Vergaderen en overnachten in de kerk

Kerkje van Gasselternijveen

, Gasselternijveen, Drenthe

Bijzonder vergaderen in een 150 jaar oud kerkje. Het Kerkje van Gasselternijveen is omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie, met een sfeervolle woonkamer, 8 mooie slaapkamers, grote keuken, overdekt privézwembad en een enorme tuin. Een bijzondere vergaderlocatie in Drenthe!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   8 kamers
 •   18 bedden
 •   Gasselternijveen, Drenthe
 •   Vergaderen in een 150 jaar oud kerkje
 •   Uniek en origineel
 •   Met binnenzwembad en sauna
 •   8 comfortabele gastenkamers
 •   Nabij Emmen, Hoogeveen en Groningen
 • Vergaderen en trainen in de kerk

  Vroeger klonken hier gebeden en kerkelijke liederen, vandaag de dag wordt het kerkje gevuld met vrolijke stemmen en gelach. Hard gewerkt wordt er ook in het kerkje; deze inspirerende omgeving biedt een volmaakte voedingsbodem voor een inspirerende brainstorm- of teambuildingsessie, vergadering of training.

  Unieke en inspirerende vergaderlocatie

  Dit pittoreske kerkje is meer dan 150 jaar oud en is recent in stijl verbouwd. De kerk wordt niet meer gebruikt als gebedshuis, maar wordt verhuurd aan groepen die op zoek zijn naar een bijzondere en luxe verblijfslocatie. Je kunt hier terecht met groepen tot 18 personen, er zijn 8 slaapkamers. Het is mogelijk te verblijven op basis van zelfverzorging, maar uiteraard kunnen ontbijt, lunch en diner ook verzorgd worden.

  Informeel en luxe

  Bij de verbouwing zijn de oude elementen bewaard gebleven en stijlvol gecombineerd met moderne en luxe faciliteiten. De woonkamer is licht en heeft een bijzondere sfeer door de lichtbeuk en het koepelgewelf. Alle faciliteiten, zoals draadloos internet en een groot scherm zijn aanwezig met daarnaast vele extra's zoals een muziekinstallatie en een piano. De galerij, waar vroeger het kerkorgel stond, biedt plek voor een goed gesprek of het werken in subgroepen. De grote eetkeuken biedt voldoende ruimte om met 18 personen te lunchen of dineren. 

  Baantjes trekken in de kerk

  Er zijn 6 tweepersoonskamers en 2 driepersoonskamers, waarvan de meeste met eigen sanitair. Alle kamers bieden een groen uitzicht door de fraai gevormde kerkramen. Achter de kerk ligt een aparte ruimte met een verwarmd binnenzwembad, sauna en relaxruimte. Naast de sauna ligt een extra badkamer met apart douchegedeelte. In de kerk zelf is een recreatieruimte gerealiseerd met een poolbiljart, voetbal- en tafeltennistafel. Daarnaast zijn er diverse gezelschapspellen aanwezig.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Ook de omgeving draagt een steentje bij aan een inspirerende beleving. De mooie tuin beschikt naast een terras, over diverse zitjes verspreid in de tuin. Er is voldoende ruimte voor een inspirerende vergaderbreak, zoals:

  Kijk onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten.

  Waar vind je dit inspirerende kerkje?

  Het kerkje is gelegen in Gasselternijveen in Drenthe, op de Drentse Heuvelrug, nabij de plaatsen Stadskanaal, Veendam en Assen. Deze unieke vergaderlocatie is goed bereikbaar vanuit Emmen, Hoogeveen en Groningen via de A-28. Voor de deur zijn een aantal eigen parkeerplaatsen aanwezig, daarnaast is in de straat zelf voldoende gratis parkeergelegenheid.

  • 9
   Door:

   Onze familie heeft echt een super weekend gehad in deze prachtige accommodatie. Dit kerkje is heel mooi verbouwd en biedt alle comfort. Deze groepsaccommodatie ziet er erg verzorgd uit. Een mooi grote keuken, een gezellige woonkamer en mooie slaapkamers die bovendien voorzien zijn van een eigen badkamer. Wat verder zo mooi is aan deze accommodatie dat er volop vermaak is voor iedereen. Er is een zwembad, sauna, poolbiljart en tafeltennistafel in het gebouw aanwezig! Ook is er voor de kinderen een trampoline in de tuin.

   In de omgeving is genoeg te doen. Je bent zo in de bossen. Wij zijn naar het Boomkroonpad geweest. Ook hebben we een hele mooie boswandeling gemaakt vanaf de accommodatie naar Stadskanaal. Echt een aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *