La Divine Providence

La Divine Providence

, Wodecq, België

La Divine Providence is een bijzondere vergaderlocatie in België, gevestigd in een voormalig klooster. Op deze locatie ben je gegarandeerd van optimale privacy, zodat je je in alle rust kunt focussen op het doel van je bijeenkomst. Het hele huis staat privé tot je beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig. Gastvrouw Maya legt jullie culinair in de watten met de beste producten uit België, maar het is ook mogelijk om zelf te koken in de keuken. Het huis beschikt over 9 ruime gastenkamers, wat La Divine Providence een ideale locatie maakt voor meerdaagse bijeenkomsten.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-28 personen
 •   10 kamers
 •   28 bedden
 •   Wodecq, België
 •   Unieke vergaderlocatie in België
 •   1 uur rijden van Gent en Brussel
 •   De hele locatie privé beschikbaar
 •   Genieten van Belgische lekkernijen
 •   Heel veel buitenruimte
 • Uniek vergaderen in België

  In het mooie Pays des Colline, op een klein uurtje rijden van Brussel en Gent, ligt La Divine Providence. Deze voormalige notariswoning uit 1900 is recentelijk omgebouwd tot een unieke locatie voor vergaderingen, trainingen en teambuildingsdagen. Laat de dagelijkse drukte achter en komt tot nieuwe inzichten op deze Inspiratie-Locatie in België. 

  Het hele huis voor jullie zelf

  Op deze locatie ben je gegarandeerd van optimale privacy, zodat je je in alle rust kunt focussen op het doel van je bijeenkomst. Het hele huis staat privé tot je beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig. La Divine Providence beschikt over 3 aaneengesloten vergaderruimtes, die volledig geopend ook als één grote ruimte gebruikt kunnen worden. Ook buiten tref je een zee aan ruimte; de royale tuin staat volledig tot je beschikking. 

  Genieten van het beste van België

  Het huis beschikt over een volledig uitgeruste keuken waar zelf gekookt kan worden. Geen zin om zelf te koken? De gastvrouw verzorgt graag de culinaire invulling voor jullie. Zij vewent jullie met geselecteerde topproducten uit de regio en werkt alleen met verse en ambachtelijke producten. Pluspunt: tijdens de vergadering kun je onbeperkt verse koffie verkrijgen uit de koffiemachine. 

  Vergaderen en overnachten bij La Divince Providence

  Na een dag hard werken is het fijn ontspannen met een potje snooker, een duel op de pingpongtafel of met z'n allen rondom het grote kampvuur in de parktuin. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt La Divine Providence over 9 zeer ruime slaapkamers, met in totaal 22 bedden. Het huis beschikt over 7 badkamers. Alle kamers - en uiteraard ook de vergaderruimtes - beschikken over gratis wifi. 

  Een unieke locatie met een bijzondere geschiedenis

  La Divince Providence bestond in 1900 enkel uit de voormalige notariswoning. De kloosterorde La Divine Providence de Créhen heeft het gebouw overgekocht en is er een school begonnen, waar meisjes alle vaardigheden leerden om een goede huisvrouw te zijn.  De school had een hoge standaard en men gaf er ook onderwijs in vreemde talen. Vlaamstalige meisjes gingen in deze Franstalige school op internaat. In 1958 veranderde de mentaliteit en was er minder vraag naar dit soort opleidingen. De zusters keerden terug naar Frankrijk, het gebouw werd verkocht en tot 1986 werden er kampen en opleidingsweken voor de Christelijke Mutualiteit georganiseerd. Sinds 2008 is deze unieke locatie in handen van gastvrouw Maya en laat zij anderen genieten van dit bijzondere plekje. Zij verwelkomt jullie graag!

   

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *