Vegaderen & heidagen bij de BrinkStee

BrinkStee

, Norg, Drenthe

De Brinkstee in Norg, tussen Groningen en Assen, is een sfeervolle locatie om te vergaderen, overnachten en voor heidagen. De landelijke ligging en natuurlijke omgeving bieden rust en ruimte. De Saksische boerderij is luxe ingericht en beschikt over alle faciliteiten voor een heidag of inspirerende vergadering. Ook voor meerdaagse bijeenkomsten kan je hier terecht, er zijn 14 luxe slaapplaatsen. Naast het rijksmonument bevindt zich een boomgaard met overdekte hooiberg, een heerlijke plek voor zomerse vergaderdagen. Wees welkom op deze geweldige Inspiratie-Locatie!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   20 bedden
 •   Norg, Drenthe
 •   Luxe verbouwde Saksische boerderij
 •   Goed bereikbaar tussen Groningen en Assen
 •   Hele locatie voor jezelf, geen andere gasten
 •   Veel extra faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden
 •   Goed bereikbaar met openbaar vervoer
 • De BrinkStee

  De BrinkStee is een unieke locatie tussen Groningen en Assen waar je in alle rust kunt vergaderen, trainingen organiseren, seminars en lezingen kunt geven. De originele Saksische boerderij is een rijksmonument uit 1801 en biedt volop rust en ruimte. De boerderij is luxe en sfeervol verbouwd, met behoud van een aantal oorspronkelijke details. Naast de grote vergadertafel zijn er fijne zithoeken, heerlijke loungebanken en ruimtes om in subgroepjes te werken. Er zijn 8 gastenkamers en je beschikt altijd exclusief over de gehele locatie.

  Landelijk en coronaproof vergaderen

  De voormalige schuur is omgetoverd tot een luxe en sfeervolle vergaderruimte, voorzien van alle moderne faciliteiten. Er is een smart-tv met alle aansluitingen en in het hele huis is gratis WiFi beschikbaar. De opkamer is geschikt om in kleine groepjes te werken. En wist je dat onze locatie uitermate geschikt is om corona-proof te vergaderen? Je huurt de locatie namelijk exclusief voor jou en je collega's. Door de ruimte kan je voldoende afstand van elkaar houden. En wanneer je bij ons komt vergaderen heb je ook het gehele buitenterrein tot je beschikking. Wat denk je van vergaderen onder de kapschuur om vervolgens de dag af te sluiten bij het kampvuur. En met een grote tuin en fijn terras zijn er ook voldoende mogelijkheden om tussendoor te ontspannen.

  Heidagen en meerdaagse bijeenkomsten

  De BrinkStee is zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Naast de vergaderruimtes zijn er 7 luxe slaapkamers met badkamers en suite en één slaapkamer met 4 bedstede's (met normale éénpersoonsmatrassen). Totaal kunnen 20 personen overnachten. 

  Eten & drinken

  Het ontbijt en de lunch worden verzorgd met verse streekproducten en fruit uit de moestuin. Het 3-gangen diner wordt verzorgd door een restaurant uit het dorp. Een verblijf op basis van zelfverzorging is ook mogelijk. In de leefruimte bevindt zich een grote keuken met een fornuis met 3 ovens, koelkast en vaatwasser. Het centrum van Norg, met gezellige restaurantjes ligt op enkele minuten lopen.

  Vergaderbreaks & ontspanning

  Gasten van de Brinkstee mogen gebruik maken van de aanwezige sauna en hottub. Er is een trampoline, tafeltennistafel en voetbaltafel. Rondom de boerderij ligt een prachtig natuurgebied met bossen en het mooie Es-landschap nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Wil je niet weg? Vanuit de boerderij loop je zo de boomgaard in waar je een vergaderbreak of teambuildingactiviteit kunt laten verzorgen. Via BuitenBusiness worden tal van activiteiten aangeboden zoals:

  Kijk hier voor meer vergaderbreaks

  Waar ligt de BrinkStee?

  Deze landelijke vergaderlocatie ligt aan de rand van Norg, tussen Groningen en Assen. De Brinkstee is goed bereikbaar via de A28/N373, er is gratis parkeerruimte aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is deze vergaderlocatie goed bereikbaar: de bus stopt voor de deur. 

  • 10
   Door:

   Prima lokatie. Zeer uitgebreid ontbijt. Uitstekend bed. Snelle wifi.

  • 10
   Door:

   Geweldige accommodatie en zeker een aanrader!

  • 10
   Door:

   Het is ieder jaar opnieuw een beetje 'thuis' komen. Warme ontvangst van een vriendelijke gastheer. Zalige bed , alles netjes , verzorgd ontbijt en genieten van de rust en de mooie omgeving !

  • 10
   Door:

   Een mooie en heel fijne B&B. Fraaie stoere en luxe kamers in een oude stal.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *