De Oostvaarders

Gasterij de Oostvaarders

, Almere, Flevoland

Midden in de Oostvaardersplassen vind je Gasterij de Oostvaarders, een unieke vergaderlocatie. Uniek, omdat je hier letterlijk ín de natuur vergadert. Het bijzondere pand staat pal aan het water en vanuit iedere ruimte heb je een fantastisch uitzicht over de natuur. Voor een vergaderbreak hoef je het pand niet eens te verlaten: vanuit het Kraaiennest bovenin het gebouw kun je de grote grazers spotten met een telescoopkijker. Een inspirerende plek voor vergaderingen, trainingen en brainstormsessies.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-60 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Almere, Flevoland
 •   Unieke vergaderlocatie in de natuur
 •   Vergaderruimtes met uitzicht
 •   Wild spotten vanuit het Kraaiennest
 •   Puur genieten van lekkere gerechten
 •   Huur locatie va. € 100,-- per dagdeel
 • Uniek vergaderen in de Oostvaardersplassen

  Midden in de Oostvaardersplassen vind je Gasterij de Oostvaarders, een unieke vergaderlocatie. Uniek, omdat je hier letterlijk ín de natuur vergadert. Het bijzondere pand staat pal aan het water en vanuit iedere ruimte heb je een fantastisch uitzicht over de natuur. Een inspirerende plek voor vergaderingen, trainingen en brainstormsessies.

  Een plek vol inspiratie

  Ver weg van je eigen werkomgeving en de hectiek van alledag biedt Gasterij de Oostvaarders een bijzondere plek voor zakelijke bijeenkomsten. Er zijn twee mooie vergaderruimtes: De Almere Kamer voor max. 40 personen en het Auditorium voor max. 60 personen. In beide ruimtes is alles voorhanden wat je nodig kan hebben om je bijeenkomst tot een succes te maken: flipover, beamer met groot scherm en laptopaansluiting. Door het fantastische uitzicht op niet anders dan natuur, komt de inspiratie tijdens je bijeenkomst eigenlijk vanzelf...

  Grote grazers tijdens de lunch

  Koffie en thee, een lunch, borrel en diner: catering wordt tijdens je bijeenkomst met veel plezier verzorgd. De chefkok maakt op ambachtelijk wijze en met veel passie de smakelijkste gerechten voor je klaar. De ingrediënten zijn biologisch, uit het seizoen, kwalitatief en veelal vanuit de streek. Vanuit het restaurant heb je een weids uitzicht over de omgeving. Met een beetje geluk zie je tijdens je lunch of diner één van de grote grazers waar het gebied om bekend staat. In welk seizoen je ook te gast bent: er is altijd iets te zien en te beleven. 

  Wild spotten vanuit het Kraaiennest

  Over een vergaderbreak tijdens je bijeenkomst hoef je niet lang na te denken: vanuit de gasterij loop je zó de natuur in. Maak een mooie wandeling, huur een fiets of ga op pad met de boswachter of beheerder. Het is zeker de moeite waard om dit bijzondere natuurgebied te ontdekken: het uitgestrekte gebied bestaat uit plassen en woeste landschappen, de natuur mag hier onbelemmerd haar gang gaan. Kenmerkend zijn de grote grazers: edelherten, konikpaarden en heckrunderen. Zij leven hier op natuurlijke manier in wilde kuddes. Geen tijd om het gebouw te verlaten? In de panoramaruimte op de eerste verdieping vind je verrekijkers en telescoopkijkers, waarmee je de bijzondere inwoners van het natuurgebied kunt spotten. Ook via BuitenBusiness kunnen diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten verzorgd worden. Kijk hiervoor onder het tabblad "Vergaderbreaks".

  Goed bereikbaar én midden in de natuur

  Gasterij de Oostvaarders ligt op een goed bereikbare locatie, midden in de natuur. De vergaderlocatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer te bereiken: vanaf NS station Oostvaarders in Almere Buiten bereik je de locatie via een prachtige wandelroute van ca. 2 kilometer. De Gasterij ligt in natuurgebied De Oostvaardersplassen in Almere. 

  • 9
   Door:

   Prachtige locatie en uitstekende verzorging. De lunch was voortreffelijk, de gastheer en -vrouw bijzonder vriendelijk. Het uitzicht op de Oostvaarders Plassen is zo mooi: bovendien kun je heerlijk wandelen daar.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *