Markestee

De Markestee

, Blesdijke, Friesland

Bijzonder vergaderen op de grens van Friesland en Overijssel. Midden in de natuur. In een mooi verbouwde, rietgedekte boerderij. Gelegen op een prachtig terrein van ruim 1 hectare, inclusief eigen verwarmd buitenzwembad! De inrichting van de accommodatie is sfeervol en gezellig en de gehele accommodatie staat altijd exclusief tot je beschikking.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   13 kamers
 •   30 bedden
 •   Blesdijke, Friesland
 •   Rust, ruimte en comfort
 •   Midden in de natuur
 •   Verwarmd buitenzwembad
 •   13 comfortabele gastenkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €35,- p.p.
 • Markestee, informele vergaderlocatie op de grens van twee provincies

  Bijzonder vergaderen op de grens van Friesland en Overijssel. Midden in de natuur. In een mooi verbouwde, rietgedekte boerderij. Gelegen op een prachtig terrein van ruim 1 hectare, inclusief eigen verwarmd buitenzwembad!

  Vergaderen in ontspannen sfeer

  Bij de Markestee vergader je in een ontspannen sfeer. De inrichting van de accommodatie is sfeervol en gezellig en de gehele accommodatie staat altijd exclusief tot je beschikking. Je vergadering, workshop, teambuilding of meerdaagse training vindt plaats in de grote huiskamer (100 m2) waar een vergadergedeelte is ingericht.  Je vergadert aan een lange tafel met goede stoelen, of informeel onderuitgezakt op de loungebank. Alle mogelijke vergaderfaciliteiteiten staan tot je beschikking en zijn bij de prijs inbegrepen: flip-over, beamer en white-board. Draadloos internet (Wifi) is uiteraard ook aanwezig.

  Vers, biologisch en homemade

  Een bijeenkomst bij de Markestee is altijd inclusief een goede verzorging. Locatie-eigenaren Jos en Berta zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt. Jos staat zelf in de keuken om de heerlijkste maaltijden te bereiden, waarbij hij werkt met verse ingrediënten en biologische producten. Ontbijt en lunch is in buffetvorm en voorzien van lokale specialiteiten. Zelf koken is ook mogelijk in de grote, professionele keuken. 

  Een frisse duik

  Ontspanning na inspanning: na een intensieve vergaderdag is het heerlijk vertoeven aan de bar in de huiskamer, waar je zelf een biertje kan tappen. Of neem een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad, die van half april tot eind september is geopend. Het zwembad is echt privé voor jullie, tijdens het verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

  Vergaderen en overnachten bij de Markestee

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt de Markestee over 13 slaapkamers. 7 kamers bevinden zich op de begane grond en beschikken over een eigen badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 6 kamers, allen met eigen wastafel. Douches en toiletten bevinden zich op de gang. Alle kamers zijn voorzien van uitstekende boxspringbedden, welke zijn opgemaakt bij aankomst.

  Inspirerende breaks in een natuurgebied

  De Markestee ligt in een landelijke omgeving temidden van prachtige natuurgebieden. Op deze inspirerende vergaderlocatie wordt je vaak verrast door een prachtige zonsondergang. Voor een energieke break loop je zo tussen de weilanden door naar het Paasloër bos, of pak je de fiets naar de Weerribben (5km.). Daarnaast zijn de volgende (teambuilding)activiteiten en vergaderbreaks mogelijk op deze locatie:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina

  Ligging van Markestee

  Je vindt deze informele vergaderlocatie op de grens tussen Friesland en Overijssel, in het plaatsje Blesdijke.

  • 9
   Door:

   Hartelijk dank voor de goede zorgen. Wij vonden het een geweldige accommodatie om te vergaderen de afgelopen twee dagen. Wij komen zeker terug!

  • 9
   Door:

   Met onze schildersgroep voor de derde keer in de Markestee. We werden weer geweldig in de watten gelegd en enorm verwend. Het eten was voortreffelijk; we zijn allemaal behoorlijk uitgedijt. Heerlijk getekend en geschilderd, binnen en buiten. Het weer hielp enorm mee, het was bijna tropisch dus het zwembad bracht heerlijk verkoeling. Kortom, het was weer top, heel hartelijk bedankt.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *