• Lemsteraken Sensatie, de partner voor een onvergetelijke teamdag op een originele Lemsteraak
    Video afspelen
 • Bezorg uw personeel, klanten of relaties een unieke ervaring op een originele Lemsteraak
    Video afspelen
 • De inrichting is luxe en van alle moderne gemakken voorzien
    Video afspelen
 • Catering op elk niveau: aan boord, in de haven of op een ander mooi plekje
    Video afspelen
 • Er wordt gevaren met max. 12 personen per Lemsteraak, totaal zijn er 10 schepen beschikbaar. Meer schepen op aanvraag.
    Video afspelen
 • Uiteraard zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aan boord
    Video afspelen

Zeilen met de Lemsteraken Sensatie

Lemsteraken Sensatie

, Lelystad, Flevoland

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke vergadering, teambuilding of brainstorm op het water. Varen met een Lemsteraak? Dan ben je bij Lemsteraken Sensatie aan het juiste adres. De schepen zijn ontworpen voor het varen met zakelijke relaties. De inrichting is luxe en voorzien van alle moderne gemakken. Er wordt gevaren met maximaal 12 personen per schip, altijd onder begeleiding van een schipper en een maatje. Totaal zijn er 10 schepen beschikbaar, eventueel meer schepen op aanvraag. Van kleinschalige vergadering of teamdag tot groots relatie-event, het is mogelijk vanaf iedere gewenste locatie.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-120 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Lelystad, Flevoland
 •   Exclusieve Lemsteraken voor kleine en grote groepen
 •   Mogelijk vanaf iedere vertrekhaven
 •   Luxe inrichting en uitgebreide cateringmogelijkheden
 •   Zelf zeilen onder begeleiding
 •   Vergaderen en zeilen voor 12 pers. va € 142,50 pp
 • Lemsteraken Sensatie

  Lemsteraken Sensatie, de plek voor een onvergetelijke dag op het water. Voor een onvergetelijke teamdag, vergadering of bedrijfsuitje ben je hier aan het juiste adres. Combineer je meeting aan boord met een spectaculaire zeiltocht of sta zelf aan het roer van zo'n luxe Lemsteraak. Kies zelf een haven, dan zorgen wij dat jullie eigen Lemsteraak daar klaar ligt voor vertrek. Er wordt gevaren met maximaal 12 personen per schip, voor grotere groepen zijn er meerdere schepen beschikbaar (maximaal 10 schepen, meer schepen in overleg). 

  Vergaderen op een Lemsteraak

  Vergaderen aan boord van een Lemsteraak zorgt voor nieuwe inzichten. Creëer de mindset die nodig is voor een brainstorm en out of the box denken. Met Lemsteraken Sensatie maak je van vergaderen aan boord het nieuwe vertrekpunt. Laat je inspireren door de weidsheid van het water en combineer zakelijke inspanning met ontspanning. Vergaderen aan boord is mogelijk tot 12 personen. De Lemsteraak is voorzien van alle benodigde multimedia apparatuur voor presentatie en werkoverleg. Catering op ieder gewenst niveau. Vergaderen, varen en zeilen in een programma van één dag, vanuit een vertrekhaven naar keuze.

  Hoe ziet de Lemsteraak eruit?

  Er wordt gevaren met een klassieke Lemsteraak, een snelle en comfortabele zeiler die voorzien is van alle moderne gemakken. Het luxe jacht meet 15.75m en biedt plaats aan 12 gasten. Bij grotere groepen worden meerdere schepen ingezet. Het mahonie interieur is zeer luxe afgewerkt en uiteraard zijn alle moderne faciliteiten aanwezig, zoals moderne sanitaire voorzieningen. Er is een multimedia installatie met flatscreen en een geluidsinstallatie met speakers binnen en buiten. Het schip is uitgerust met electrische lieren voor gemakkelijk hijsen, strijken en bedienen van de zeilen.

  Bedrijfsuitje of teamuitje op een Lemsteraak

  Van een teamuitje tot bedrijfszeiltocht voor relaties, Lemsteraken Sensatie organiseert ieder business event tot in de puntjes. Van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat, Lemsteraken Sensatie zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. U hoeft alleen maar te genieten van een topdag op het water. 

  Voorbeeld dagprogramma Lemsteraak

  Deze Lemsteraak is ontworpen voor het varen met relaties. De ruime kuip biedt meer dan voldoende, veilige en comfortabele zitplaatsen. Ook binnen is voldoende ruimte voor 12 personen, bijvoorbeeld om het varen te combineren met een werkoverleg, bedrijfspresentaties of trainingen. Het programma zou er als volgt uit kunnen zien:

  • 11.00 Ontvangst direct aan boord van de Lemsteraak/Lemsteraken
  • 12:30 Luxe lunch aan boord van de schepen (ergens onderweg aan boord)
  • 13:30 Zeiltocht over IJsselmeer/Markermeer
  • 17:00 Bij terugkomst in de haven een vastmakertje aan boord met borrelhappen
  • 18:00 Eventueel BBQ/diner/buffet in het havenrestaurant

  Van kleding tot verzekering, alles is geregeld

  Boekt u een dagje op de Lemsteraak, dan kunt u er zeker van zijn dat alles goed is geregeld. Er is zeilkleding beschikbaar evenals de benodigde reddingsmiddelen. Geadviseerd wordt om sportief schoeisel mee te nemen of aan te doen. Ervaring met zeilen is niet nodig en uiteraard zijn ook de verzekeringen voor de deelnemers goed geregeld. Er wordt gevaren met max. 12 personen per Lemsteraak en maximaal 10 Lemsteraken (meer in overleg mogelijk). Er wordt altijd gevaren onder begeleiding van een schipper en een maatje.

  Vanaf welke locaties kan gevaren worden met de Lemsteraak?

  De Lemsteraken vertrekken standaard vanuit de Flevo Marina in Lelystad. Het zeilgebied is hier prachtig, bijvoorbeeld een tocht over het IJsselmeer of leuke trips naar Urk, Enkhuizen of diverse plaatsen rond het Markermeer. Er zijn goede parkeermogelijkheden en leuke restaurantjes om eventueel de zeiltocht mee af te sluiten. Andere mogelijke locaties zijn Muiden, Volendam, Marken, Amsterdam of een locatie naar eigen keuze in overleg.

  • 10
   Door:

   Voor het 2e jaar op rij zijn we gaan varen met de Lemsteraak UQ32 van Frits. Dit jaar met 2 extra Lemsteraken, de GR4 en de ZA1. De faciliteiten aan boord, de ervaren schippers, de verzorging en de professionele samenwerking zorgen ervoor dat je zonder enige twijfel relaties uitnodigt. Vanaf het moment dat mensen de haven inlopen, de boten zien liggen verandert er iets: er verschijnt een glimlach op de gezichten van onze gasten. Vanaf dat moment gaat het als vanzelf. Gesprekken gaan makkelijker. Er wordt gelachen. De vrijwillige deelname aan het zeilen, met instructie van de ervaren schippers, biedt daarbij nog een extra dimensie. Na de afsluiting in de haven nemen we afscheid met een warme handdruk. We hebben echt even contact gehad. Wat een sensatie – varen met een Lemsteraak

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *