Vergaderen en golfen bij Harderwold

Harderwold Golf & Events

, Zeewolde, Flevoland

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje, een vergadering met actieve vergaderbreak of een uniek event voor je team? Bij Harderwold in Zeewolde kan je terecht voor grote en kleine events op maat. Deze moderne, trendy evenementenlocatie bevindt zich op een groot golf terrein, waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Combineer het nuttige met het aangename en geniet hier van de fantastische uitzichten vanaf één van de (overdekte) terrassen. Het team van Harderwold denkt graag met jullie mee om een unieke bijeenkomst op maat te kunnen verzorgen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Zeewolde, Flevoland
 •   Kleine en grote events & evenementen
 •   Prachtige golf faciliteiten en short golfbaan
 •   Meerdere vergaderruimtes beschikbaar
 •   Moderne brasserie en grote, overdekte terrassen
 •   Vergaderen en overnachten
 • Vergaderen en golfen bij Harderwold

  Harderwold is een moderne, trendy evenementenlocatie die geschikt is voor grote en kleine groepen. Van een besloten vergadering tot een groot bedrijfsfeest, het is hier mogelijk. Het ligt voor de hand om de meeting met een sportief moment op de golfbaan te combineren. Naast de uitstekende golffaciliteiten is er ook een leuke shortgolfbaan.

  Unieke locatie voor kleine en grote evenementen

  Zakelijke, maar ook particuliere gasten vinden hier een ruim aanbod aan event mogelijkheden. Hoe klein of groot het evenement ook is, alles wordt op maat samengesteld waarbij flexibiliteit voorop staat.
  De eigentijdse brasserie biedt een fantastische binnenruimte in combinatie met meerdere (overdekte) terrassen. De enorme groenoppervlakte rondom het gebouw is beschikbaar voor verschillende activiteiten. Dit maakt dat deze locatie geschikt is voor grote en kleine evenementen, bedrijfsfeesten, actieve personeelsuitjes en nog veel meer!

  Golfen, teambuilding activiteiten en nog veel meer

  Behoefte aan een sportief moment tijdens je evenement, om het feestelijke met het aangename te combineren? Naast de uitstekende golffaciliteiten en de leuke shortgolfbaan is er een activiteitenlocatie waar bijvoorbeeld verschillende teambuildingactiviteiten kunnen worden georganiseerd zoals: pijl en boog schieten, bubble football of Archery tag en nog veel meer. Informeer naar de vele mogelijkheden.

  Feesten en partijen

  Is het dit jaar aan jou om het jaarlijkse personeelsfeest te organiseren en ben je op zoek naar een mooie evenementenlocatie in Gelderland waar je een leuke activiteit kunt doen, een hapje en drankje krijgt en het personeelsfeest kunt afsluiten met een spetterend feest?
  Harderwold Golf & Events voldoet aan al je wensen.

  Vergaderen bij Harderwold

  Naast dat dit dé locatie is voor personeelsfeesten, is het ook een nummer één locatie voor zakelijke evenementen, zoals een vergadering. Harderwold Golf & Events beschikt over twee vergaderzalen: een sfeervolle vergaderzaal geschikt voor maximaal 20 personen en een royale vergaderruimte die geschikt is voor ruim 30 personen. De vergaderruimtes beschikken over alle moderne vergaderfaciliteiten.

  Overnachten

  Ook meerdaagse events en evenementen zijn hier mogelijk. Op het naastgelegen Harderwold Villa Resort zijn prachtige villa’s te huur waar je meer dan comfortabel kunt overnachten. De villa’s liggen aan het water en kijken uit over het golfterrein.

  Waar ligt Harderwold?

  Harderwold Golf & Events ligt in Zeewolde, nabij het aquaduct van Harderwijk. Zeewolde is centraal in Nederland gelegen, tussen de steden Almere, Amersfoort, Zwolle, Apeldoorn en Lelystad en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Harderwold ligt aan het Veluwemeer.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *