten
 •   Rustgevend uitzicht over het water
 •   Overnachten in 8 slaapkamers
 •   Luxe elektrische sloep te huur
 •   8-uurs vergaderarrangement €39,-- pp
 • Vergaderlocatie aan het water

  Vergaderen in je eigen accommodatie aan het water... Deze vergaderlocatie ligt direct aan het water in het prachtige Zuid-West Friesland. Vanuit de vergaderruimte heb je een prachtig uitzicht over het water en de langsvarende zeilbootjes. Deze vergaderlocatie staat privé tot je beschikking en biedt ruimte aan ca. 20 personen. Tussendoor even de gedachten verzetten? Voor de deur ligt een elektrosloep voor jullie klaar, over een vergaderbreak hoef je dus niet lang na te denken... 

  Royaal van opzet

  Deze vergaderlocatie in Friesland is van alle gemakken voorzien. De vergaderruimte is royaal van opzet en beschikt over supersnel internet en een grote Led TV voor presentaties. Daarnaast zijn er twee ruimtes om in groepen uiteen te gaan. Door de aanwezigheid van een keuken is het mogelijk om zelf een lunch te verzorgen, maar er zijn ook verschillende arrangementen mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

  Privéterras aan het water

  Het leukste aan deze vergaderlocatie? Wij denken het prachtige terras aan het water! Op zomerse dagen is dit een heerlijke plek om te vergaderen of om 's avonds ontspannen de dag af te sluiten. Het terras heeft een prachtig uitzicht over het water en is volledig afgeschermd door glazen windschermen, waardoor je altijd uit de wind zit. Daarnaast zijn er nog twee terrassen die ook direct aan het water zijn gelegen. 

  Acht luxe slaapkamers

  Is het wat minder goed weer? Dan is er binnen ook voldoende ruimte om na een vergaderdag te ontspannen. Geniet van een goed boek in de loungehoek, drink een drankje aan je eigen bar of trek je terug in één van de 8 luxe slaapkamers. 

  Vergaderbreaks op het water of op het land

  Met een ligging direct aan het water hoef je over een vergaderbreak niet lang na te denken. De eigenaren beschikken over drie 10-persoons elektrosloepen, waarmee je een prachtige tocht over het water kunt maken. LIever iets meer uitdaging? Huur dan een polyvalk en zeil direct de Friese Meren op. Naast tal van activiteiten op het water kunnen er ook vergaderbreaks op het vaste land verzorgd worden. Van een workshop Palingroken tot één van de teambuildingsactiviteiten van BuitenBusiness, zoals:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden

  Waar ligt deze vergaderlocatie?

  Deze vergaderlocatie ligt direct aan het water in de provincie Friesland, op korte afstand van de dorpen Gaastmeer, Oudega, Workum en Sneek. Heerenveen ligt op ca. 35 autominuten en via de afsluitdijk ben je binnen 1,5 uur in de Randstad. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *