Vergaderen en overnachten in de Zonneroos

De Zonneroos

, Munnekeburen, Friesland

In alle rust en met alle ruimte samenkomen met alleen jouw gezelschap. Dat kan in de Zonneroos, een sfeervolle accommodatie gelegen in natuurgebied de Rottige Meente. De vergaderruimte wordt geheel naar jullie wens ingericht en voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt de boerderij over 12 slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen. Ontspannen kan in de grote tuin, het zwembad, in de buitensauna of bij de open haard in de woonkamer. En met zoveel natuur om je heen zijn er ook heel veel activiteiten mogelijk. Denk aan een nachtelijke wandeling met een natuurgids, GPS wandeltocht, een kano- of fietstocht, een speurtocht met oude Dafjes of één van de activiteiten via BuitenBusiness. Gastvrouw Petra denkt graag met jullie en zal jullie bijeenkomst tot in de puntjes verzorgen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   12 kamers
 •   25 bedden
 •   Munnekeburen, Friesland
 •   Persoonlijke service en gastvrijheid
 •   In natuurgebied De Rottige Meente
 •   Gastvrouw is tevens yogadocente
 •   12 slaapkamers met eigen douche en toilet
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 49,50 incl. lunch en borrel
 • Vergaderen en overnachten op de grens van drie provincies

  Op de grens van drie provincies - Overijssel, Friesland en Groningen - ligt De Zonneroos. Deze prachtige rietgedekte boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg, midden in natuurgebied De Rottige Meente. Je vindt hier letterlijk en figuurlijk alle rust en ruimte om samen te komen, alleen met jouw gezelschap. 

  De hele boerderij voor jezelf

  Deze sfeervolle accommodatie is een ideale plek voor een besloten bijeenkomst met een gezelschap tot ca. 20 personen. De hele boerderij staat privé tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig. De vergaderruimte kan geheel naar wens worden ingericht. Wil je een ronde vergaderopstelling, een u-vorm, alleen maar stoelen of yogamatjes? Geef je wensen aan en het wordt voor je geregeld! 

  Persoonlijk en gastvrij

  Vergaderen met je voeten in het zwembad, een vroege ochtendwandeling of een bijzondere workshop? Gastvrouw Petra denkt graag met jullie mee en creeërt met plezier een verblijf op maat. Omdat je alleen met jouw gezelschap hier verblijft is zij bijzonder flexibel. Wil je later ontbijten? Of toch een lunchpakket mee tussen de middag? Petra is de hele dag beschikbaar als aanspreekpunt en zorgt er graag voor dat aan jullie wensen wordt voldaan. Persoonlijk, gastvrij en heel overzichtelijk!

  Ontspannen in de tuin, het zwembad of in de sauna

  Rondom het huis ligt een heerlijke grote tuin, een zwembad en een buitensauna om na het officiële gedeelte van je bijeenkomst lekker te kunnen ontspannen. Is het minder goed weer? De sfeervolle woonkamer met open haard is een heerlijke plek om tot rust te komen. In de goed geoutilleerde keuken kun je desgewenst zelf een heerlijke maaltijd bereiden. Geen zin om te koken? Gastvrouw Petra verzorgd met veel plezier lekkere en gezonde maaltijden. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt De Zonneroos over 12 slaapkamers. Op iedere slaapkamer vind je een heerlijk bed en eigen sanitaire voorzieningen. 

  Rust en ruimte

  De rietgedekte boerderij ligt in het natuurgebied de Rottige Meente, grenzend aan het Nationaal Park Weerribben Wieden. Tussen de inspanningen door zijn er tal van mogelijkheden voor ontspanning in de naaste omgeving. Maak een mooie wandeling, ga fietsen of varen, touren met een solex of een potje golfen. In de grote tuin rondom de boerderij kunnen diverse bijzondere vergaderbreaks georganiseerd worden, enkele suggesties:

  Kijk voor het complete overzicht van inspirerende activiteiten onder het tabblad "Vergaderbreaks". 
  Ook erg leuk: De Zonneroos biedt diverse programma's aan welke bijdragen aan een optimale ontspanning en een gezonde leeftijstijl. Denk hierbij aan yoga- en/of meditatielessen, mindfulness, massages en (h)eerlijke voeding. Wil je hier tijdens je verblijf mee kennismaken? Gastvrouw Petra informeert jullie graag over de mogelijkheden. 

  Vergaderen en overnachten in De Zonneroos

  Deze sfeervolle vergaderlocatie ligt in Munnekburen, op de grens van de provincies Overijssel, Friesland en Groningen. De Zonneroos ligt op korte afstand van Heerenveen, Zwolle en Meppel en is goed bereikbaar vanaf de A6, A7 en A32. Deze locatie is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *