Vergaderen aan de Belgische kust

Huyshoeve

, knokke-Heist, België

Op zoek naar een sfeervolle vergaderlocatie aan de kust van België? Dan ben je bij Hotel Huyshoeve aan het juiste adres. Kijk tijdens je vergadering uit over het langgerekte polderlandschap en laat je inspireren. In dit hotel kun je jouw vergadering op maat laten samenstellen: er zijn genoeg mogelijkheden om jouw vergadering in te richten zoals jij het wilt. Uiteraard kan er ook overnacht worden in dit hotel in Knokke-Heist. Hotel Huyshoeve telt 18 kamers, wat betekent dat er met 36 personen overnacht kan worden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-36 personen
 •   18 kamers
 •   20 bedden
 •   knokke-Heist, België
 •   Gelegen in een Belgisch kustdorp
 •   Uitzicht op het polderlandschap vanuit de vergaderruimte
 •   In nog geen 30 autominuten in Brugge
 •   Gezellige teamactiviteiten
 •   Talloze fiets- en wandelroutes
 • Huyshoeve

  Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor jullie vergadering, brainstorm sessie of teambuilding? Hotel Huyshoeve is een sfeervolle locatie waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. In dit hotel ben je welkom met een groep tot 36 personen. Een grote plus aan deze locatie: de vergaderzaal geeft uitzicht op de uitgestrekte polders. Laat je inspireren door de weidse uitzichten tijdens je vergadering in de mooie en lichte vergaderruimte in dit sfeervolle hotel. De hoteleigenaren zullen er alles aan doen om jouw vergadersessie zo compleet mogelijk te verzorgen.

  Vergadering op maat

  De medewerkers van Hotel Huyshoeve stellen graag een complete dag voor jullie samen, naar jullie wensen. Elke vergadering, of zoals ze in België zeggen: seminarie, wordt op maat gemaakt. Voor grotere groepen wordt het hotel zelfs privé verhuurd. De vergaderruimte beschikt over alle benodigdheden, zoals: een beamer, flipchart, een mapje met papier en schrijfgerei en airco. De zaal kan opgesteld worden naar jouw wens: in theaterstijl, klasstijl, u-vorm of blokvorm. Kortom: je vergadering bij Hotel Huyshoeve in Knokke-Heist kan naar al jouw wensen worden aangepast! 

  Genieten met een zachte G

  Hotel Huyshoeve biedt een aantal verrassende activiteiten aan. Zo bereiden ze graag een E-bike route voor jullie voor, langst de Oostkust van België. Je bent zelf de baas over deze route: kies voor een rondje langs de kust en bepaal zelf hoeveel kilometer deze tocht gaat zijn. Ook kun je na een dag vergaderen samen de keuken induiken om een 3-gangendiner te bereiden. Wat is er nou leuker dan de dag af te sluiten met een heerlijk diner die jullie zelf bereid hebben? Wat er op het menu staat, is geheel aan jou en je team. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van een gin-tasting. Deze tasting start met een korte uitleg over de herkomst van gin, gevolgd door het proeven van de verschillende soorten gin. Als ultieme test mag je je eigen Gin & Tonic samenstellen. Dat is toch gin-tastic?! 

  Diner bereid door een privé kok

  Is samen koken iets te veel gevraagd van jou en je team, dan kunnen jullie ook napraten over de vergadering onder het genot van een drie- of viergangendiner. Dit diner wordt voor jullie samengesteld en wordt volledig verzorgd door jullie eigen privé kok. Willen jullie liever een actiever diner? Dan kan er ook een dinerbuffet besproken worden.   

  Muziekquiz met DJ

  Blijven jullie ook overnachten? Hotel Huyshoeve kan een aanvullend avondprogramma samenstellen voor jullie. Denk aan een muziekquiz, eventueel aangevuld met een DJ. Een gezellige afsluiting van jullie teamdag!

  Buitenactiviteiten

  De Oostkust van België is bij uitstek geschikt voor een kustwandeling of fietstocht. Huur fietsen bij Hotel Huyshoeve en ontdek de Oostkust langs één van de vele fietsroutes die het gebied rijk is. De 'Riante Polderroute' passeert zelfs het hotel. Ook zijn er talloze wandelroutes in de natuur rondom Knokke-Heist. Ontdek natuurgebied het Zwin of ga voor een wandeling over het duinreliëf. Er zijn vele prachtige routes te ontdekken in dit stukje België. Rondom Hotel Huyshoeve kan BuitenBusiness ook diverse buitenactiviteiten, inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten verzorgen zoals:

  Waar ligt deze mooie vergaderlocatie?

  Hotel Huyshoeve ligt vier kilometer van het centrum van Knokke-Heist, aan de kust van België, op een kleine tien kilometer van de Nederlandse grens. De historische stad Brugge ligt op slechts een half uur rijden van Hotel Huyshoeve. De Huyshoeve is goed bereikbaar via de Belgische A11, welke bijna tot de Nederlandse grens loopt

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *