Anders vergaderen in de Ardennen

B&B Villers

, Villers Sainte Gertrude, België

Vergaderlocatie Au Coeur de Villers ligt op slechts een uurtje rijden van Maastricht, maar geeft je het gevoel mijlenver weg te zijn van het dagelijks leven. Je bent er écht even helemaal uit! Deze bijzondere vergaderlocatie ligt in een pittoresk dorpje, vlakbij het idyllische Durbuy. Laat je inspireren door de natuur met de kabbelende beekjes in de Ardennen en de Condroz. Ontdek wat deze andere omgeving kan opleveren voor jullie meeting!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   10 kamers
 •   13 bedden
 •   Villers Sainte Gertrude, België
 •   Vanuit de groene tuin zicht op de beboste heuvels
 •   Spa-wellness naast de locatie
 •   Gelegen in een pittoresk middeleeuws dorp
 •   Slechts een uur rijden van Maastricht
 •   Echt weg uit de dagelijkse sleur
 • Bij Au Coeur de Villers staat de tijd even stil...

  Deze verrassend groene vergaderlocatie ligt in het hart van een klein middeleeuws dorpje, waar de tijd stil lijkt te staan. Hier vergeet je al snel de dagelijkse beslommeringen en richt je de aandacht op dat wat er toe doet. En dat op slechts een uur rijden van Maastricht! Je bereikt deze bijzondere vergaderlocatie via het pittoreske dorpsplein van Villers Sainte Gertrude, waar de oude dorpskerk en een kasteeltje het beeld domineren. Hier vergader je in alle rust binnen, of buiten in de grote groene tuin met het uitzicht op de heuvels en de bossen van de Ardennen. De plek bij uitstek voor een heisessie!

  Bijzonder vergaderen en overnachten

  Bij Au Coeur de Villers vergader je in een oase van rust. De zaal biedt plaats aan 12 personen. Tussendoor even de benen strekken? Gooi dan de openslaande deur open en wandel een rondje door de beschutte groene tuin. Laat de frisse lucht je longen instromen, terwijl je uitkijkt over weilanden en beboste heuvels. Of neem plaats op het terras en luister naar het gekwetter van de verschillende vogels. Bij warm weer biedt de grote lindeboom een aangename verkoeling. Deze vergaderlocatie heeft meerdere smaakvol ingerichte slaapkamers, wat mogelijkheden biedt voor meerdaagse arrangementen. Laat je 's morgens wekken door het kraaien van de haan en schuif aan voor een heerlijk vers ontbijt! 

  Even pauze ...

  Na een paar uur vergaderen neemt de concentratie af. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om samen met je collega's te werken aan jullie doelstellingen. Au Coeur de Villers ligt centraal in de Ardennen en biedt veel mogelijkheden voor actieve onderbrekingen, zoals kajakken op de Ourthe of met z'n allen door de blubber crossen tijdens een moutainbiketocht. Wat minder avontuurlijk? Bezoek dan de geitenkaasboerderij Ozo of maak een ritje door de Ardennen met de oude tramlijntje van Erezée. Ook de naastgelegen spa & wellness is tegen een vergoeding af te huren.

  Eten en drinken

  Bij B&B Villers ontbreekt het aan niets op het culinarie vlak, want de grootste passie van gastheer Frederik is koken. Elk denkbaar gerecht tovert hij moeiteloos om tot iets bijzonders. Hoe fijn is het om na een dag vergaderen met elkaar gewoon op de locatie aan te schuiven voor een verrukkelijk diner? Na een overnachting wordt er 's morgens uiteraard een heerlijk ontbijt geserveerd met verse streekproducten. 

  Vergaderen in de Ardennen?

  Deze bijzondere vergaderlocatie ligt in de Ardennen, te midden van beboste heuvels, sprankelende beekjes en middeleeuwse dorpjes. Dagelijkse beslommeringen verdwijnen al snel naar de achtergrond. Ver weg? nee hoor, vanaf Maastricht rijd je er in een uurtje naar toe! 

  • 10
   Door:

   Inhoud van de review:

   Met 10 collega's een zeer positieve en productie tweedaagse op deze locatie mogen ervaren. Zowel locatie, totale accommodatie, kamers, hygiene, ontvangst, culinaire verzorging etc. etc. verdienen eigenlijk "6 sterren". Werkelijk geen enkel punt van kritiek.

   Het motto "een goede sfeer kweekt een goed product" is hier zeker van toepassing.

   Frederik: Chapeau !!!

   Dit is een absolute aanrader

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *