Plek voor ontmoeting, ontplooiing en ontwikkeling

Heerlijckyt van Elsmeren

, Geetbets, België

Net over de grens in België, in de provincie Vlaams-Brabant, ligt dit bijzondere plekje. Een landgoed met een kasteel uit 1299, een boerderij, groot, groen park en vijvers. Een inspirerende en stimulerende omgeving voor vergaderingen, trainingen en (op z'n Belgisch) seminaries...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-150 personen
 •   26 kamers
 •   50 bedden
 •   Geetbets, België
 •   Vergaderen op een kasteel
 •   7 vergaderruimtes met karakter
 •   23 hectare natuur
 •   Inspiratie in het ParkPaviljoen
 •   Eén uur rijden vanaf Eindhoven
 • Een unieke plek, net over de grens in België

  De Heerlijckyt Elsmeren biedt alles om jouw vergadering te doen slagen. De unieke, ontspannen en warme sfeer nodigt jouw en je collega's uit tot ontmoeting, ontplooiing en verdere ontwikkeling. Heb jij inspiratie nodig, kom dan naar Heerlijckyt!

  Ontmoeting, ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling

  Met zijn 23 hectare natuur, professionele werkruimtes, 26 mooie gastenkamers, de pure keuken en hartelijk onthaal biedt deze Heerlijckyt alles voor een geslaagd bijeenkomst. De unieke, ontspannen sfeer nodigt uit tot ontmoeting, ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Van één tot honderd personen, van dagbijeenkomst tot volledige weekverblijven, van eenvoudige low-budget seminaries tot luxueuze arrangementen, van broodjeslunch tot viergangendiner... veel is mogelijk, alles is bespreekbaar.

  7 karaktervolle vergaderruimtes

  De Heerlijckyt beschikt over 7 karaktervolle vergaderruimtes van verschillende groottes en een uiteenlopende sfeer. De ruimtes zijn naar wens in te delen: Stoelen of liever kussens? Knus of veel licht? Veel ruimte om te bewegen? De gastvrije medewerkers helpen graag bij de keuze van de zaal en inrichting, afhankelijk van jullie wensen. Uiteraard is draadloos internet aanwezig en beschikt iedere ruimte over alle audiovisuele middelen. 

  Bijzondere BuitenWerkRuimtes

  Midden in de natuur van het landgoed vindt je het PARK, een heerlijke plek om je met je groep terug te trekken in alle rust en eenvoud. In de openlucht of in het ParkPaviljoen, een originele werkruimte. Je kunt hier terecht voor een ongestoorde ochtendmeditatie, een magische afsluiter van de dag, of een hele dag 'weg van de wereld'. Een inspirerende plek die elk leerproces versterkt, de sfeer en inzichten krijg je er gratis bij…. 

  26 Heerlijcke kamers voor 54 gasten

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt het kasteel over 26 mooie gastenkamers. Elke kamer heeft kwaliteitsvolle bedden, goede kussens en donsdekbedden, eigen sanitair en telkens een heel eigen gevoel. Er zijn 11 eenpersoons- , 7 tweepersoons- en 8 meerpersoonskamers. Ben je met een kleine groep? Onze tip: huur de Boerderij-gîte. Dit sfeervolle boerderij ligt op het binnenerf en beschikt over twee grote meerpersoonskamers voor 9 personen, een eigen keuken, terras en salon met open haard. 

  Culinair genieten

  Tijdens je bijeenkomst staat een goede culinaire verzorging voorop. De huiskoks van de Heerlijckyt bereiden gezonde lunches, zelfgebakken vieruurtjes en creatieve diners. Je dineert  in de stijlvolle belle epoqueeetzaal, apart met je eigen groep in de sfeervolle orangerie of, bij mooi weer, op de terrassen langs de vijvers. Bij de Heerlijckyt draait alles om een gemoedelijke sfeer, persoonlijk contact en een warme dienstverlening.  Daarom is er overdag doorlopend een thee- en koffiebuffet en staat het water en vers fruit altijd klaar.  Net als thuis! 

  Natuur in de hoofdrol

  De Heerlijckyt ligt verscholen te midden van 23 ha prachtig groen. Zodra je de oprijlaan tussen de bomen opwandelt, verstilt de tijd en valt de drukte weg. Het uitgestrekte park is in zijn geheel beschermd als landschapsmonument. De vijvers, weilanden en eeuwenoude bomen geven de nodige ruimte om helemaal tot rust te kunnen komen.. Er is zelfs een zweethut en er zijn houtcirkels ingericht als ontmoetings-of vergaderplek.

  Vergaderen in België

  Het landgoed met boerderij, kasteel, park en vijvers is prachtig gelegen in Geetbets, een plaatsje op de grens van Vlaams-Brabant en Limburg. De locatie is goed bereikbaar vanuit Nederland en België: de reistijd vanuit zowel Brussel als Eindhoven bedraagt slechts één uur. 

  • 9
   Door:

   Het was een prima verblijf in een inspirerende rustgevende locatie. Het eten, de ontvangst, de slaapgelegenheid,… het was allemaal prima.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *