Tussen weiland en water

De Turfhoeke

, Gorredijk, Friesland

De Turfhoeke is een prachtige boerderij in Friesland, uniek gelegen tussen weiland en water. De 100 jaar oude boerderij is luxe en comfortabel ingericht met topproducten van Friese bodem. Een mooie mix van landelijk en modern. De combinatie van rust, ruimte en designinrichting vormen een perfect decor voor een kleinschalige, zakelijke bijeenkomst.

          Luxe locatie
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   20 bedden
 •   Gorredijk, Friesland
 •   Boerderij in Friesland
 •   Ingericht door Friese topdesigner
 •   Mix van modern en landelijk
 •   8 luxe gastenkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €35,-
 • Vergaderen en overnachten tussen weiland en water

  Deze prachtige vergaderlocatie in Friesland is een authentieke 100 jaar oude boerderij, luxe en comfortabel ingericht met topproducten uit Friesland. De inrichting van de locatie is volledig verzorgd door de Friese vormgever en meubelontwerper Gjalt Pilat. De landelijk gelegen en rookvrije accommodatie is geschikt voor 16-20 personen.

  Stijlvol ingerichte leefruimte

  Sober, verstild, mooi hout. Een prachtige mix van landelijk en modern strak. Kenners zullen hier direct de hand van Gjalt Pilat in herkennen. De karakteristieke binten van de boerderij vormen een prachtig decor voor de meubels van Pilat & Pilat. Waar vroeger de staldeuren zaten zit nu een grote glazen pui. Hierdoor heb je nu een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. De tuindeuren leiden naar het terras gelegen op het zuiden.

  Lekker slapen tussen tijdloos design

  De boerderij heeft 8 riante 2-persoonskamers, waarvan vier met een extra bed. Je slaapt op de ambachtelijke boxspringbedden van een Friese beddenfabrikant, kwalitatief hoogwaardige bedden voor optimaal slaapcomfort. Alle slaapkamers hebben de beschikking over een eigen luxe badkamer met toilet, wastafel en douche. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en deze badkamers zijn mede ingericht op gebruik door mindervaliden.

  Vergaderen op een kleinschalige, inspirerende locatie

  De combinatie van rust en ruimte, de prachtige designinrichting en de inspirerende aanwezigheid van de topproducten van succesvolle Friese ondernemingen vormen een perfect decor voor je kleinschalige zakelijke bijeenkomst, vergadering, meerdaagse training, cursus of teambuildingsactiviteit.

  De hele locatie voor jezelf

  Deze splinternieuwe vergaderlocatie biedt aan bedrijven en teams een riante plek om informeel te vergaderen, te evalueren en daarnaast tevens te ontspannen en tot rust te komen op het Friese platteland. Deze inspirerende, kleinschalige en informele vergader- c/q trainingslocatie wordt exclusief voor je gezelschap gereserveerd. Alle moderne faciliteiten, zoals draadloos internet, beamer, scherm en flip-over zijn aanwezig.

  Teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks

  Op deze locatie kunnen wij diverse inspirerende teambuilding activiteiten verzorgen zoals:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina.

  Ligging van De Turfhoeke

  Deze vergaderlocatie is centraal gelegen in Zuidoost Friesland, in het plaatsje Gorredijk, vlakbij grote steden als Heerenveen en Drachten.

  • 9.5
   Door:

   We kunnen een ieder deze schitterende accommodatie aanraden! Met 15 personen (gemiddeld 50 jaar) genoten van deze schitterende accommodatie en mooie omgeving. Al bijna 25 vriendenweekenden gehad, maar De Turfhoeke was de mooiste groepsaccommodatie tot nu toe. De slaapkamers zijn mooi en de bedden zeer comfortabel. De huiskamer is gezellig, ruim en goed ingericht. Aan de schitterende tafel hebben we met zijn allen genoten van de lekkere maaltijden die Maaike en Hessel (de eigenaren) voor ons gekookt hebben.

   De mooie bar en ruime bank maakt de huiskamer verder tot een prima plek om met zijn allen gezellig te kletsen en te borrelen. De keuken is zeer professioneel ingericht, met twee grote fornuizen, zeer ruime koelkast en industriële vaatwasser. Omdat we ons dit keer hebben laten verzorgen hebben we daar zelf nauwelijks gebruik van gemaakt. Het hele huis zag er als nieuw uit en was prima schoon.

  • 9.5
   Door:

   In het weekend van 21 maart verbleven wij in de Turfhoeke en wat was dat heerlijk. Een schitterend pand, mooi ingericht en zeer ruime slaapkamers/badkamers, heerlijke bedden. Ook de keuken een feest om in te verblijven. Het ontbijt lieten wij door de eigenaren verzorgen en was ook zeer goed. Al met al iets om naar terug te gaan!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *