Een Groene Pitstop in de Duitse Eifel

Groene Pitstop

, Heimbach-Hausen, Duitsland

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Duitsland? In het prachtige Nationaal Park Eifel in de plaats Heimbach-Hausen ligt dit unieke boomstamhuis. Welkom in Groene Pitstop! De naam zegt het al: hier kun je met je team even pas op de plaats maken. De Finse kota is omgeven door een groen landschap waar je rustig kunt brainstormen, sparren of vergaderen. Maar ook prachtige wandelingen kunt maken of genieten van de warme sauna. Als bedrijf wil je het liefst met sprongen vooruit, maar wij nodigen je uit om een stapje terug te nemen en een "groene pitstop" te maken.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-8 personen
 •   6 kamers
 •   8 bedden
 •   Heimbach-Hausen, Duitsland
 •   Uniek uitzicht op stoer landschap
 •   Verblijf in een Finse kota
 •   Ongestoord en rustig vergaderen
 •   Rustig gelegen in natuurpark Eifel
 •   Geniet van de sauna
 • Beleef de Groene Pitstop

  Even met je team pas op de plaats. Om vervolgens vanuit rust, ontspanning en prettig eten alle zintuigen op scherp te zetten. Brainstormen, sparren, terugtrekken of vergaderen vanuit een rustieke plek met uitzicht op het stoere landschap met zandsteenrotsen. Kom tot rust in dit robuuste, met de handgeschild boomstamhuis. Deze prachtige vergaderlocatie is uniek gelegen in de Duitse Eifel, op slechts 3,5 uur rijden vanaf het midden van Nederland. Wij verwelkomen je graag bij de Groene Pitstop! 

  Vergaderen in een boomstamhuis

  Op deze inspirerende locatie vergader je in een Finse Kota. Een Finse Kota is een luxe en bijzondere boomstamhuis met 6, 8 of 10 hoeken en met een robuuste Scandinavische uitstraling. Vergaderen in een boomstamhuis is een unieke beleving die elke training of vergadering iets extra's geeft. In De Groene Pitstop ervaar je een oase van rust en kun je ongestoord vergaderen. Geniet van het prachtige uitzicht, de gretige roofvogels, rustig grazende koeien, ruisende bomen en de wijze uilen.

  Even weg uit de dagelijkse drukte

  Zit je vergadering erop of wil je tussendoor even ontspannen? Neem dan plaats in de sauna of sluit de dag af met een borrel rondom de sfeervolle houtkachel. Deze bijzondere vergaderlocatie beschikt over vier ruime slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. De twee luxe badkamers beschikken over een douche, wastafel en een ligbad. Noem het in retraite gaan, je rust pakken, het hoofd leegmaken of je terugtrekken, één ding is zeker: de Groene Pitstop biedt alle gelegenheid om je tijdelijk af te sluiten van de buitenwereld.

  Kleinschalig en persoonlijke verzorging

  Vergaderen, trainen of brainstormen kan bij de Groene Pitstop met maximaal 8 personen, maar ook kleiner is geen probleem. De Groene Pitstop houdt van kleinschaligheid. Kleine groepen, waardoor er veel aandacht voor een perfecte verzorging is, maar waardoor ook voor het team zelf veiligheid en intimiteit gecreëerd kan worden. Terwijl je een rustgevende wandeling aan het maken bent of druk aan het vergaderen bent, zorgt jullie gastvrouw voor een goed verzorgde maaltijd. Neem binnen plaats aan de lange robuste tafel en geniet van een verse en met liefde bereide maaltijd. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten aan de gezellige picknicktafel te zitten. 

  Verrassende activiteiten op een bijzondere locatie

  Een verblijf bij Groene Pitstop staat garant voor verrassende momenten. Het ene moment zit je midden in een brainstormsessie in de Finse kota en het andere moment wandel je in een stoere en ruige omgeving. Ontspan na een dag hard werken met bijvoorbeeld een heerlijke champagneproeverij, een astronomielezing of een lekkere massage. Daarnaast kun je in het naastgelegen plaatsje Heimbach de abdij Mariawald, de burcht Hengebach en de bedevaartkerk Sint Salvator bezoeken. Er is genoeg te doen en bezichtigen in deze mooie plaats!  

  Brainstormen, vergaderen en overnachten in de Duitse natuur

  De Groene Pitstop is gelegen in het oostelijke deel van het middelhoog plateau Eifel-Ardennen, in de plaats Heimbach-Hausen. Dit dorpje ligt ten noorden van de Moezel en ten westen van de Rijn. Vanuit de randstad en het midden van Nederland ben je binnen 3,5 uur op deze bijzondere vergader- en brainstorm locatie in de natuur. Het authentieke dorpje ligt op 60 kilometer ten zuidoosten van de stad Aken en is ook goed te bereiken per trein. Midden in Heimbach-Hausen ligt namelijk een treinstation. 

  • 10
   Door:

   Wij zochten een kleinschalige vergader- en verblijfslocatie om met een groep van 7 personen twee dagen in volledige afzondering te kunnen werken zonder gestoord te worden door bv. andere gasten of nadrukkelijke aanwezigheid van bv. personeel.

   Bij 'Groene Pitstop' van Jeanette Murck hebben we dat allemaal gevonden. Zij heeft ons ondergebracht in enkele chalets met goede (slaap)voorzieningen. Eén chalet was onze 'brainstorm-locatie' waar wij ongestoord hebben kunnen werken, terwijl Jeanette en haar kok Joosje voor ons verrassende en uitstekend verzorgde maaltijden voorbereidden in haar eigen chalet met een warme huiselijke sfeer.

   Ons verblijf bij 'Groene Pitstop' was in alle opzichten bijzonder geslaagd en wij kijken er met voldoening op terug. We betreuren het dat we de tijd niet hebben kunnen nemen om gebruik te maken van die prachtige sauna en van het aanbod om een mooie wandeling in de omgeving te maken.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *