Boskabanne in het Prullenbos

de Boskabanne

, Laarne, België

De Boskabanne in het Prullenbos, dat klinkt als een sprookje. En dat is het ook. Een unieke plek voor een inspirerende bijeenkomst in een oase van rust, natuur en avontuur.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-36 personen
 •   7 kamers
 •   36 bedden
 •   Laarne, België
 •   Bijzondere vergaderlocatie in België
 •   Duurzaam en groen
 •   Spannende activiteiten in het Prullenbos
 •   Huur locatie v.a. €450,-- per dagdeel
 • Het Prullenbos

  Vergaderen en overnachten in de Boskabanne in het bijzondere Prullenbos. Een bos dat veel meer is dan zomaar een mooi bos met een vijver. Een spannend privé-bos met verrassend veel mogelijkheden, wachtend om ontdekt te worden.  Een uniek avonturen-bos inclusief survival route, hoogte-parcours, speelvallei, overlevingsroute en nog veel meer... 

  De geschiedenis van het Prullenbos

  De eigenaren Nele en Koenraad kwamen als kind al vaak spelen in het Prullenbos. Een spannend bos met de brullende, oude leeuw in het kleine dierenparkje en de nostalgische oude jachthut. De jachthut en de leeuw verdwenen en het Prullenbos kwam te koop. Om te vermijden dat hun geliefde plekje natuur zou verdwijnen, besloten Nele en Koenraad om het zelf aan te kopen. Op deze unieke plek hebben zij hun droom gerealiseerd: het creëren van een inspirerende ontmoetingsplaats, waar je het avontuur kunt vinden in de natuur. 

  De Boskabanne

  Speciaal voor groepen die meerdere dagen van het Prullenbos willen genieten, werd de Boskabanne gebouwd. Deze sfeervolle kabanne biedt plek aan 36 personen, verspreid over 7 kamers met eigen badkamer. Er is een gezellige leefruimte met houtkachel en een prachtig uitzicht op de bosvijver. De volledig uitgeruste keuken (wederom met geweldig uitzicht), nodigt uit om zelf de maaltijden te bereiden. Wil je liever niet zelf koken, dan kun je genieten van een heerlijk ontbijt op zondag in de herberg. Hier kun je tevens terecht voor een snelle en lekkere hap. 

  Vergaderen in de Sous-sol

  De sous-sol (benedenverdieping) bestaat uit een grote, open ruimte van 117 m2 voor uw vergadering of training met daarnaast een informele ontspanningsruimte.  Er is een beamer en geluidsinstallatie aanwezig. Na afloop is het heerlijk naborrelen in de gezellig bar. Een echte Inspiratie-Locatie voor jouw training, teambuilding of bedrijfsuitje!

  Duurzaam en groen

  Bij het ontwerp van de Boskabanne is veel aandacht geschonken aan het groene en duurzame aspect. Er is gekozen voor verwarming d.m.v. houtpallets, hierdoor wordt de CO² uitstoot van het gebouw drastisch verlaagd. Door een ventilatiesysteem met warmterecuperatie kun je op ieder moment genieten van verse boslucht en heerst er in de hele kabanne een aangenaam klimaat.

  Groepsactiviteiten in het Prullenbos

  Het Prullenbos biedt ongekend veel mogelijkheden voor inspirerende groepsactiviteiten, van een survivaltocht en hoogteparcours tot een workshop vuur maken.

  Waar ligt het Prullenbos?

  Het Prullenbos ligt bij Gent, op een half uurtje rijden vanaf zowel Antwerpen als Brussel. Het Prullenbos ligt in twee gemeenten: Wetteren en Laarne, de gemeentegrens loopt door het domein. Naast De Boskabanne is er ook een Herberg in het Prullenbos waar je terecht kunt voor een vers kopje koffie, een heerlijke lunch of uitgebreid diner.

  • 10
   Door:

   Wat een sfeervol huis!!!! Leuke mix van modern (installaties), praktisch (ikea), heel mooi (kachel, schoolbord, plafond van de entree, sanitair en natuurlijk het huis zelf). Wij zijn er met 20 mensen een weekend geweest. Hele fijne extra ruimte in de kelder voor de groep. Ook de omgeving is mooi (bos, herberg). Gent op een kwartiertje rijden prima te doen met P+R. Wij hebben ontzettend genoten van deze locatie!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *