Bijzonder vergaderen op Landgoed Overcinge

Landgoed Overcinge

, Havelte, Drenthe

Bijzonder vergaderen in Drenthe? Dan is Landgoed Overcinge een aanrader! Dit unieke landgoed biedt een inspirerende locatie voor een vergadering, training of congres. Vergaderen in alle rust, in de beslotenheid van een landelijk gelegen, historisch en eigentijds landgoed. Sfeervol, met een geslaagde combinatie van authentieke en eigentijdse elementen. In warmte en gastvrijheid. Een ideale omgeving om te vergaderen, lunchen, dineren en wellicht ook overnachten. Wanneer de 8 gastenkamers gehuurd worden, beschik je exclusief over het gehele landgoed, er zijn dan geen andere gasten aanwezig. Diverse vergaderbreaks mogelijk. Mooie ligging, prachtige tuin in glooiend landschap. Landgoed Overcinge, een echte Inspiratie-Locatie!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-400 personen
 •   10 kamers
 •   25 bedden
 •   Havelte, Drenthe
 •   Sfeervol en eigentijds landgoed
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Hele locatie voor jezelf mogelijk, geen andere gasten
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   8-uurs vergaderarrangement € 59,50 p.p.
 • Landgoed Overcinge

  Bijzonder vergaderen in Drenthe? Landgoed Overcinge is een charmante, monumentale en eigentijdse buitenplaats met een rijke historie. Een unieke vergaderlocatie op een prachtige plek in Drenthe. Een Inspiratie-Locatie pur sang. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een bijzonder verblijf. Sfeer, rust, ruimte, authenticiteit en alle vrijheid voor een persoonlijke invulling. Vergaderen in alle rust, in de beslotenheid van een historisch landgoed. Sfeervol en eigentijds. Warm en gastvrij. Van harte welkom op Landgoed Overcinge! 

  Bijzonder vergaderen op een unieke locatie

  Landgoed Overcinge biedt een inspirerende locatie om te vergaderen, lunchen, dineren en wellicht ook overnachten. De originele Stijlkamers zijn uitstekend geschikt voor een besloten vergadering, training of teambuilding. De Boerderijzaal is perfect voor grotere bijeenkomsten, presentaties of feesten. De inrichting is sfeervol, met een geslaagde combinatie van authentieke en eigentijdse elementen. De oude gebinten, de authentieke staldeuren en originele ramen, het rieten dak en de imposante nokhoogte bieden een sfeervol decor voor zakelijke bijeenkomsten met karakter. Een heerlijke lunch, lekkere hapjes, uitgebreid diner, walking dinner, barbecue of buffet, het is hier allemaal mogelijk.

  Vergaderen en overnachten

  Voor een meerdaagse training, teambuilding of heisessie biedt Landgoed Overcinge de mogelijkheid tot overnachten voor maximaal 25 personen. Overcinge beschikt over acht mooie gastenkamers verdeeld over twee vleugels met een gezamenlijke capaciteit van 20 personen. De kamers worden niet individueel verhuurd maar als “groepsaccomodatie”. Een aantal van de sanitaire voorzieningen is voor gedeeld gebruik. Enkele kamers beschikken over een inpandige badkamer of douche. Daarnaast is er een prachtig 5 persoons appartement met twee slaapkamers, beiden met eigen badkamer of douche. Bij een verblijf in de groepsaccomodatie, heeft jullie gezelschap exclusief beschikking over het gehele landgoed!  

  Hele locatie exclusief, geen andere gasten

  Wil je even helemaal weg van de dagelijkse drukte en vergaderen in alle rust? Wellicht afgewisseld met een originele buitenactiviteit als welkome "break-out"? Gevolgd door een heerlijke lunch of mooi diner? De avond afsluiten onder het genot van een goed glas wijn en een mooi gesprek, in de bar of in de biljartkamer? Informeer dan naar de mogelijkheid om het gehele landgoed af te huren. Je beschikt dan exclusief over alle kamers en alle ruimtes, zowel binnen als buiten. Tijdens het verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Een unieke beleving verzekerd! 

  Inspirerende vergaderbreaks

  Het glooiende landschap, de prachtige parktuin, het idyllische theeprieeltje en de fraaie ophaalbrug nodigen uit voor een frisse wandeling tussendoor. Ook leuk om de meeting af te sluiten met en originele Wijn- & Kaasproeverij. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks verzorgd worden op het landgoed, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt Landgoed Overcinge?

  Landgoed Overcinge ligt in Havelte, in landelijk Drenthe tussen glooiende weilanden. Het landgoed ligt precies in de driehoek Zwolle, Emmen, Heerenveen en is makkelijk bereikbaar vanaf de A-32 Zwolle-Heerenveen. Op het landgoed is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is Landgoed Overcinge goed bereikbaar. De invulling van zakelijke bijeenkomsten is hier geheel  “op maat”, er wordt graag meegedacht om te kunnen faciliteren in een succesvolle en in alle opzichten geslaagde bijeenkomst! Vraag hier direct online een offerte aan bij Landgoed Overcinge. Alvast een geslaagde meeting toegewenst!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *