De Oostvaarders

Paviljoen de Oostvaarders

, Almere, Flevoland

Midden in de Oostvaardersplassen vind je Paviljoen de Oostvaarders, een unieke vergaderlocatie. Uniek, omdat je hier letterlijk ín de natuur vergadert. Het bijzondere pand staat pal aan het water en vanuit iedere ruimte heb je een fantastisch uitzicht over de natuur. Voor een vergaderbreak hoef je het pand niet eens te verlaten: vanuit het Kraaiennest bovenin het gebouw kun je de grote grazers spotten met een telescoopkijker. Een inspirerende plek voor vergaderingen, trainingen en brainstormsessies.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-60 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Almere, Flevoland
 •   Unieke vergaderlocatie in de natuur
 •   Vergaderruimtes met uitzicht
 •   Wild spotten vanuit het Kraaiennest
 •   Puur genieten van lekkere gerechten
 •   Huur locatie v.a. € 100,-- per dagdeel
 • Uniek vergaderen in de Oostvaardersplassen

  Bij Paviljoen de Oostvaarders beleef je de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen met al je zintuigen. Uniek is het weidse uitzicht vanuit het paviljoen op het schitterende moerasgebied tussen Almere en Lelystad. Ver weg van je eigen werkomgeving en de hectiek van alledag biedt Paviljoen de Oostvaarders een bijzondere plek voor zakelijke bijeenkomsten.

  Een plek vol inspiratie

  Ook binnen waan je je midden in de natuur, onder andere door het geweldige uitzicht op dit prachtige natuurgebied en het gebruik van natuurlijke materialen. Het moderne en markante gebouw heeft een unieke en eigentijdse uitstraling en de sfeer is gemoedelijk en gericht op gastvrijheid. Er zijn twee mooie vergaderruimtes: De Almerekamer voor 30 personen en het Auditorium voor 60 personen. In beide ruimtes is alles voorhanden wat je nodig kan hebben om je bijeenkomst tot een succes te maken: flipover, beamer met groot scherm en laptopaansluiting. 

  Grote grazers tijdens de lunch

  Bij Paviljoen de Oostvaarders geniet je dagelijks van duurzaam, groen en gezond eten en drinken. In het moderne restaurant geniet je van op maat gemaakte vergaderarrangementen, van een gezond broodje tot een 2- of 3-gangen seizoensmenu. Vanuit het restaurant heb je een weids uitzicht over de omgeving. Met een beetje geluk zie je tijdens je lunch of diner één van de grote grazers waar het gebied om bekend staat. In welk seizoen je ook te gast bent: er is altijd iets te zien en te beleven. 

  Op pad met de boswachter

  Over een vergaderbreak tijdens je bijeenkomst hoef je niet lang na te denken: vanuit het Paviljoen loop je zó de natuur in. Maak een mooie wandeling, ga op pad met de boswachter of boek een natuurexcursie met de eco-kar van Staatsbosbeheer. Het is zeker de moeite waard om dit bijzondere natuurgebied te ontdekken: het uitgestrekte gebied bestaat uit plassen en woeste landschappen, de natuur mag hier onbelemmerd haar gang gaan. Kenmerkend zijn de grote grazers: edelherten, konikpaarden en heckrunderen. Zij leven hier op natuurlijke manier in wilde kuddes. 

  Wild spotten vanuit het Kraaiennest

  Geen tijd om het gebouw te verlaten? In de panoramaruimte op de eerste verdieping van dit markante gebouw zijn verrekijkers aanwezig om de dieren te observeren. Ook draait er een informatieve film van Staatsbosbeheer over de Oostvaardersplassen. Helemaal bovenin het Natuurbelevingcentrum vind je het Kraaiennest van waaruit je de uitgestrektheid van het natuurgebied kunt bewonderen.

  Goed bereikbaar én midden in de natuur

  Paviljoen de Oostvaarders ligt op een goed bereikbare locatie, midden in de natuur. De vergaderlocatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer te bereiken: vanaf NS station Oostvaarders in Almere Buiten bereik je de locatie via een prachtige wandelroute van ca. 2 kilometer. Het Paviljoen ligt in natuurgebied De Oostvaardersplassen in Almere. 

  • 9
   Door:

   Prachtige locatie en uitstekende verzorging. De lunch was voortreffelijk, de gastheer en -vrouw bijzonder vriendelijk. Het uitzicht op de Oostvaarders Plassen is zo mooi: bovendien kun je heerlijk wandelen daar.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *