Enjoy Today

Enjoy Today

, Oudenaarde, België

Enjoy Today is een unieke vergaderlocatie, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen. In deze karaktervolle vierkantshoeve kan je in alle rust en ontspanning werken en vergaderen maar ook teambuilden en plezier beleven. Dit charmante vergader- en teambuildingcomplex biedt voor elk wat wils. Of je nu een evenement wilt organiseren, de doelstellingen van je bedrijf wilt bespreken of een originele teambuilding wilt geven: je hebt keuze uit verschillende zalen en vergaderruimtes. Bij de verzorging staan gezondheid en vitaliteit voorop. Laat je verrassen door deze oase van rust en Enjoy Today!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-41 personen
 •   18 kamers
 •   41 bedden
 •   Oudenaarde, België
 •   Uniek gelegen midden in de natuur
 •   Vergaderen en overnachten tot 41 personen
 •   Gericht op gezondheid en vitaliteit
 •   Karakteristieke en eigentijdse vergaderlocatie
 •   Compleet dagarrangement vanaf € 30,-- p.p.
 • Enjoy Today, de rust van het platteland

  EnjoyToday is gevestigd op de ‘boerenbuiten’, in een omgeving waar elke onaangename factor resoluut wordt gebannen. Deze unieke vergaderlocatie ligt wég van de straat en haalt de stress van het verkeer uit je lijf. Het prachtige zicht over uitgestrekte weilanden laat de hartslag automatisch zakken en laat werkdruk wegsmelten als sneeuw voor de zon. Deze zee van groen biedt bovendien een waaier aan mogelijkheden om te herbronnen. Alles wat Enjoy Today doet, is erop gericht mensen tot mentale rust te brengen, zodat ze meer uit zichzelf kunnen halen en efficiënt kunnen werken. Dat vertaalt zich naadloos in een totaalconcept, waar de gezondheid van klanten en medewerkers de absolute prioriteit geniet. 

  Inspirerende vergaderruimtes met uitzicht op de natuur

  De vergaderruimtes zijn licht en sfeervol en bieden een geweldig uitzicht om de omringende natuur. Je kiest zelf de ruimte die het best bij jullie wensen en gezelschap past. Alle zalen zijn standaard uitgerust met een beamer, een projectiescherm, 1 of 2 flipcharts en draadloos internet. Naast de vergaderruimtes is er een aparte eetruimte, living en recreatieruimte. Perfect voor een potje tafelvoetbal of pingpong tussendoor. Is het mooi weer? Dan kan je terecht op het terras van het binnenplein of rond de gezellige vuurput in de tuin.

  Vergaderen en overnachten

  Organiseer je je vergadering, training, management meeting of bedrijfsevent mét overnachting dan kan je gebruik maken van de twee grote, sfeervolle vakantiewoningen op het terrein:  
  Enjoy Today vakantiehuis 1:  12 kamers met elk eigen badkamer
  Enjoy Today vakantiehuis 2:  6 kamers met elk een eigen badkamer

  Er zijn totaal 18 kamers beschikbaar voor maximaal 41 personen. Wanneer je met 18 personen wilt overnachten in aparte kamers, dan worden beide vakantiewoningen gereserveerd en beschik je exclusief over de gehele locatie.

  Hangzetels, spelconsoles en aromatische olieën

  De mens levert zijn beste prestaties als hij zich ontspannen voelt. Dan borrelen automatisch de interessantste ideeën op. Bij Enjoy Today wordt er alles aan gedaan om voor de meeting en tijdens pauzes dat ontspannen gevoel op te roepen. Hangzetels in de bomen laten je wegdromen in het idyllische plaatje van de Vlaamse Ardennen. Voor spel- en competitiefreaks zijn er een Wii-spelconsole en een pingpongtafel. Breinbrekers stimuleren je out-of-the-box denken. Rustige achtergrondmuziek brengt de bezoekers en medewerkers naar een ontspannen gevoel. Zuiver aromatische oliën doen de rest. Zo stimuleert een citrusgeur ’s morgens een relaxte sfeer, terwijl we na de middag via de geur van pepermunt de concentratie bevorderen en een opwekkend effect creëren.

  Catering naar wens in te richten

  De catering kan volledig naar eigen wens ingericht worden. Wil je graag starten met een uitgebreid ontbijtbuffet of zorg je met het team voor het ontbijt? Zowel ontbijt, lunch als diner kunnen ofwel volledig worden verzorgd of kunnen in self-cooking formule worden voorzien. Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig. Zowel tijdens de vergadering als tijdens het verdere verblijf zijn alle dranken steeds beschikbaar. Waters, frisdranken, wijnen, cava, streekbieren maar ook koffie en thee zijn steeds voorzien en in self-service te gebruiken. Afhankelijk van het gekozen arrangement zit alles inbegrepen of wordt dit apart verrekend volgens verbruik. De catering is er op gericht het energieniveau en de contratie hoog te houden. Dit gebeurt via een variatie aan heerlijke salades, gezonde granenkoeken, rauwe groentemixen en zelfbereide fruit- en groentensmoothies.

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Er zijn tal van inspirerende vergaderbreaks mogelijk op deze locatie, zowel funactiviteiten als vergaderbreaks met diepgang. Wil je tussendoor of na je vergadering graag genieten van de natuur? Enjoy Today ligt aan de voet van de Koppenberg. Wie de befaamde helling van de Ronde Van Vlaanderen wil trotseren kan bovenop de helling genieten van een prachtig uitzicht. Te voet, met de (electrische) fiets, vespa of 2pk, ontdek je de mooiste plekjes van de Vlaamse ardennen. Vraag naar de wandelrouten en de mogelijkheden tot het huren van (electrische) fietsen, vespa's of 2pk's. 

  Waar ligt Enjoy Today?

  Enjoy Today ligt in Oudenaarde, in de Vlaamse Ardennen. Wil je vergaderen op een unieke locatie in België, een teambuilding in de Ardennen of een inspirerend teamuitje organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze inspirerende vergaderlocatie ligt tussen Gent, Kortrijk en Brussel en is goed bereikbaar via de E17 of E40. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

  • 10
   Door:

   Onze Fabricsday 2018 was meer dan geslaagd ! Dit dank zij de mooie locatie en de goede zorgen van jouw team. Vooral ook de Djembé was een succes. Deze morgen had iemand een Djembé mee en hebben we nog wat geoefend; er zijn zelfs collega’s die zich hier lokaal verder willen vervolmaken ….

  • 10
   Door:

   Iedereen vond onze Salesforce Kick-off bij EnjoyToday een zeer geslaagd event. Mooie locatie, lekker eten, de workshops waren goed, de Webex demo verliep vlot, enz. Dus zeer goed verlopen allemaal! Bedankt aan heel jullie team voor alle hulp!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *