Vergaderen in Villa Vigor

Villa Vigor

, Peer, België

Boven in België, tussen Antwerpen, Eindhoven en Maastricht, ligt deze leuke langgevelboerderij. Je kunt hier in alle rust en volledige privacy vergaderen, teambuilden en brainstormen. Ook voor meerdaagse sessies biedt de boerderij alle mogelijkheden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   20 bedden
 •   Peer, België
 •   Vergaderen in volledige privacy
 •   Slecht een uur rijden vanaf Eindhoven
 •   75 are eigen terrein
 •   Zelf koken of je culinair laten verwennen
 •   Huur locatie v.a. €650,-- per midweek
 • Villa Vigor, het landhuis van de levensenergie en kracht

  Bij Villa Vigor kan je vergaderen in een huiselijke en gezellige sfeer. Je kunt hier in alle rust en in volledige rust vergaderen, brainstormen en dergelijken. Zelfs voor vergaderingen voor meerdere dagen biedt de boerderij verschillende mogelijkheid. 

  Vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving

  Villa Vigor is uitermate geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. De woonkamer wordt ingericht als vergaderruimte, uiteraard zijn wifi, hdmi, dvd, tv aanwezig. Het voormalig schildersatelier doet dienst als ontspanningsruimte met een pingpongtafel, voetbal- en airhockeytafel. Het verblijf is in principe op basis van zelfverzorging, maar op verzoek kan er catering geregeld worden. Er kan zelfs een kok op locatie voor jullie komen koken. Overnachten kan in de 3 tweepersoonskamers (met eigen lavabo), 1 vijfpersoonskamer en 1 driepersoonskamer. Voor lunch en diner staat de gezellige, grote keuken met Borettifornuis ter beschikking, of een barbecue bij goed weer op één van de twee buitenterrassen.

  Goed gesprek rondom het kampvuur

  Vanuit alle ruimtes geniet je van een subliem uitzicht op weides of de rondscharrelende kippen op het erf. Rondom de boerderij ligt 75 are eigen terrein, omzoomd door weides en maisvelden. De zeer ruime tuin biedt volop mogelijkheden voor een goed gesprek rondom het kampvuur, een gezellige barbecue of een korte break op de petanquebaan. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker hangen en je gedachten laten waaien in de hangmat onder de boom... 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  In en rondom de boerderij kunnen wij diverse inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten verzorgen zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Uniek vergaderen in Peer

  Laat je inspireren door de natuur, en dit op wandelafstand van het centrum van Peer en op minder dan een uurtje rijden van Eindhoven, Maastricht, Luik, Leuven, Hasselt, Brussel en Antwerpen. De boerderij zelf is gelegen langs het fietsroutenetwerk van Limburg (nabij knooppunt 78) en aan de ruiterroute.  Ze wordt aan 3 zijden omzoomd door weides en maïsvelden.  Je kunt hier genieten van een wijds uitzicht over paarden- en koeienweides.

  • 9
   Door:

   4 dagen gewerkt het architectenteam in dit huis. Superfijne plek. goed gewerkt. Heerlijk rustig. Bedankt.

  • 9
   Door:

   Het was voor ons een mooi, gezellig en inspirerend weekend. Dit was voor ons een brainstormweekend, een weg te vinden naar ons ideaal, ons utopia als kinderdagverblijf. Een mooie, fijne en inspirerende plek waar kinderen genoeg ruimte voor uitdaging krijgen en de kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Waar kan dat beter als op zo'n prachtige plek als hier. We hebben genoten van de sfeer in dit huis, je kan merken dat er veel liefde in dit huis zit. Er is met hart en ziel aan gewerkt.

  • 9.5
   Door:

   De gezelligheid bekroop ons zonder probleem... Het comfort bleef ons verbazen... De properheid en aandacht voor detail deed bijna ontroeren... We hebben een superdriedaagse beleefd! De regen werd vergeten door de warmte hierbinnen... De ongelooflijke speelruimte binnen compenseerde ruimschoots de uren dat we niet naar buiten konden. En als het zonnetje er doorkwam 's avonds gaf het kampvuur inspiratie voor leuke zangmomenten. Het was super!

  • 10
   Door:

   Villa Vigor is een fantastische mooie verbouwde boerderij in Peer. Bij aankomst valt meteen de mooie ligging van de boerderij op. Een mooi pad brengt je naar de ingang van de boerderij. Links en rechts veel ruimte, mooie bomen, grasvelden, een plek voor honden om te spelen. In de voortuin staan ligbedden, is een hangmat tussen de bomen geplaatst en er is waanzinnig veel ruimte om op een veldje een boek te lezen terwijl je in het gras ligt. Verderop een echte petanque baan voor de liefhebber van Jeu de Boules. Het huis heeft een prachtig aangezicht en Carine (de gastvrije eigenaresse) staat ons al op te wachten. Ze geeft een prettige rondleiding door de boerderij. Het is heel mooi van binnen. Een fraaie (leef)keuken met schitterend boretti-fornuis. Een enorme kast met bestek en borden (meer dan genoeg voor een lang weekend, een vaatwasser (ook wel prettig), afvalbakken voor alle soorten afval. De woonkamer is groot, gezellig en van alle gemakken voorzien. De slaapkamers zijn fraai en alle bedden gedekt. De badkamer op de bovenste verdieping is schitterend en de toiletten zijn netjes en schoon. Aan de achterzijde van de boerderij is gigantisch veel ruimte. Meerdere terrassen mogelijk, een BBQ en een plek om een kampvuur te maken (hout aanwezig). Zoals je kan lezen, ik ben zeer enthousiast over deze fraaie plek in Belgisch Limburg. Het huis zal de komende maanden alleen maar mooier worden, want er komen nog kamers bij. Geschikt voor alle leeftijden en gelegen in een mooie omgeving, ideaal om te fietsen, te wandelen of om een leuke plaats te bezichtigen, zeer leuk voor groepen en gezinnen met kinderen. En mocht het regenen, er is een mooie televisie, hifi, tafelvoetspel en een goede pingpongtafel aanwezig. Doen!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *