Huiselijk vergaderen in de Ardennen

Herberg Grand-Bru

, Villers-sainte-gertrude, België

Een vergaderlocatie waarbij je zó de natuur in loopt, dat wil toch iedereen? Tel daar huiselijkheid en gastvriendelijkheid bij op en voila, hier is Herberg Grand-Bru. De Herberg is midden in de Ardennen gelegen, wat uitnodigt voor een (sportieve) activiteit. Laat je inspireren door de prachtige omgeving van Villers-Sainte-Gertrude.

          Goed en goedkoop
 •   0-60 personen
 •   16 kamers
 •   60 bedden
 •   Villers-sainte-gertrude, België
 •   Vergaderen middenin de Ardennen
 •   Huiselijke sfeer
 •   Mogelijkheid tot buiten vergaderen
 •   18 functionele kamers
 •   Goed bereikbaar via de E25
 • Huiselijk vergaderen in de Ardennen

  Kom Huiselijk vergaderen bij Herberg Grand-Bru en geniet van de Belgische gemoedelijkheid aldaar. De Herberg is in het begin van 2020 compleet gerenoveerd, zodat jullie een nog comfortabeler verblijf aangeboden kan worden. Je kunt in de Herberg in Villers-Sainte-Gertrude verblijven met groepen tot 60 personen. De ruime benedenverdieping van de locatie leent zich goed voor een vergadering met een grote groep mensen. Ga je liever in groepen uiteen? Er is genoeg ruimte in en rondom de Herberg om met kleinere groepen te vergaderen. Daarnaast kun je ook buiten vergaderen: Herberg Grand-Bru beschikt over een raint terras waar voldoende ruimte is om een buiten-vergadering te organiseren. 

  Overnachten in de Herberg

  Ben je na één dag nog niet klaar met vergaderen? Blijf dan overnachten bij Herberg Grand-Bru. De Herberg beschikt over 18 praktisch ingerichte slaapkamers. Elk van de twee verdiepingen telt twee badkamers en op op elke kamer is een wastafel met zowel koud als warm water aanwezig, Sluit de dag af in het sfeervolle Grand Café Brutus en geniet van een goed verzorgd diner aldaar, of bereid samen een diner in de riante keuken van de Herberg. Buiten of binnen eten? Dat is aan jullie, want zowel het grote terras als de ruime begane grond van de Herberg zijn fijne plekken om van het diner te genieten.

  Ontdek de Ardennen

  Het landschap van de Ardennen leent zich goed voor een sportieve activiteit.Verken deze prachtige omgeving op de mountainbike en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het gebied. Wees gerust: er zijn ook mountainbike paden voor beginners. En als je dat niet aandurft zijn er ook nog fietsroutes voor E-bikes. Voor ieder wat wils dus! Is jouw team meer een 'wandelteam'? In de omgeving zijn talrijke wandelroutes te vinden. Ben je op zoek naar een speciale plek om te wandelen, dan is de Dam van Gileppe een prachtige plek om te ontdekken met je team. Ben je op zoek naar een wateractiviteit? Een kanotocht op de Ourthe brengt geheid ontspanning en plezier. 

  Teambuilding activiteiten

  Heb je (helaas) geen tijd om de omgeving uitgebreid te ontdekken tijdens je team-dag(en), maar wil je wel een onderbreking van de dag? BuitenBusiness verzorgt graag een inspirerende teambuilding activiteit voor jou en je team op locatie bij herberg Grand-Bru. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende activiteiten: 

   

  Waar vind je de Herberg?

  Herberg Grand-Bru is gelegen in Villers-Sainte-Gertrude, nabij Durbuy in de Belgische Ardennen. De Herberg is goed bereikbaar via de E25. Vanaf Maastricht sta je in ruim een uur naast de Herberg en je bent vanuit Villers-Sainte-Gertrude in anderhalf uur in hoofdstad Brussel. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *