Buitenplaats Doornburgh

Buitenplaats Doornburgh

Maarssen
Utrecht
550
 personen
0
 kamers
0
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Buitenplaats Doornburgh

Buitenplaats Doornburgh is een unieke plek om in de hectiek van dagelijkse deadlines, cruciale beslissingen, onvoorspelbare actualiteit en niet aflatende druk de focus te vinden op wat echt belangrijk is. Verspreid over het uitgestrekte terrein vind je een imposant, 17-eeuws landhuis en een voormalig klooster uit de jaren 60. In 1966 bouwden de Kanunnikessen van het Heilige Graf hun klooster in de kenmerkende stijl van de Bossche School; tot 2016 leefden zij hier in alle rust. Nu biedt deze plek letterlijk en figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie of congres. Dankzij de strakke, geometrische architectuur wordt je aandacht als vanzelf geleid naar de kern van de zaak.

Vier unieke locaties

Doornburgh is een plek vol inspiratie. Het park en de bijzondere gebouwen lenen zich dan ook uitstekend voor bijvoorbeeld brainstorms of presentaties. Buitenplaats Doornburgh bestaat uit vier unieke locaties: Grote Kapel (max. 130 personen in theateropstelling) De strakke lijnen van de Grote Kapel dragen bij aan de gewijde sfeer van de oude kerkzaal. Bovendien beschikt de Grote Kapel over de originele kerkbanken. Deze ruimte wordt in een vaste opstelling gebruikt voor 48 personen. Ook kan deze opstelling worden uitgebreid tot 130 zitplaatsen. Het grote podium van de Grote Zaal biedt daardoor ruimte voor presentaties, voorstellingen en lezingen. De zaal ligt recht tegenover de Kleine Kapel. De twee ruimtes laten zich goed combineren. Kleine Kapel (max. 100 personen in theateropstelling) De Kleine Kapel is een prettige ruimte die zich goed leent voor workshops en kleinere bijeenkomsten. De mooie, hoge ramen kijken uit op het groen. De zaal ligt recht tegenover de Grote Kapel, waardoor de ruimtes zich goed laten combineren. Refter (max. 180 personen in theateropstelling) De Refter is de voormalige eetzaal van de priorij. Deze ruimte wordt nu in de wintermaanden gebruikt als restaurant. De lichte, grote zaal kijkt uit op de buitenplaats en de Vecht. Op doordeweekse dagen is de ruimte in te zetten voor grotere bijeenkomsten en private dining. Huiskamer(max. 100 personen in theateropstelling) In de Huiskamer is het unieke verleden van Doornburgh heel dichtbij. Al het originele meubilair uit deze ruimte wordt gebruikt in de vaste opstelling. De ruimte en het meubilair zijn flexibel. De kamer is dan ook naar eigen wens in te delen. De Huiskamer leent zich in het bijzonder voor brainstormsessies. Naast de vier huurlocaties is het in overleg ook mogelijk om gebruik te maken van de binnentuin of het park.

Lekkers uit eigen moestuin

Doornburgh beschikt over de technische faciliteiten die nodig zijn voor evenementen, zoals audio- en videoapparatuur. De medewerkers adviseren jullie graag over inrichting, techniek, vervoer en organisatie van het evenement. De culinaire verzorging tijdens jullie evenement ligt in handen van de chefs van restaurant De Zusters, gelegen op het terrein van Doornburgh. L'Chef Niels van Zijl (voorheen De Librije) van ons restaurant DeZusters kookt met lokale producten, waaronder planten en kruiden van onze eigen buitenplaats. De chefs denken graag mee over passende catering bij het evenement en geven invulling aan de culinaire wensen van ontbijt tot en met diner!

Ontspannen in het prachtige park

Tussendoor even de benen strekken? Bezoek het prachtige park van Doornburgh. Wandelend over de historische buitenplaats aan de Vecht ontdek je meanderende paden en unieke flora en fauna. Het omvangrijke park is ruim 9 hectare groot! Ook voor bijzondere buitenactiviteiten is er meer dan voldoende ruimte. Combineer je bijeenkomst bijvoorbeeld met één van de workshops via BuitenBusiness: Kijk voor nog meer mogelijkheden op onze activiteitenpagina.

Waar ligt Buitenplaats Doornburgh?

Doornburgh ligt aan de rand van Maarssen. Afgezonderd van de waan van de dag, nodigt Doornburgh uit om de wereld van een afstandje te bezien. Een bezoek aan de buitenplaats verrast, inspireert en laat je tot rust komen. Deze unieke locatie bevindt zich op loopafstand van het centrum van Maarssen, nabij Utrecht. Doornburgh is uitstekend bereikbaar per fiets, auto of OV. Bovendien is er een parkeerplaats op het terrein aanwezig.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij Buitenplaats Doornburgh in Maarssen, Utrecht via BuitenBusiness
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem