Luxe vergaderlocatie in voormalig gemeentehuis

La Mairie

, Teuven Voeren, België

Vergaderen in een voormalig gemeentehuis. In een prachtig, karakteristiek gemeentehuis welteverstaan. Net over de grens, in het Belgische Leuven. Deze mooie vergaderlocatie is exclusief af te huren voor een zakelijke bijeenkomst, waarbij je ongestoord en in alle luxe kunt vergaderen. Het bijzondere pand, de prachtige inrichting en de inspirerende ligging in het Heuvellandschap van Belgisch Limburg maken deze locatie tot een topplek voor een besloten bijeenkomst.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-35 personen
 •   12 kamers
 •   35 bedden
 •   Teuven Voeren, België
 •   Voormalig gemeentehuis in pittoresk dorpje
 •   Het hele huis voor jullie zelf
 •   12 luxe slaapkamers met eigen badkamer
 •   Ideaal voor een besloten bijeenkomst
 •   Slechts 20 kilometer van Maastricht
 • Luxe vergaderlocatie in een voormalig gemeentehuis

  Al eens vergaderd in een gemeentehuis? Bij La Mairie kan het! Deze mooie vergaderlocatie is exclusief aaf te huren voor een zakelijke bijeenkomst, waarbij je in alle luxe kunt vergaderen.

  De hele locatie voor jullie zelf

  Je huurt de gehele locatie altijd exclusief, tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Alle ruimtes in het huis staan tot je beschikking waardoor je vrij bent om zelf een fijne vergaderplek te kiezen. Wordt het de sfeervolle woonkamer met fijne stoelen, banken en een pelletkachel? Of de bijzondere keuken, waar alleen de vloer al prachtig is? Met mooi weer kun je plaatsnemen op het ruime terras met grote tafels, mooie stoelen en een prachtig uitzicht. 

  Droom voor elke kok

  Tijdens je bijeenkomst staat een goede verzorging voorop. Ontbijt, lunch en diner worden tot in de puntjes verzorgd. Liever zelf koken? Ook dat kan: de prachtige keuken met "Rosval" werkeiland is voor iedere kok een droom om mee te werken. Het kookeiland is voorzien van 6-pits fornuis, oven, vaatwasser en spoelbak, allen van professionele kwaliteit. De dubbele deuren leiden je van de keuken naar het terras en de tuin, zodat je met mooi weer zó naar buiten kunt. 

  Slapen op een fijn kussen

  Misschien wel het mooiste aan het hele huis zijn de slaapkamers. Er zijn 12 prachtige kamers, allen uniek ingericht en de één nog mooier dan de ander. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en schitterende wastafels uit het oude Brussel. Er zijn 10 tweepersoonskamers, 1 vierpersoonskamer met extra bedstee en 1 zespersoonskamer.  Op iedere kamer staat een TV en Wifi is aanwezig. 

  Ontdek het Vlaamse land

  La Mairie is gelegen aan het karakteristieke dorpspleintje van Teuven, in de Voerstreek van België. Deze plek is uniek; de veelvoud aan talen die je hier hoort geeft de streek zijn enorme charme. Een écht stukje België, waar Vlaams afgewisseld wordt met Nederlands, Frans en Duits. Heb je tijd, breng dan zeker een bezoekje aan de mooie omgeving. Verlaat de vlakke wegen van het Vlaamse land en verdwaal in de heuvels en hellingen van dit glooiende landschap... 

  Teambuilding in de tuin

  Geen tijd om eropuit te trekken? In en rondom de vergaderlocatie zijn diverse vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten mogelijk, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Een luxe vergaderlocatie nabij Maastricht

  Deze luxe vergaderlocatie ligt in Teuven, in de provincie Belgisch Limburg, op 1 kilometer van de grens met Slenaken (NL). La Mairie is goed bereikbaar en ligt op slechts 20 kilometer van Maastricht. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *