Vergaderlocatie Drenthe

Groepsaccommodatie Drenthe

, Zuidvelde, Drenthe

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Drenthe? Op deze bijzondere locatie kan je in alle rust vergaderen en overnachten. Geniet van rust en ruimte op deze inspirerende locatie midden in de natuur in Drenthe. De hele locatie staat exclusief tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten. Geschikt voor groepen tot 20 personen. Kom vergaderen op deze inspirerende locatie in Drenthe!

          Goed en goedkoop
 •   0-20 personen
 •   9 kamers
 •   18 bedden
 •   Zuidvelde, Drenthe
 •   Rust, ruimte en vrijheid
 •   De hele locatie voor jullie zelf
 •   Iedere slaapkamer is uniek
 •   Heel veel buitenruimte
 •   8-uurs vergaderarrangement € 37,50
 • Unieke vergaderlocatie in Drenthe

  Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Drenthe? Deze heb je nu gevonden! Kom vergaderen in het Drentse Zuidvelde en blijf na afloop overnachten in één van de zeer comfortabele gastenkamers. Buiten de deur vergaderen kent meer voordelen dan alleen het ontsnappen aan de waan van de dag. Een andere omgeving zorgt voor meer diepgang en ruimte voor een informele uitwisseling van gedachten en ideeën. Vanwege de rust en ruimte is deze unieke vergaderlocatie in Drenthe zeer geschikt voor meetings, trainingen, teambuilding en inspirerende bijeenkomsten voor ca. 20 tot 25 personen. Tussendoor kun je je hoofd even leegmaken met een wandeling of activiteit in de prachtige omgeving. 

  De hele locatie voor jullie zelf

  Deze vergaderlocatie is privé gelegen op een rustige plek in Zuidvelde. Jullie beschikken altijd over de gehele locatie, er zijn geen andere gasten aanwezig. Op de benedenverdieping vind je een ruime sfeervolle lounge, een langgerekte, zonnige centrale ruimte, een keuken voorzien van alle gemakken en een gezellige bar met lounge. Door de grote tuindeuren kijk je prachtig uit over de weilanden. De centrale ruimte beschikt over comfortabel meubilair, goede presentatiemiddelen, draadloos internet (glasvezel) en eigen parkeergelegenheid. Beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie met microfoon behoren tot de standaardvoorzieningen.

  Vergaderen en overnachten in Drenthe

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt deze accommodatie over slaapgelegenheid voor 16-18 personen, verdeeld over zeven stijlvol en luxueus ingerichte slaapkamers op de verdieping en een studio op de begane grond met eigen mindervaliden douche/toilet. De slaapkamers boven zijn allemaal uniek ingericht in de sfeer van een kunstvorm. Zo is er een theaterkamer met veel rood, een muziekkamer (waar je elpees kunt draaien), een designkamer en een foto-en filmkamer. Laat je verrassen door de gevarieerde inrichting! Extra slaapplek nodig? Op verzoek kan een luxe woonwagen worden bij gehuurd met een ruim tweepersoonsbed. 

  Heel veel buitenruimte

  Het speels ingerichte erf rondom de vergaderlocatie heeft vele knusse hoekjes. Ideaal om je even terug te trekken of één-op-één gesprekken te voeren. Daarnaast zijn er twee terrassen waar je prima kan vergaderen, lunchen of ’s avonds van de ondergaande zon kunt genieten.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Liever iets actiefs ondernemen? De Boefjes bieden diverse activiteiten en arrangementen aan: mooie wandelingen, desgewenst met een picknick of lunch, fiets- en mountainbiketochten, kookworkshops, handboogschieten en kunstzinnige activiteiten. Daarnaast kunnen er via BuitenBusiness diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten verzorgd worden. Enkele suggesties:

  Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden. 

  Vergaderen en overnachten in Drenthe?

  Deze vergaderlocatie ligt te midden van uitgestrekte velden, bossen en veen. Midden in de natuur, dus! Deze vergaderlocatie ligt net buiten het plaatsje Zuidvelde in de provincie Drenthe, op korte afstand van Gevangenisdorp Veenhuizen. Vanaf Assen bereik je deze vergaderlocatie binnen 20 minuten en ook de steden Groningen en Drachten liggen op korte afstand. De accommodatie is rustig gelegen en goed bereikbaar en beschikt over een groot eigen parkeerterrein. Van harte welkom

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *