Vergaderen bij Wiendsels

Groepshoeve Wiendsels

, Ruinerwold, Drenthe

Vergaderen bij Wiendsels staat voor een meeting in een relaxte, gemoedelijke sfeer. Deze sfeervolle vergaderlocatie is gevestigd in een prachtig verbouwde boerderij in Drenthe. Wiendsels voelt als thuis, waar je in een ontspannen omgeving, met uitzicht op de houtwallen, ultiem kunt ontwinden. Niet super chic en strak, maar wel heel comfortabel, luxe, warm en gezellig. Een huiselijke setting in de Drentse rust. Met oog voor detail. Met heel veel “net even anders”. Een vergaderlocatie waar je na afloop geniet van een glas wijn bij de open haard, samen iets lekkers brouwt in de grote woonkeuken en je vervolgens geniet van een weldadige nachtrust onder het grote, met zijde gevulde, dekbed. Welkom bij Wiendsels!

          Luxe locatie
 •   0-22 personen
 •   10 kamers
 •   22 bedden
 •   Ruinerwold, Drenthe
 •   Sfeervolle kleinschalige vergaderlocatie tot 22 personen
 •   Gelegen midden in de natuur
 •   Mogelijk op basis van zelfverzorging
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Rust, ruimte en privacy
 • Vergaderen bij Wiendsels

  Vergaderen bij Wiendsels staat voor vergaderen in een relaxte, gemoedelijke sfeer. Deze sfeervolle vergaderlocatie is gevestigd in een prachtig verbouwde boerderij in Drenthe en biedt je alle rust en vrijheid. Eigenaren Ria en Hans zorgen ervoor dat de bijeenkomst van begin tot eind tot in de puntjes is verzorgd. De zelfverzorgende locatie biedt inspiratie voor heidagen, vergader- en/of brainstormsessies met luxe overnachtingsmogelijkheden tot maximaal 22 personen.

  Vergaderen in volledige privacy

  Wiendsels is ruim opgezet met meerdere plekken om zowel samen als gesplitst in overleg te gaan. De prachtig verbouwde boerderij geeft zowel binnen als buiten volledige privacy zodat je je volledig kunt concentreren op nieuwe ideeën om bijvoorbeeld jullie bedrijf verder te ontplooien. Beeldschermen, whiteboard, flipover en supersnel glasvezel  is aanwezig. Naast de "formele" vergaderplekken is er ook een open haard en een bar voor een informeel samenzijn. De tuin met ruime veranda kijkt uit op een prachtig coulisselandschap van Staatsbosbeheer, ook hier is privacy gewaarborgd. Ontdek wat Wiendsels voor jullie bedrijf kan betekenen!

  Vergaderen en overnachten tot 22 personen

  Bij vergaderlocatie Wiendels kun je terecht met maximaal 22 personen en is tevens mogelijk om te blijven overnachten. De boerderij heeft 9 slaapkamers met 8 badkamers met regendouche en toilet. Het daarnaast gelegen bakhuisje heeft één slaapkamer, een ligbad, regendouche en toilet,  (het bakhuisje is tegen 15% van de huursom erbij te huren) waardoor het totaal aan slaapkamers op 10 stuks komt. Het bakhuisje is ook uitermate geschikt voor 1 op 1 gesprekken. 

  Zelfverzorging of geheel verzorgd

  De verhuurtarieven zijn inclusief onbeperkt barista waardige koffie/ thee, koekjes, ijswater. De maaltijden kunnen volledig worden verzorgd door Wiendsels (zoals bijvoorbeeld een barbecue), maar kunnen ook door jullie zelf worden verzorgd. De professionele, gezellige keuken biedt de mogelijkheid tot samen koken als vorm van teambuilding. Met het goud arrangement kies je zelf de gerechten en koopt Wiendsels alvast de duurzame ingrediënten in.  Na de maaltijden wacht de bar waar een pilsje getapt kan worden, of zit je gezellig rond de openhaard met een glas heerlijke huiswijn. Een ontspannen manier om het formele gedeelte af te sluiten.

  Beleef de prachtige omgeving in Drenthe

  Ruinerwold ligt in Zuid-West Drenthe, in de gemeente De Wolden. Vanuit de boerderij kun je een mooie wandeling maken naar de “achtertuin”. Hier ligt in het waterwingebied een pingoruïne; het Sultansmeer. Een pingo is een heuvel die ontstaan is doordat een ondergrondse ijslens, tijdens de ijstijd, de bodem heeft opgedrukt. Toen al het ijs gesmolten was bleef er een ringvormige krater over die zich vulde met smeltwater: een pingoruïne. Het Sultansmeer doet nu dienst als vismeertje. Rondom het Sultansmeer kun je heerlijk wandelen, meestal ben je er helemaal alleen en zie je regelmatig reeën de houtwallen over springen.

  Ligging en bereikbaarheid van vergaderlocatie Wiendsels?

  Vergaderlocatie Wiendsels ligt in Ruinerwold in Drenthe, tussen Meppel en Hoogeveen. De locatie is met de auto gemakkelijk te bereiken via de A32 of A28. Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is Wiendsels goed bereikbaar: vanuit Meppel neem je buslijn 32, vanaf de bushalte is het ca. 10 minuten lopen naar Wiendsels.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *