De Orvelter Hof, vergaderen in alle rust

De Orvelter Hof

, Witteveen, Drenthe

De Orvelter Hof is een rustig gelegen vergaderlocatie in Drenthe, uitermate geschikt als je buitenaf wilt vergaderen dichtbij Assen of Emmen. Deze recent gerenoveerde boerderij is the place to be voor heisessies, trainingen, teambuilding of meetings. Uiteraard is het mogelijk tussendoor of na afloop een heerlijke lunch of diner te laten verzorgen. Dit kan zowel binnen als buiten, want de Orvelter Hof beschikt over een groot terras in een ruime tuin. Er is plek genoeg voor teambuildingsactiviteiten of om gewoon even te ontspannen. Wil je graag een meerdaags vergaderarrangement organiseren? Laat je verrassen door wat de Orvelter Hof te bieden heeft. Er staan 17 luxe slaapkamers met boxspring bedden, eigen sanitair en wifi tot je beschikking. Het informele deel kan plaatsvinden in een van de loungehoekjes of aan de bar. Bij de Orvelter Hof worden verschillende standaard vergaderarrangementen aangeboden, maar voor wie speciale wensen heeft is een programma op maat natuurlijk ook mogelijk.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   17 kamers
 •   36 bedden
 •   Witteveen, Drenthe
 •   Ontelbaar mogelijkheden bij de Orvelter Hof
 •   Geen andere gasten aanwezig
 •   Ruime tuin met terras
 •   Luxe slaapkamers met eigen sanitair
 •   4 uur vergaderen v.a. € 16,95 p.p.
 • De Orvelter Hof

  Orvelter Hof is de ideale vergaderlocatie, gelegen aan de rand van museumdorp Orvelte, tussen Assen en Emmen, in het groene hart van Drenthe. In deze mooi gerestaureerde vergaderlocatiehoeve zijn genoeg authentieke elementen bewaard gebleven die de sfeer van weleer uitstralen, terwijl de locatie toch van alle moderne gemakken is voorzien. Laat je verbazen door alle wat mogelijk is op deze locatie. Overnachten is er daar een van. Er staan 17 luxe slaapkamers met boxspring bedden en eigen sanitair tot je beschikking bij de Orvelter Hof.

  Rust en ruimte

  Vergaderen in Drenthe heeft zoveel voordelen. In Drenthe ijkt het nog alsof de tijd er stil heeft gestaan. De rust die daar heerst maakt ruimte voor nieuwe ideeën. De vergaderlocatie wordt exclusief aan jou verhuurd, zodat ook de meest vertrouwelijke aangelegenheden besproken kunnen worden. De vergaderzaal is mooi groot en licht en desgewenst zijn er voldoende plekken beschikbaar om in groepen uit elkaar te gaan. Bij mooi weer staat ook de ruime tuin ook tot jullie beschikking. Deze is ook te gebruiken voor een teambuildingsactiviteit of om gewoon lekker te ontspannen met een hapje of een drankje.

  Een zee aan mogelijkheden

  Wat is er veel mogelijk bij de Orvelter Hof! Even kort vergaderen? Kies dan voor het eenvoudige 4 uurs-arrangement met of zonder lunch. Maar ook een uitgebreid 32 uurs-arrangement behoort tot de mogelijkheden. Alle arrangementen zijn volledig verzorgd. Onbeperkt koffie, thee en water, iets lekkers, flipover, stiften, een beamer en Wifi zitten bij de prijs inbegrepen. Kijk onder het kopje 'Tarieven' op onze website voor de prijzen. Ook staat de gezellige loungeruimte en de buitenruimte tijdens het verblijf tot jullie beschikking. Liever een arrangement op maat? Uiteraard is dat ook bespreekbaar. De catering wordt van te voren zorgvuldig afgestemd. Je auto parkeer je gratis bij de locatie.

  Give me a break!

  Vergaderen is leuk en zinvol, maar op een andere manier met elkaar bezig zijn kan verrassende resultaten opleveren. Orvelter Hof biedt zelf verschillende activiteiten aan in de directe omgeving van de locatie. Denk aan escaperooms, outdoor adventure, creatieve activiteiten zoals met elkaar werken aan een uniek schilderij dat gerelateerd is aan het team. Daarnaast biedt BuitenBusiness ook een aantal spectaculaire teambuildingsactiviteiten aan, die wij op de locatie zelf kunnen uitvoeren, zoals:

  Nieuwsgierig? Kijk voor meer activiteiten, informatie en reviews op onze website.

  Waar ligt deze prachtige vergaderlocatie?

  De Orvelterhof is een moderne vergaderlocatie in een mooi gerenoveerde boerderij aan de rand van het museumdorp Orvelte in Drenthe. Lekker buitenaf in het groene hart van Drenthe tussen vergaderen tussen Assen, Emmen en Hoogeveen. Hier heb je de natuur binnen handbereik, maar ook een wandeling door het authentieke dorp is meer dan de moeite waard. De vergaderlocatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf Hoogeveen, Assen of Emmen. Wifi is gratis en parkeren doe je natuurlijk ook bij de Orvelter Hof.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *