Vergaderen & overnachten in Drenthe

Bij de Boefjes

, Zuidvelde, Drenthe

Buiten de deur vergaderen kent meer voordelen dan alleen het ontsnappen aan de waan van de dag. Een andere omgeving zorgt voor meer diepgang en ruimte voor een informele uitwisseling van gedachten en ideeën. Vanwege de rust en ruimte is deze vergaderlocatie in Drenthe zeer geschikt voor meetings, trainingen, teambuilding en inspirerende bijeenkomsten voor 25 personen. Tussendoor kun je je hoofd even leegmaken met een wandeling of activiteit in de prachtige omgeving. Van harte welkom Bij de Boefjes!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   9 kamers
 •   18 bedden
 •   Zuidvelde, Drenthe
 •   Ver weg van de dagelijkse drukte
 •   De hele boerderij voor jullie zelf
 •   Iedere slaapkamer is uniek
 •   Heel veel buitenruimte
 •   8-uurs vergaderarrangement € 37,50
 • Vergaderen Bij de Boefjes

  Deze vergaderlocatie is landelijk gelegen, even buiten het Drentse Zuidvelde. Dichtbij het Fochtelöerveen en Veenhuizen (bekend als gevangenisdorp en van het Pauperparadijs), een gebied met een rijke historie en prachtige natuur. "Bij de Boefjes" is zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen, heisesssies en workshops. Zowel voor één dag als meerdere dagen. Dus wil je vergaderen en overnachten in Drenthe? Dan ben je hier aan het juiste adres!

  Samen zonder anderen

  Jullie beschikken altijd privé over de gehele locatie, er zijn geen andere gasten aanwezig. Op de benedenverdieping vind je een ruime sfeervolle lounge, een langgerekte, zonnige centrale ruimte, een keuken voorzien van alle gemakken en een gezellige bar met lounge. Door de grote tuindeuren kijk je prachtig uit over de weilanden. De centrale ruimte beschikt over comfortabel meubilair, goede presentatiemiddelen, draadloos internet (glasvezel) en eigen parkeergelegenheid. Beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie met microfoon behoren tot de standaardvoorzieningen.

  Vergaderen en overnachten in Drenthe

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt deze accommodatie over slaapgelegenheid voor 16-20 personen, verdeeld over zeven stijlvol en luxueus ingerichte slaapkamers en een studio/bed & breakfast. Extra kamers nodig? Op verzoek kunnen een luxe woonwagen en een hippe caravan worden bijgehuurd. De slaapkamers boven zijn allemaal uniek ingericht in de sfeer van een kunstvorm. Zo is er een theaterkamer met veel rood, een muziekkamer (waar je elpees kunt draaien), een designkamer en een foto-en filmkamer. Laat je verrassen door de gevarieerde inrichting!

  Heel veel buitenruimte

  Het speels ingerichte erf rondom de vergaderlocatie heeft vele knusse hoekjes. Ideaal om je even terug te trekken of één-op-één gesprekken te voeren. Daarnaast zijn er twee terrassen waar je prima kan vergaderen, lunchen of ’s avonds van de ondergaande zon kunt genieten.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Liever iets actiefs ondernemen? De Boefjes bieden diverse activiteiten en arrangementen aan: mooie wandelingen, desgewenst met een picknick of lunch, fiets- en mountainbiketochten, kookworkshops, handboogschieten en kunstzinnige activiteiten. Daarnaast kunnen er via BuitenBusiness diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten verzorgd worden. Enkele suggesties:

  Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden. 

  Vergaderen Bij de Boefjes?

  Deze vergaderlocatie ligt te midden van uitgestrekte velden, bossen en veen. Midden in de natuur, dus! "Bij de Boefjes" ligt net buiten het plaatsje Zuidvelde in de provincie Drenthe, op korte afstand van Gevangenisdorp Veenhuizen. Vanaf Assen bereik je deze vergaderlocatie binnen 20 minuten en ook de steden Groningen en Drachten liggen op korte afstand. De accommodatie is rustig gelegen en goed bereikbaar en beschikt over een groot eigen parkeerterrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *