Anders vergaderen in de Holzheimer Hütte

Holzheimer Hütte

, Büllingen, België

De Holzheimer Hütte is dé perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten met gasten uit Nederland, België en/of Duitsland. Deze vergaderlocatie ligt in het oosten van België in de Ardennen en dichtbij de Duitse grens. De Holzheimer Hütte is goed bereikbaar vanuit de drie landen en ligt op ca. 110 km. van Maastricht. De Nederlandse eigenaresse, Yvonne, spreekt naast Nederlands ook Duits, Engels, Frans en zelfs Russisch. De vergaderlocatie is zeer ruim van opzet en staat geheel tot jullie beschikking, inclusief 10 slaapkamers met eigen badkamer. De prachtige omgeving met uitgestrekte velden, glooiende heuvels en besneeuwde bergen in de winter leent zich uitstekend voor een actieve vergaderbreak.

          Luxe locatie
 •   0-20 personen
 •   9 kamers
 •   20 bedden
 •   Büllingen, België
 •   Inspirerende omgeving met veel rust en ruimte
 •   Centraal gelegen t.o.v. Nederland, Duitsland en België
 •   9 slaapkamers met eigen badkamer
 •   Heel veel ruimte en het hele huis voor jullie zelf
 • Holzheimer Hütte

  Anders vergaderen? Kom naar de Holzheimer Hütte! Deze vergaderlocatie is uniek gelegen op de grens van België en Duitsland, in de Ardennen, op slechts 1,5 uur rijden van Maastricht. De prachtige omgeving kenmerkt zich door uitgestrekte hoogveengebieden, glooiende heuvels en pittoreske dorpjes met karakteristieke boerderijen. Meer rust en ruimte vind je bijna nergens... 

  Op de grens van Nederland, Duitsland en België

  De Holzheimer Hütte is dé perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten met gasten uit Nederland, België en Duitsland. Deze vergaderlocatie ligt in het oosten van België, dichtbij de Duitse grens. De Holzheimer Hütte is goed bereikbaar vanuit de drie landen en ligt op ca. 110 km. van Maastricht. De Nederlandse eigenaresse, Yvonne, spreekt naast Nederland ook Duits, Engels, Frans en zelfs Russisch. 

  Uitzicht op de Eifel

  De Holzheimer Hütte staat altijd privé tot jullie beschikking en is zeer ruim van opzet. Er is een vergaderruimte met beamer, scherm, flipover en wifi, waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. Voor een meer informele bijeenkomst kun je plaatsnemen rond de sfeervolle open haard in de woonkamer. Alle ruimtes kijken uit op de glooiende heuvels van de Eifel. Letterlijk buiten vergaderen? Neem plaats op het terras van ruim 100 m2 en laat je inspireren door de mooie omgeving... 

  Ontspanning na inspanning

  In de goed uitgeruste keuken kun je samen met je collega's zelf een heerlijke maaltijd bereiden. Wil je de maaltijden liever laten verzorgen? Maak dan gebruik van de cateringservice van de Holzheimer Hütte. In de avonduren kun je heerlijk ontspannen rond de open haard in de woonkamer, buiten bij het kampvuur of in de wellnessruimte met jacuzzi, sauna en infraroodcabine. Fijn: de 9 slaapkamers zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. 

  Actieve vergaderbreaks

  De omgeving van de Holzheimer Hütte leent zich uitstekend voor een actieve vergaderbreak. Je kunt er prachtig wandelen, fietsen en mountainbiken, maar ook kanovaren, surfen en zeilen. Ook kan er lachyoga of een dropping verzorgd worden. In de winter, wanneer de bergen zijn voorzien van een dik pak sneeuw, kun je hier zelfs langlaufen en skiën.

  Waar ligt de Holzheimer Hütte?

  De Holzheimer Hütte ligt op een hoogte van ca. 560 meter in het dorpje Holzheim, in de Ardennen en dichtbij Duitsland. Deze vergaderlocatie ligt op ca. 1,5 uur rijden van Maastricht, maar is ook goed bereikbaar vanuit Duitsland of België. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *