Vergaderen in de Oostvaardersplassen

Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. In het diepst gelegen deel van Zuidelijk Flevoland, de door mensen aangelegde polder in het IJsselmeer, schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. Er is een moderne vergaderruimte en een sfeervol restaurant waar heerlijke lunches en diners verzorgd kunnen worden. Dit unieke stukje natuur is een inspirerend decor voor tal van zakelijke bijeenkomsten.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Lelystad, Flevoland
 •   Unieke buitenlocatie van Staatsbosbeheer
 •   Vergaderen in een bijzonder stukje natuur
 •   Moderne vergaderruimte voor 20 personen
 •   Terras met geweldig uitzicht over het water
 •   8-uurs vergaderarrangement va. € 49,50 p.p. (min. 10 pers.)
 • Vergaderen in de Oostvaardersplassen

  Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. In het diepst gelegen deel van Zuidelijk Flevoland, de door mensen aangelegde polder in het IJsselmeer, schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. Dit unieke stukje natuur is prachtig verfilmd in de Nieuwe Wildernis en biedt sinds kort ook een inspirerend decor voor tal van zakelijke bijeenkomsten.

  Spiksplinternieuwe vergaderlocatie

  Aan de rand van de Oostvaardersplassen ligt het hagelnieuwe Buitencentrum. Een prachtig gebouw midden in een uniek natuurgebied. Staatsbosbeheer stelt dit gebouw graag ter beschikking aan bedrijven die een inspirerende locatie zoeken voor hun zakelijke bijeenkomst. Er is een moderne vergaderruimte en een sfeervol restaurant waar heerlijke lunches en diners verzorgd kunnen worden. 's Winters is het behaaglijk warm bij de open haard en in de zomer biedt het terras een meer dan unieke plek voor buitengewone vergaderingen. Uiteraard zijn alle moderne voorzieningen aanwezig.

  De Oostvaardersplassen

  In heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt. De natuur schiep hier een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. Ganzen, lepelaars en aalscholvers wisten het gebied te vinden, net als reeën, vossen, hazen, vleermuizen en vlinders. Zelfs de zeearend, de ‘vliegende deur’ die sinds de middeleeuwen niet meer in ons land nestelde, broedt sinds een paar jaar weer in de Oostvaardersplassen. Om graslanden tot ontwikkeling te brengen zijn er in de jaren ’80 Heckrunderen en konikpaarden in het gebied los gelaten. In 1992 volgden er edelherten. Met elkaar leven deze dieren hier een natuurlijk leven, in een gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft. 

  Een unieke en onvergetelijke beleving

  Een bezoek aan dit bijzondere gebied maakt van je zakelijke meeting een unieke beleving. Wandel of fiets over een van de vele paden van de Oostvaardersplassen en maak kennis met het Nederland van duizenden jaren geleden.Tussen de bedrijven door loop je zo de Oostvaardersplassen in en er zijn tal van excursies en activiteiten te boeken.

  Excursie met boswachter of tocht met eco-kar?

  Een korte wandeling mag zeker niet ontbreken, maar heb je meer tijd dan is een excursie met de boswachter een aanrader. Je kunt ook kiezen voor een tocht met de ecokar. Samen met de lunch die voor je verzorgd kan worden, ben je verzekerd van een inspirerende meeting.
  Ook via BuitenBusiness kunnen diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten verzorgd worden. Hieronder een greep uit ons sensationele aanbod die bij Buitencentrum Oostvaardersplassen kunnen plaatsvinden:

  Op de website vind je het complete aanbod. Buitencentrum Oostvaardersplassen adviseert je graag over de mogelijkheden.

  Bereikbaarheid

  Het buitencentrum ligt aan de rand van de Oostvaardersplassen, een gebied met ruige grasvlaktes en wilde dieren. Niet alleen uniek voor Nederland, maar voor heel Europa. De unieke ligging maakt deze vergaderlocatie minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar met de auto is de locatie zeer goed bereikbaar. De Oostvaardersplassen liggen centraal in Nederland, tussen Lelystad en Almere en is met de auto goed bereikbaar via de A-6. Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

  • 9
   Door:

   De ontvangst was heel hartelijk en de locatie is bijzonder. Wij hebben hier in alle rust kunnen vergaderen, en de lunch en de verdere verzorging was prima.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *