Vergaderen op eigen wijze

Vakantiepark Eigen Wijze

, Bant, Flevoland

Een kleinschalig park, gespecialiseerd in het ontvangen van grote groepen. Dat is deze vergaderlocatie ten voeten uit. Op de grens van de provincies Friesland, Overijssel en Flevoland vind je deze 'eigenwijze' locatie. Vanwege de unieke ligging krijg je hier het beste mee uit drie provincies; het Friese merengebied, de Overijsselse Weerribben en de uitgestrekte bloembollenvelden in de Flevopolder. En dat op nog geen uur rijden vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen en Leeuwarden!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-230 personen
 •   115 kamers
 •   230 bedden
 •   Bant, Flevoland
 •   1 uur rijden van A'dam en Groningen
 •   Ruimte voor 10 tot 230 personen
 •   Fijne woningen en basic vissershuisjes
 •   Het hele park voor jezelf
 •   2-daags verblijf v.a. €139,50 p.p.
 • Eigenwijze vergaderlocatie

  In een ongedwongen sfeer vergaderen, dat kan bij Vakantiepark Eigen Wijze. Een kleinschalig park, gespecialiseerd in het ontvangen van grote groepen. De schuren zijn omgebouwd tot zalen, waar jij je collega's beter kan leren kennen. 

  Vergaderen met een kleine of grote groep

  Het park bestaat uit verschillende accommodaties die zijn gesitueerd op het erf van een voormalige boerderij. In de schuren van deze boerderij zijn zeven comfortabele, informele zaalruimtes gecreëerd. Deze zaalruimtes zijn flexibel in te richten en zijn bij uitstek geschikt voor informele trainingen, bedrijfsuitjes, creatieve brainstormsessies of een vergadering. De verschillende zaalruimtes zijn gezamenlijk of apart te huren, je kan met zowel een kleine als met  een grote groep terecht. De grootste vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 230 personen.

  Overnachten in vissershuisjes

  Na afloop van de bijeenkomst blijven overnachten? Dat kan! Het park beschikt over knusse vissershuisjes,  comfortabele vakantiewoningen, luxe glampingtenten, gezellige lodges of onze tiny houses! De 13 basic vissershuisjes bevinden zich in een 'Vissersdorp' rondom een visvijver. De zespersoons huisjes zijn klein maar knus en beschikken over alle benodigde faciliteiten. Voor wat meer comfort kun je terecht in een comfortabele woning, lode of tiny house. Deze vier- tot achtpersoons woningen bevinden zich naast het vissersdorpje. Voor de luxe kampeerder hebben wij onze mooie glamping tenten variërend van 5 tot 6 personen! Totaal zijn er 230 bedden beschikbaar.

  Het hele park voor jezelf, geen andere gasten

  Eigen Wijze is een flexibele vergaderlocatie waar héél veel mogelijk is. Je kan er voor kiezen om alleen een ruimte (en eventueel een huisje) te huren en zelf te koken, maar er zijn ook diverse vergaderarrangementen beschikbaar voor een uitstekend verzorgd verblijf. Bijzonder: het is zelfs mogelijk om het hele park exclusief voor jullie eigen groep af te huren, je kunt dan vergaderen en overnachten met maximaal 230 personen! 

  Teambuilding activiteiten en vergaderbreaks

  De vergaderzalen en huisjes bevinden zich op een zeven hectare groot erf. De rust, de ruimte, de aanwezige boerderijdieren en de ligging in de vrije natuur geven dit kleinschalige park een landelijke sfeer. Het park beschikt over voldoende buitenruimte voor een inspirerende (teambuilding)activiteit met een (grote) groep. Op deze locatie kunnen wij o.a. de volgende activiteiten verzorgen:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Ligging van deze eigenwijze vergaderlocatie

  Het park ligt op de grens van de provincies Friesland, Overijssel en Flevoland. Grenzend aan het park ligt het 1200 hectare grote Kuinderbos en op korte afstand bevindt Nationaal Park de Weerribben, de Friese meren en oude Zuiderzeeplaatsjes zoals Lemmer, Blokzijl en Vollenhove. Een inspirerende omgeving, die wordt gekenmerkt door bossen, moerasgebieden, bloembollenvelden, rietvelden en pittoreske Zuiderzeeplaatsjes.

  • 10
   Door:

   Afgelopen weekend met 55 collega's bij Eigen Wijze in Bant doorgebracht. Eten, Feesten, Slapen en (sport) activiteiten op het terrein mogelijk.

   Super locatie (dichtbij o.a. Friese Meren, Nationaal park weerribben) waar ook activiteiten ter plaatse kunnen worden georganiseerd. Meerdere ruimtes waar gegeten, gefeest, geslapen kan worden. SCHOON! (ruimtes zelf maar ook bijv. bedden en linnengoed).

   Ruimtes kunnen naar eigen wens worden ingedeeld zodat voor verschillende aantallen mensen passende ruimte is. Eigen drank en catering meenemen is mogelijk (tapinstallaties aanwezig). Ruime goede keukens aanwezig.

   Topligging waardoor geluidsoverlast geen issue is (ook niet om 4u a.m.)

   Ten slotte: Aardige, behulpzame en betrouwbare eigenaren!!! Alles kan in overleg geregeld worden. Dit heeft het weekend voor ons tot een top-ervaring gemaakt.

  • 9
   Door:

   Wij zijn zeer tevreden over deze locatie.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *