De Theaterloods Radio Kootwijk

De Theaterloods Radio Kootwijk, Kuuroord voor mens en organisatie

Radio Kootwijk
Gelderland
150
 personen
0
 kamers
0
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Te midden van het schitterend natuurgebied de Veluwe, op het terrein van het voormalige Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen ‘gewone’ locatie; het is een kuuroord voor mens en organiseren. Een bijzondere plek waar met kunst, cultuur, natuur en wetenschap inspirerende programma’s worden geboden met langdurige impact. De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen, op te laden, te inspireren en om met hernieuwd(e) energie en verlangen de toekomst in te gaan. Over de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Thema’s als vakmanschap, eigen regie, dienend leiderschap of zelforganisatie. Over zingeving. Over wel weten maar niet doen. Over wel willen maar niet kunnen. Over het diepere verlangen dat de basis vormt voor de toekomst. Over de ziel van organisaties. Over je eigen ziel als de motor van een gelukkig bestaan.

Heidag in de Theaterloods

De Theaterloods in Radio Kootwijk biedt jou en je organisatie midden op de Veluwe volop de ruimte om te ontmoeten, (eigen) programma’s te volgen en geïnspireerd te raken door kunst, cultuur, natuur en wetenschap. De Theaterloods is een kuuroord voor mens en organisatie. Een bijzondere industriële plek waar, door vakmensen van De Theaterloods, inspirerende en inhoudelijke programma’s worden geboden die resoneren bij mens en organisatie. Een heidag in De Theaterloods is iets unieks. Het is een nauwkeurig samengestelde dag vol kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Een dag om met je team op te laden en aan het einde van de dag weer geïnspireerd en gevoed naar huis te gaan. Een dag om nog lang van na te genieten. Hoe ziet jouw heidag eruit? En dan niet alleen de inhoud maar zeker ook de vorm. Hoe worden hoofd en hart geraakt op de thema’s die voor jou en je collega’s op dit moment van waarde zijn? Onze experts bestaande uit o.a. kunstenaars, wetenschappers en programmamakers helpen om er een inspirerende dag van te maken. Samen zorgen we ervoor dat er een goede spanningsboog in het programma zit door bijvoorbeeld af te wisselen met binnen en buiten programmering, pauzes en verschillende programma onderdelen. Afhankelijk van de creatieve invulling die bij jullie past stellen we gezamenlijk een unieke dag samen die aansluit op het doel van de dag.

Inspirerende heidag voor groepen van 10 tot 150 personen

De Theaterloods is geschikt voor zowel kleinere groepen vanaf 15 mensen maar ook voor grote groepen tot maximaal 150 personen. Naast de theaterzaal zijn er diverse zalen beschikbaar die alle mogelijkheden bieden inclusief technische faciliteiten en catering. Het is ook mogelijk om de bijeenkomst uit te breiden met een mooie overnachting in de natuur. De omgeving van Radio Kootwijk biedt hiervoor tal van mogelijkheden, wij informeren je graag hierover. Ons veelzijdige team van vakmensen, waaronder wetenschappers, kunstenaars en programmamakers, staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. We bieden een divers aanbod van inspirerende programma onderdelen aan op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Zoals korte theatervoorstellingen of een inspirerende wandeling over actuele thema’s die van waarde zijn. Op basis van de vraagstukken die binnen jouw organisatie of team spelen verkent ons team in nauwe samenspraak met jou de mogelijkheden om een dag te organiseren waarin jij en je medewerkers geïnspireerd en geactiveerd worden op dat wat voor jullie van waarde is. We bieden daarin ook volop de ruimte voor eigen inbreng.

Inspiratie

De Theaterloods in Radio Kootwijk is een bijzondere plek waar je komt om te reflecteren, te bezinnen en geïnspireerd te worden. Over wat werkelijk van waarde is in werk, leven en liefde. Korte performances of lange wandelingen die dilemma's, verlangens, weerstanden en uitdagingen bespreekbaar maken. Om vervolgens geïnspireerd en vol nieuwe ideeën naar huis te gaan.

Hoe ziet zo'n dag er uit?

Je komt aan in Radio Kootwijk en verwondert je over de rust, ruimte en stilte van het prachtige uitgestrekte natuurgebied. Je parkeert je auto op de parkeerplaats en loopt rustig richting De Theaterloods. Een inspirerende start in de theaterzaal daagt je daarna uit tot een goed gesprek met jezelf en met elkaar. Je vervolgt de dag met een ‘Muzikaal college’ van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen. Vervolgens wandel je met je team over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap. Na een heerlijk en gezonde lunchpauze volg je een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en krijg je de mogelijkheid om de ‘Bibliotheek van Verlangen’ te betreden waar een literaire coach jouw actualiteit vertaalt naar een boek dat je graag zou gaan lezen. Na een gezamenlijke afsluiting in de theaterzaal is er tot slot nog tijd om na te praten met een borrel en een hapje.

Waar ligt De Theaterloods

De Theaterloods ligt in Radio Kootwijk, een unieke plek op de Veluwe. De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de A-1, de route wordt het laatste stuk door het bos met borden aangegeven. Het laatste stuk naar De Theaterloods is een extra cadeautje: er is in dit gebied veel wild. De kans is groot dat je onderweg naar De Theaterloods een hert of wild zwijn aantreft, denk daarom aan de snelheid. Wanneer je met de trein wilt komen, kan er een taxi geregeld worden vanaf Apeldoorn CS naar De Theaterloods. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Cultuur

Cultuur vormt een van de pijlers van De Theaterloods. Met cultuur die je raakt, onderhuids schuurt, inspireert en bovenal mensen met elkaar en zichzelf in gesprek brengt. Cultuur is in velerlei vormen te ervaren. Van kleine culturele interventies tot unieke theatervoorstellingen van huisgezelschap TheaterMakers Radio Kootwijk. Deze culturele ingrediënten geven je heidag een unieke ervaring die de basis zal leggen voor een duurzaam vervolg.

Natuur

Glooiende heidevelden en zandvlakten zover het oog reikt, sporen van edelherten en wilde zwijnen en roofvogels die zweven boven de open vlakte. De Theaterloods is de ultieme heidag-locatie midden op de Veluwe. Op pad met de boswachter, je denk-hoofd uitwaaien voor de heidag begint of inspiratie op doen tijdens een wandeling in de natuur? Met bos en zandverstuiving als naaste buren biedt De Theaterloods in Radio Kootwijk een unieke plek. Deze locatie zullen je medewerkers of gasten niet snel vergeten.

Culinair

Combineer je heidag met een culinaire verwennerij. Met de culinaire traktaties van onze zus Brave Hendrik is het ook natuurlijk genieten bij De Theaterloods. De Theaterloods biedt zoveel mogelijk biologisch, verassend en bovenal heerlijke catering aan voor ieder moment van de dag. Een dinerarrangement op niveau, samen genieten van een inspiratielunch aan de vleugel of gewoon een goeie kop koffie, het kan allemaal. De gastheren en vrouwen staan voor je klaar.

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Het team van De Theaterloods gaat graag met jullie in gesprek om de wensen mogelijk te maken en om jullie te inspireren op wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij De Theaterloods Radio Kootwijk in Radio Kootwijk, Gelderland via BuitenBusiness
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem