Tiny House Experience

The Forest Cabins Tinyparks

, Hoogersmilde, Drenthe

Vergaderen en overnachten in het bos op een unieke, duurzame locatie. Laat je inspireren door deze Tiny House Experience. Een unieke bestemming om de drukke stad tijdelijk te ontvluchten, een plek om de natuur te beleven in een sfeervolle en comfortabele setting. De ultieme locatie om de gezichten weer dezelfde kant op te krijgen en nieuwe energie op te doen. TinyParks is hét concept als het gaat om vergaderen en uniek overnachten in bijzondere sferen. Hier worden waardevolle herinneringen gecreëerd die nooit meer vergeten zullen worden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-60 personen
 •   30 kamers
 •   30 bedden
 •   Hoogersmilde, Drenthe
 •   Kleinschalig park met 16 Tiny Houses
 •   Unieke outdoor beleving met het comfort van nu
 •   Vergaderruimte overdekte buitenkeuken en kampvuur
 •   Jeu de Boulesbaan en houtgestookte sauna
 •   Direct gelegen aan het Nationaal Park Drents Friese Wold
 • The Forest Cabine TinyParks

  Duurzaam buiten vergaderen, teambuilding activiteiten uitvoeren, dineren en overnachten? Dat kan bij onze TinyParks locatie: The Forest Cabins in Drenthe. Deze TinyParks locatie is dé plek voor creatieve bedrijfsbijeenkomsten, buiten vergaderingen, outdoor teambuilding en product-presentaties. Een groene oase ver weg, nabij het Nationaal Park Drents Friese wold, maar stiekem toch ook weer heel centraal.

  The Forest Cabine is een unieke locatie waarbij je helemaal los komt van de dagelijkse werkzaamheden en in een rustige omgeving de productiviteit van de werknemers verhoogd. Vergaderingen buiten kantoor worden namelijk door werknemers als urgenter ervaren en hierdoor wordt de productiviteit en creativiteit verhoogd. De teambuilding activiteiten zorgen voor het versterken van het vertrouwen en teamgevoel. Daarnaast draagt het bij aan de verbetering van het teamwork. Maar bovenal zal deze experience draaien om het maken van plezier en het ontspannen. Wij zorgen er samen met jou en de medewerkers voor dat dit een unieke beleving wordt, om nooit te vergeten!

  Privé park met 16 Tiny Houses, kampvuur en buitenkeuken

  De meeting vindt plaats in de "Huiskamer", welke zich lekker buiten midden in de bossen bevindt. Uiteraard kan worden voorzien in alles wat jullie nodig hebben. De meetings kunnen worden afgewisseld met leuke teambuilding activiteiten naar wens. Waarbij de dag afgerond wordt met borrel rond het kampvuur, gezellig samen koken en wellicht met een Silent Disco? Vervolgens kunnen jullie overnachten in echte duurzame Tiny Houses, maar waarbij comfort niet ontbreekt. De kleinschaligheid maakt dit de ideale locatie voor een besloten teambuilding of een heisessie waarbij je exclusief over het gehele park beschikt. Hoe cool is dat? Je eigen privé park met Tiny Houses, kampvuur en een buitenkeuken midden in de natuur. Ga op avontuur met je collega’s!

  Eten rondom de vuurplaats

  Aan het einde van een inspannende dag, wordt de vuurplaats voor jullie aangestoken. Gezellig nog even napraten onder het genot van een lekker hapje en drankje. Naar wens kan aansluitend een heerlijke maaltijd worden verzorgd. 

  Voor iedereen een eigen Tiny House

  De Tiny House Experience omvat een kleinschalig park met een woonkamer, buitenkeuken, kampvuur area en 16 duurzame Tiny Houses om te overnachten. De overnachting is een beleving op zich. Zelfs op het kleine oppervlak van het Tiny House heb je alles in huis. Ieder huisje beschikt over eigen sanitaire voorzieningen en een complete inrichting. Bij een aantal Tiny Houses is boven een slaapvide gerealiseerd met twee losse bedden en een hemeldak om ‘s avonds vanuit je bed naar de sterren te kunnen kijken. Op de begane grond, onder het zitgedeelte, is nog een slim opgeborgen twijfelaar te vinden, waardoor je ook met vier personen comfortabel kunt overnachten in het huisje.

  Overal is de natuur zichtbaar en voelbaar. De huisjes hebben veel grote raampartijen, waardoor het een prachtige lichtinval heeft, en de natuur nog dichterbij voelt.

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Een intensieve vergaderdag kan afgewisseld worden meet een potje Jeu de Boules of een bezoekje aan de houtgestookte sauna. Direct vanaf de locatie starten prachtige fiets- en wandelroutes. Een bezoekje aan de Bierbrouwerij is een must. Op verzoek kan één van de volgende cursussen georganiseerd worden bij de Weistaar, gericht op mindset, happiness en gezondheid:

  • Power Breathing
  • Wim Hof Method
  • HAKA Workshop
  • Yoga

  Ook kunnen via BuitenBusiness diverse inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd. Er is heel veel mogelijk bij ons, dus bespreek samen met ons je wensen en wij gaan proberen het te regelen!

  Waar vind je deze Tiny House Experience?

  Deze Tiny House Experience ligt in Hoogersmilde, provincie Drenthe. De steden Assen, Emmen en Heerenveen bevinden zich op korte afstand. Vanaf de A-28 of A-32 zijn de Tiny Houses snel bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *