Aan de Donge

Inspirerende locatie voor borrels, zakelijke bijeenkomsten, condoleances en kookstudio

Dongen
Noord-Brabant
100
 personen
7
 kamers
0
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Op zoek naar een landelijke, industriële locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Deze inspirerende locatie in Dongen biedt meerdere professionele en moderne ruimtes midden in de natuur, aan de rand van de ecologische verbindingszone. De combinatie van natuur en een zakelijke omgeving maakt dat dit bij uitstek de locatie is voor het organiseren van een inspirerende bijeenkomsten zoals vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, lezingen, presentaties, teambuilding-sessies of brainstormsessies. En vergeet de Proeverij & Kookstudio niet voor een sfeervol teamuitje of ludieke afsluiting van de bijeenkomst. Voor welke ontmoeting dan ook, op deze locatie ben je er echt even helemaal uit.

Vergaderen en overnachten

Organiseer je een één- of meerdaagse bijeenkomst of bijeenkomst centraal in Brabant? Wil je deze bijeenkomst combineren met een overnachting? Dat kan, er wordt samengewerkt met lokale en regionale hotels. Jouw gasten zijn hierdoor geen reistijd kwijt en staan de volgende dag weer uitgerust in de startblokken. Terwijl je 's avonds juist langer door kunt gaan met het programma.

Eten & Drinken

Deze locatie is voorzien van een eigen keuken met een professionele chef. Ontbijtbuffet, uitgeserveerde lunch en diner of een luxe barbecue met gerechten op de Green Egg. De mogelijkheden zijn divers. De maaltijden kunnen geheel op basis van jullie wensen worden ingevuld. Geniet van jullie maaltijd in het Petit Café of bij goed weer op het buitenterras. Wij zijn uitgerust met een Proeverij & Kookstudio voor een sfeervol teamuitje of ludieke afsluiting van de bijeenkomst!

Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

Er is een groot weiland aanwezig waar diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten kunnen worden verzorgd. Zowel outdoor zoals schapendrijven en fietstochten. Ook bieden wij kookworkshops in onze Proeverij & Kookstudio als activiteit. Een unieke afsluiter van de dag of als programma voor een teamuitje. Kijk voor het complete overzicht op onze activiteitenpagina.

Landelijk en industrieel vergaderen in Dongen

Deze industriële locatie ligt aan de rand van Dongen, midden in de natuur en dicht bij de A27 en A59. De locatie is vanaf de snelweg makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. In de achtertuin bevindt zich de ecologische verbindingszone. Deze Dongense parel heeft een lengte van 6 kilometer en loopt van 's Gravenmoer, langs prachtige natuur, naar de andere kant van Dongen. Bijzonder is het dat langs de ecologische verbindingszone wandel- en fietspaden zijn aangelegd. De fietspaden sluiten prachtig aan op het fietsnetwerk in de omgeving. Het is mogelijk om deze route op de dag van uw bezoek te verkennen.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij Aan de Donge in Dongen, Noord-Brabant via BuitenBusiness
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem