Natuurlijke ruimte voor nieuwe ideeën

Hof van Hestia

, Lelystad, Flevoland

Ontspannen vergaderen of trainen in een groene omgeving, dat doe je bij Hof van Hestia in Lelystad. Je verblijft met een groep van maximaal 20 personen in een huiselijke vergaderruimte, met heerlijke loungehoek en open haard. Je hebt uitzicht op de prachtige tuin. Je wordt verwend met biologische koffie, thee en zelfgeteelde vruchten en groenten. En natuurlijk een heerlijke zelfgebakken taart. Je geniet van een biologische lunch en activiteit in de kas, letterlijk tussen de groenten. Hoe groen wil je het hebben?

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Lelystad, Flevoland
 •   Vergaderen in sfeervolle, lichte kas
 •   Letterlijk tussen de perziken en abrikozen
 •   Prachtige, grote tuin met labyrint
 •   Zelfgemaakte gerechten van eigen producten
 •   Vergaderarrangement vanaf € 12,50 p.p.
 • Hof van Hestia

  Hof van Hestia is een inspirerende trainings- en vergaderlocatie in Lelystad. Hier ben je echt even weg uit de dagelijkse drukte en hectiek van het werk. Geen afleiding, maar pure rust in een natuurlijke ambiance. Zo kom je tot de meest verrassende nieuwe ideeën en inzichten.

  Binnen

  Deze vergaderlocatie beschikt over alle benodigde faciliteiten. De ruimte is licht, modern en voorzien van vloerverwarming. De fijne loungehoek en gezellige houtkachel maken de locatie tot een sfeervol geheel. Bijzonder is de kas die achter de vergaderruimte ligt. Hier kun je in het voor- en najaar goed vergaderen of pauzeren. Gewoon tussen de vruchten en groenten. En valt je buitenactiviteit bij Hof van Hestia in het water? Dan verplaats je die gewoon naar binnen, in de kas. 

  Buiten

  De tuin van Hof van Hestia is uitermate geschikt voor een welverdiende pauze. De tuin is volledig beschut en heeft een groot veld, een boomgaard en een heus labyrint. Struin lekker door het veld of strijk neer op één van de zitjes. Er zijn mogelijkheden voor buitenkoken en een kampvuur. Zin in een leuke buitenactiviteit? BuitenBusiness biedt verschillende teambuildingsactiviteiten aan bij Hof van Hestia. Een greep uit ons aanbod:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina.

  Het labyrint

  In de prachtige tuin van Hof van Hestia ligt een labyrint, gemaakt van keien uit Scandinavië. Wist je dat een labyrint een spiraalvormig symbool is dat ertoe dient een 'innerlijke reis' te maken? Je loopt over een kruisingsvrij slingerend pad dat je langs een aantal wendingen naar het centrum voert en weer terug naar buiten. Door de heen en weer gaande bewegingen stimuleer je je gevoel, creativiteit en intuïtie. Middels het labyrint maak je een soort innerlijke pelgrimstocht, die bezinning en inzicht kan geven. 

  Eten en drinken

  Bij het Hof van Hestia geniet je tijdens je verblijf van biologische EARTH koffie, thee en water. Daarnaast word je verwend met zelfgemaakte gerechten. De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit eigen tuin of uit de streek. Bijzonder om tussen het vergaderen door te mogen smullen van vers geplukte appels of tomaten. De inhoud van de lunch wisselt en past altijd bij het seizoen. Je kunt onder andere genieten van zelfgemaakte verse soep, landbrood en een gezonde salade. Hoe kun je de dag beter afsluiten dan door samen te koken of met een heerlijke BBQ? Wij regelen het en houden hierbij rekening met jullie wensen.  

  Ligging Hof van Hestia

  Hof van Hestia is zeer landelijk gelegen aan de rand van Lelystad, vlakbij het IJsselmeer en op slechts 5 minuten van de A6. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplekken.

  • 9
   Door:

   Dag Lonneke,

   We willen jou graag bedanken en complimenteren met je vergaderlocatie! Het was gezellig, relaxed en qua catering van een hoog en natuurlijk niveau. Onze klant vond het geweldig en ook wij kregen de complimenten voor de keuze. Van alle kanten dus geslaagd!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *