Vergaderen bij De Toffe Peer

De Toffe Peer

, Ruinerwold, Drenthe

Midden in de natuur van Ruinerwold (Drenthe) ligt vergaderlocatie De Toffe Peer. Hier kun je in alle rust vergaderen en ondertussen genieten van het betere buitenleven. In de sfeervolle vergaderruimte of, als het weer dat toelaat, op het terras. Combineer je bijeenkomst met een inspirerende vergaderbreak, een gezellige barbeque of borrel rondom het kampvuur. Vergaderen en overnachten is mogelijk tot 25 personen. Bij de Toffe Peer staat beleving, ontzorging en een persoonlijke benadering centraal.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   9 kamers
 •   25 bedden
 •   Ruinerwold, Drenthe
 •   Authentiek Drents boerenerf met heel veel mogelijkheden
 •   Vergaderen en overnachten tot 25 personen
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Centrale vergaderruimte en subruimtes
 •   Kampvuur, BBQ, tuin en terras voor jullie zelf
 • Vergaderen bij De Toffe Peer

  De naam zegt het al: jullie vergadering wordt tof bij de Toffe Peer! Deze informele en sfeervolle vergaderlocatie ligt midden in de natuur van Ruinerwold in Drenthe. Hier kun je in alle rust vergaderen en tegelijkertijd genieten van het betere buitenleven. Jullie meeting kan geheel naar wens worden ingericht en kan zowel met als zonder overnachting plaatsvinden. 

  De vergaderruimte

  De vergaderruimte van de Toffe Peer bevindt zich op de deel van de voormalige boerderij. Er is ruimte voor ca. 25 personen, afhankelijk van de door jullie gewenste opstelling. Naast de vergaderruimte is er een grote, professioneel uitgeruste keuken en een aparte ruimte met een tafeltennistafel, voetbaltafel en sjoelbak  voor een gezellig spelletje tussendoor. In de zithoek staan grote banken klaar voor een informeel gesprek of gezellige borrel na afloop. Uiteraard is er overal een uitstekende WiFi-verbinding.

  Zelfverzorging of geheel verzorgd

  Bij aankomst staat verse koffie en thee voor jullie klaar en tussen de middag kan er een heerlijke (boeren-)lunch worden verzorgd. Willen jullie liever zelf de maaltijden verzorgen? Dat kan, de Toffe Peer beschikt over een volledige uitgeruste keuken die gebruikt mag worden. Een combinatie kan ook: bijvoorbeeld de lunch laten verzorgen en 's avonds gezellig met z'n allen de keuken in om samen te kokkerelen, goed voor de teamgeest! 

  Vergaderen en overnachten

  Totaal kunnen 25 personen overnachten, verdeeld over 9 kamers. De vergaderruimte bevindt zich in het grote huis, waar tevens 4 slaapkamers aanwezig zijn. De overige slaapkamers zijn verdeeld over 3 sfeervolle vakantiehuizen welke op het erf zijn gelegen. De huizen zijn een beleving op zich en worden gekenmerkt door hun unieke uitstraling en landelijke karakter. De huizen zijn ook perfect wanneer je in alle rust met subgroepen wilt werken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Een zee aan buitenruimte

  Bij goed weer kan je heerlijk buiten vergaderen en genieten van het prachtige uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Het royale buitenterrein biedt ook volop mogelijkheden voor een actieve vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Dit kan variëren van een korte wandeling over het boerenerf of de directe omgeving tot een workshop schermen of Expeditie Robinson. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten worden verzorgd bij de Toffe Peer. 

  Gastvrijheid, beleving en ontzorging

  De Toffe Peer wordt gerund door Randy en Annet Kroek en bestaat uit een vergaderlocatie, groepsaccommodatie, vakantiewoningen en een camping op een authentiek Drents boerenerf. Het erf wordt gekenmerkt door veel groen, dieren en prachtige uitzichten. Randy en Annet staan de hele dag voor jullie klaar en denken graag mee om jullie meeting geheel naar wens in te richten. Willen jullie fietsen als vergaderbreak? Dan staan de fietsen klaar. Willen jullie de meeting starten met een uitgebreid ontbijt? Willen jullie barbecuen na afloop? Gezellig borrelen rondom het kampvuur?  Alles is mogelijk en wordt op maat voor jullie verzorgd. 

  Waar ligt De Toffe Peer?

  Vergaderlocatie De Toffe Peer ligt in Ruinerwold, een plaatsje in Drenthe tussen Meppel, Steenwijk en Hoogeveen. Vanuit Zwolle rij je via de A-28 naar Meppel, vanaf de snelweg ben je in enkele minuten ter plaatse. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is De Toffe Peer goed bereikbaar: via station Meppel reis je naar Ruinerwold, het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf de bushalte. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *