Haute Cultuurhuis

Haute Cultuurhuis

Langerak
Zuid-Holland
20
 personen
0
 kamers
0
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Welkom bij het Haute Cultuurhuis

Het Haute Cultuurhuis staat wel op een heel bijzondere plek: middenin het groene hart en pal aan de rivier de Lek. Typisch BuitenBusiness. Vanuit hier kijk je uit over rijen knotwilgen, eindeloze slootjes en typisch Hollandse velden en luchten. Laat je meevoeren, ver weg van de dagelijkse sleur. Bekijk hier de zaken vanuit een ander perspectief. De ruimte om de locatie zorgt letterlijk voor ruimte in je hoofd en dat maakt plaats voor nieuwe inzichten. De grote ramen verklappen al een beetje dat de eigenaar gastvrijheid en openheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze draagt er graag aan bij om jullie bijeenkomst te verzorgen met een creatief tintje. De locatie wordt altijd alléén aan jullie verhuurd. Dat biedt niet alleen veel privacy, maar ook nog eens heel veel mogelijkheden. Wees welkom!

Verschillende inspirerende vergaderruimtes

In het Haute Cultuurhuis staan de hele dag drie royale ruimtes met ieder zijn eigen karakteristieke elementen tot je beschikking: de hooizolder, de oude grubstal en het creatieve hart van de locatie: het atelier. Zodra je de voormalige hooizolder binnenkomt begint de inspiratie te borrelen. De riante afmeting van de zaal, de hoogte van (4 meter!) en de grote ramen geven je meteen een gevoel van ruimte, terwijl de oude houten balken en originele spanten je helpen herinneren aan het belang van een stabiele fundering. De ruimte van deze zaal met zijn comfortabele stoelen en losse vergadertafels biedt volop mogelijkheden voor allerlei verschillende opstellingen. De grootste capaciteit heeft de zaal in theateropstelling. Dan kunnen er tot 50 personen plaatsnemen. Ook zijn er voldoende hoekjes en zitjes zodat de groep even uit elkaar kan gaan voor een break-out sessie.

Muzikaal intermezzo

Voor muzikale talenten staat er ter ontspanning of ter inspiratie een prachtige Kawai vleugel klaar. Maak hier dankbaar gebruik van! Presentatietechnieken oefenen door middel van theater is ook mogelijk. Bij het Het Haute Cultuurhuis staat een podium of zelfs een tribune tot je beschikking. Eigenaar Claudia denkt graag mee over trainingen op dit gebied.

De informele sfeer van de verbouwde grubstal

Door de volledig opengewerkte achtergevel van de volledig verbouwde grubstal word je aandacht meteen getrokken door het indrukwekkende panorama van het oer-Hollandse landschap. Door de open sfeer komt de buitenwereld letterlijk naar binnen. In deze knusse ruimte wordt de lunch en het diner geserveerd aan de 6 meter lange eettafel. De stijlvolle zithoek is uitermate geschikt om even informeel bij of na te praten, even bij te komen, maar deze plek kan ook prima gebruikt worden voor een break-out sessie. Bij lekker weer is buiten vergaderen of eten ook een optie, de grote overkapping biedt bescherming tegen de felle zon.

Creatief binnenwerk

Een verblijf in het Haute Cultuurhuis draagt zéker bij aan het maken van plannen en effectieve resultaten, maar wat levert het op om juist eens uit die gangbare routine te stappen? Laat je creativiteit de vrije loop in het Atelier, het creatieve hart van de locatie en tevens de persoonlijke werkplek van gastvrouw Claudia, die zij graag met jullie deelt. Ze denkt natuurlijk graag met jullie mee en coacht jullie team graag op dit gebied.

Lekker naar buiten

Liever naar buiten? Sla na de lunch de openslaande deuren van de verbouwde grubstal open en stap het weiland in. Nette schoenen zijn geen excuus, want voor iedereen staat er een paar rubberlaarzen klaar. Loop door de blubber of kruip op je knieën door het weiland, ontdek de wereld tussen de grassprieten of in de sloot. Wat doet het met het team als je samen gaat houthakken of wilgen knotten? Uiteraard kan BuitenBusiness ook op locatie een aantal inspirerende activiteiten voor jullie verzorgen. Bekijk de activiteiten onder het kopje vergaderbreaks.

Haute Cultuurhuis: dichterbij dan je denkt

Het Haute Cultuurhuis is een echte BuitenBusinesslocatie. Een prachtig verbouwde boerderij in een oer-Hollands landschap aan de Lek. Grote ramen bieden uitzicht op de weilanden met koeien, slootjes met knotwilgen en elke minuut een andere wolkenlucht. Weg van de stad en de drukte. Toch ligt deze inspirerende vergaderlocatie verrassend centraal. Vanaf Utrecht ben je er in een half uur. Vanaf Rotterdam en Den Bosch is de locatie bereikbaar in drie kwartier en vanaf Den Haag ben je er in een uur. Maar dan ben je ook ècht weg. Geen beton maar groen. Geen toeterende auto's maar fluitende vogels. En overal de gezonde buitenlucht. Ervaar maar eens wat dát met je doet

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem